| Παρακολουθείτε το θέμα:Battleship U.S.S. Missouri (WWII) | |
|
|
| ntinosa V.I.P member
Μηνύματα : 451 Ημερ/νία εγγραφής : 17/01/2013 Ηλικία : 67 Τόπος : Πατρα | Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Σαβ 10 Ιαν 2015, 20:23 | |
| |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Σαβ 10 Ιαν 2015, 20:54 | |
| |
|
| |
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Κυρ 11 Ιαν 2015, 00:47 | |
| - Σπόιλερ:
Η τέχνη απαιτεί θυσίες...! Τελικά κάθε μοντελιστής έχει τουλάχιστον ένα τέτοιο παράσημο στο ενεργητικό του.....!
|
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Κυρ 11 Ιαν 2015, 02:21 | |
| - Prop-early έγραψε:
- Σπόιλερ:
:\ Η τέχνη απαιτεί θυσίες...! Τελικά κάθε μοντελιστής έχει τουλάχιστον ένα τέτοιο παράσημο στο ενεργητικό του.....!
απ!!!!σε ξεγέλασα χρώμα ειναι,πριν ξεκινήσω έκανα κόπιες δοκιμές με το κοκκινο για να πετύχω το κάτω μέρος του πλοιου click image uploadνα & ο φταίχτης click image uploadπάντως pro συνηθισμένος είμαι απο παράσημα λόγου της δουλειας |
|
| |
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Κυρ 11 Ιαν 2015, 08:17 | |
| - stamkos έγραψε:
- Prop-early έγραψε:
- Σπόιλερ:
:\ Η τέχνη απαιτεί θυσίες...! Τελικά κάθε μοντελιστής έχει τουλάχιστον ένα τέτοιο παράσημο στο ενεργητικό του.....!
Απ!!!!σε ξεγέλασα χρώμα ειναι,πριν ξεκινήσω έκανα κάποιες δοκιμές με το κοκκινο για να πετύχω το κάτω μέρος του πλοιου Σέρνομαι ταπεινωμένος πίσω στην ανήλιαγη και αραχνιασμένη φωλιά μου, ουρλιάζοντας στο πρώτο φώς της μέρας... .! Αναμένω με ενδιαφέρον την συνέχεια, μιάς κι εγώ αυτόν τον καιρό, με πλοία ασχολούμαι.... |
|
| |
ntinosa V.I.P member
Μηνύματα : 451 Ημερ/νία εγγραφής : 17/01/2013 Ηλικία : 67 Τόπος : Πατρα | Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Κυρ 11 Ιαν 2015, 17:38 | |
| Κωστα προσεξε λιγο το κοκκινο γιατι εχει διαφορετικη αποχρωση σε οτι αφορα το θωρηκτα |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Κυρ 11 Ιαν 2015, 22:52 | |
| |
|
| |
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Δευ 12 Ιαν 2015, 10:23 | |
| Θυμίσου, για να σου γίνει η ζωή λίγο πιο εύκολη, να βάψεις το σκάφος προτού προχωρήσεις στην κόλληση των υπερκατασκευών. Όσο για τις βαρκούλες, νομίζω πως σε αυτή την κλίμακα είναι εύκολο να τις φτιάξεις από κομμάτια πλαστικού που θα λιμάρεις κατάλληλα, ή ακόμη και να τις πλάσεις από εποξεικό στόκο! |
|
| |
ntinosa V.I.P member
Μηνύματα : 451 Ημερ/νία εγγραφής : 17/01/2013 Ηλικία : 67 Τόπος : Πατρα | Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Δευ 12 Ιαν 2015, 10:41 | |
| |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Σαβ 17 Ιαν 2015, 19:55 | |
| |
|
| |
ΜΟΥΡΓΑ V.I.P member
Μηνύματα : 2564 Ημερ/νία εγγραφής : 11/03/2012 Ηλικία : 48 Τόπος : ΛΕΜΜΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ | Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Σαβ 17 Ιαν 2015, 21:05 | |
| Μια χαρα τα πας καλο βραδυ |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Κυρ 18 Ιαν 2015, 21:18 | |
| άμα εισαι καντέμης εισαι . ωραία το συναρμολογησα το κόλλησα το στοκαρισα το έτριψα του είπα & ωραία λογάκια του έβαλα ωραία μουσική άλλα το αστάρι με πούλησε. το ασταρώνω εχθές ωραία & καλα πάω σήμερα να περάσω το πρώτο χρώμα & το μασκαρά ωραία να μην βάψω & το υπόλοιπο μοντελο. & μόλις πάω να βγάλω την ταινια απο το μοντελο, παρτο στα χέρι μου το αστάρι, ξεφλουδιστηκε σχεδόν ολες ή πλαινες πλευρές. τα νευρά μου εγιναν τσαταλια & είπα πως θα δειτε & απο μένα μοντελο φέτος καληνύχτα σας πάω να φάω ένα σάντουιτς με γύρο & μπόλικο κρεμμυδι & μια cola χωρίς ζάχαρη. άμα πια |
|
| |
ΜΟΥΡΓΑ V.I.P member
Μηνύματα : 2564 Ημερ/νία εγγραφής : 11/03/2012 Ηλικία : 48 Τόπος : ΛΕΜΜΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ | Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Κυρ 18 Ιαν 2015, 22:44 | |
| Ηρεμα ρε φιλε και σε εμανα συνεβει για δυο λογους πρωτον το ασταρι δεν εκανε για πλαστικο και δευτερον πριν ασταρωσω δεν ειχα καθαρισει το μοντελο κανε μια προσπαθεια και ξανα ασταρωσε το και συνεχισε μην πτοησε
|
|
| |
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Δευ 19 Ιαν 2015, 00:03 | |
| ......κι ακόμα κάτι....Κολλάμε την ταινία μασκαρίσματος 1-2 φορές στο χέρι μας πρίν την κολλήσουμε στο μοντέλο, για να αδυνατίσει λίγο η κόλλα....Κουράγιο φίλε, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.... |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Δευ 19 Ιαν 2015, 08:37 | |
| Υπάρχει και η άλλη λύση που ακολουθώ εγώ: Μην βάζεις αστάρι! Αν δεις ατέλειες στο αστάρωμα, θα τρίψεις και θα ξανασταρώσεις. Αυτό κάνω κι εγώ με το χρώμα. Και αν μου τη βαρέσει να ασταρώσω, πάλι με χρώμα θα το κάνω. Με ένα οποιοδήποτε μεσαίο γκρι. |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Κυρ 01 Μαρ 2015, 20:06 | |
| |
|
| |
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Κυρ 01 Μαρ 2015, 22:01 | |
| Δεν έγινε και τίποτα βρέ φίλε...Τρίψε λίγο με πολύ ψιλο ντουκόχαρτο (1500-2000) το σημείο που ξεφλούδισε και ξαναβάψε από πάνω, σαν να μήν συνέβη τίποτα! Προχώρα άφοβα! |
|
| |
ΜΟΥΡΓΑ V.I.P member
Μηνύματα : 2564 Ημερ/νία εγγραφής : 11/03/2012 Ηλικία : 48 Τόπος : ΛΕΜΜΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ | Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Κυρ 01 Μαρ 2015, 22:45 | |
| Kωσταντη τι ασταρι χρησιμοποιεις??????Την πατησα και εγω?Αν ειναι του πρακτικερ δεν κανει για πλαστικο και οτι και να κανεις λιγο να ζοριστει ξεφλουδιζει! |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Κυρ 01 Μαρ 2015, 23:11 | |
| - ΜΟΥΡΓΑ έγραψε:
- Kωσταντη τι ασταρι χρησιμοποιεις??????Την πατησα και εγω?Αν ειναι του πρακτικερ δεν κανει για πλαστικο και οτι και να κανεις λιγο να ζοριστει ξεφλουδιζει!
Γιώργη την πρώτη φορά που το έβαψα ηταν όντως απ το πρακτικερ αυτο ηταν click image uploadτην δεύτερη φορά που το αστάρωσα ηταν της vallejo click image uploadξέρω ότι της vallejo ειναι καλώ, δεν ξέρω τη εγινε & με ξεφλούδισε τέλος πάντων θα κάνω αυτο που είπε ο pro θα το τρίψω λίγο με 2000 ντουκοχαρτο & θα το περάσω ένα χεράκι. άπλα φοβαμαι για το παρακάτω όταν κάνω την παραλλαγή να μην με ξεφλουδίσει εκεί για τη αλλιως θα γυνή αεροπλανάκι. |
|
| |
ΜΟΥΡΓΑ V.I.P member
Μηνύματα : 2564 Ημερ/νία εγγραφής : 11/03/2012 Ηλικία : 48 Τόπος : ΛΕΜΜΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ | Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Κυρ 01 Μαρ 2015, 23:18 | |
| To primer το πρωτο ειναι πολυ καλο για ολα εκτος απο πλαστικο το δευτερο θα στο προτεινα και εγω το δοκιμασα προσφατα και εμεινα εκπληκτος.......κατι δεν ειχε καθαριστει η ειχε μεινει σε εκεινο το σημειο δεν δικαιολογηται μπορει και η ταινια που χρησιμοποιεις να ειναι ισχυρη πολυ,τριψτο προσεκτικα και ξαναπερνατο! |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Κυρ 01 Μαρ 2015, 23:24 | |
| - ΜΟΥΡΓΑ έγραψε:
- To primer το πρωτο ειναι πολυ καλο για ολα εκτος απο πλαστικο το δευτερο θα στο προτεινα και εγω το δοκιμασα προσφατα και εμεινα εκπληκτος.......κατι δεν ειχε καθαριστει η ειχε μεινει σε εκεινο το σημειο δεν δικαιολογηται μπορει και η ταινια που χρησιμοποιεις να ειναι ισχυρη πολυ,τριψτο προσεκτικα και ξαναπερνατο!
οκ |
|
| |
Sag997 V.I.P member
Μηνύματα : 506 Ημερ/νία εγγραφής : 08/03/2012 Ηλικία : 34 Τόπος : Αθήνα | Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Δευ 02 Μαρ 2015, 01:33 | |
| - stamkos έγραψε:
Γιώργη την πρώτη φορά που το έβαψα ηταν όντως απ το πρακτικερ αυτο ηταν click image upload
Το καλύτερο ασταρι! μου αρεσει πολυ! Το γκρι ειναι καλύτερο απο το ασπρο να ξέρεις.. |
|
| |
ΜΟΥΡΓΑ V.I.P member
Μηνύματα : 2564 Ημερ/νία εγγραφής : 11/03/2012 Ηλικία : 48 Τόπος : ΛΕΜΜΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ | Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Δευ 02 Μαρ 2015, 08:19 | |
| - Sag997 έγραψε:
- stamkos έγραψε:
Γιώργη την πρώτη φορά που το έβαψα ηταν όντως απ το πρακτικερ αυτο ηταν click image upload
Το καλύτερο ασταρι! μου αρεσει πολυ! Το γκρι ειναι καλύτερο απο το ασπρο να ξέρεις.. Ναι αλλα δεν κανει για πλαστικα ειναι εξαιρετικο για μεταλλο,γυαλι,πετρα ,ξυλο οχι για πλαστικο!Υπηρξε μια στιγμη ενα ιδιο για πλαστικο στο πρακτικερ αλλα ηταν.....διαφανες!Δεν ξερω κατα ποσο μας βοηθαει εμας αυτο. |
|
| |
Sag997 V.I.P member
Μηνύματα : 506 Ημερ/νία εγγραφής : 08/03/2012 Ηλικία : 34 Τόπος : Αθήνα | Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Δευ 02 Μαρ 2015, 14:53 | |
| - ΜΟΥΡΓΑ έγραψε:
- Sag997 έγραψε:
- stamkos έγραψε:
Το καλύτερο ασταρι! μου αρεσει πολυ! Το γκρι ειναι καλύτερο απο το ασπρο να ξέρεις.. Ναι αλλα δεν κανει για πλαστικα ειναι εξαιρετικο για μεταλλο,γυαλι,πετρα ,ξυλο οχι για πλαστικο!Υπηρξε μια στιγμη ενα ιδιο για πλαστικο στο πρακτικερ αλλα ηταν.....διαφανες!Δεν ξερω κατα ποσο μας βοηθαει εμας αυτο. Ειναι ακρυλικο ασταρι.. το εχω χρησιμοποιησει σε κατι πλαστικα που ήθελα να βάψω χωρις ανεπιθύμητα αποτελεσματα.. |
|
| |
ΜΟΥΡΓΑ V.I.P member
Μηνύματα : 2564 Ημερ/νία εγγραφής : 11/03/2012 Ηλικία : 48 Τόπος : ΛΕΜΜΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ | Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Δευ 02 Μαρ 2015, 15:51 | |
| - Sag997 έγραψε:
- ΜΟΥΡΓΑ έγραψε:
- Sag997 έγραψε:
- stamkos έγραψε:
Το καλύτερο ασταρι! μου αρεσει πολυ! Το γκρι ειναι καλύτερο απο το ασπρο να ξέρεις.. Ναι αλλα δεν κανει για πλαστικα ειναι εξαιρετικο για μεταλλο,γυαλι,πετρα ,ξυλο οχι για πλαστικο!Υπηρξε μια στιγμη ενα ιδιο για πλαστικο στο πρακτικερ αλλα ηταν.....διαφανες!Δεν ξερω κατα ποσο μας βοηθαει εμας αυτο. Ειναι ακρυλικο ασταρι.. το εχω χρησιμοποιησει σε κατι πλαστικα που ήθελα να βάψω χωρις ανεπιθύμητα αποτελεσματα.. Συμφωνω αλλα μην περνεις ορκο οτι κανει! |
|
| |
Παρόμοια θέματα | |
|
|