| Παρακολουθείτε το θέμα:Πεζικό κατά αρμάτων(JSU 152) | |
|
|
| zark -
Μηνύματα : 1853 Ημερ/νία εγγραφής : 08/03/2012 Ηλικία : 57 Τόπος : ΠΑΤΡΑ | Θέμα: Απ: Πεζικό κατά αρμάτων(JSU 152) Παρ 06 Μάης 2016, 16:41 | |
| Ωραιο...ωραιο...!!!...εντυπωσιακες οι λασπες/φθορες στο αρμα...σκονισε και αλλο τους "φανταρους"...συγκριτικα με τα "χωματα" στο αρμα πολυ καθαροι ειναι...νομιζω...ΑΞΙΟΣ...ΑΞΙΟΣ!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την zark στις Παρ 06 Μάης 2016, 20:04, 1 φορά |
|
| |
ΜΟΥΡΓΑ V.I.P member
Μηνύματα : 2564 Ημερ/νία εγγραφής : 11/03/2012 Ηλικία : 48 Τόπος : ΛΕΜΜΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ | Θέμα: Απ: Πεζικό κατά αρμάτων(JSU 152) Παρ 06 Μάης 2016, 19:03 | |
| Φιλε βγαλε μια δυο πιο μακρινες και σε γωνια αφ υψηλου ετσι εγω δεν μπορω να δω το συνολο παρα τα επιμερους......παμε για φαβορι παλι εχω την εντυπωση. |
|
| |
kami V.I.P member
Μηνύματα : 1301 Ημερ/νία εγγραφής : 09/03/2012 Τόπος : πατρα | Θέμα: Απ: Πεζικό κατά αρμάτων(JSU 152) Παρ 06 Μάης 2016, 23:03 | |
| - zark έγραψε:
- ...σκονισε και αλλο τους "φανταρους"...συγκριτικα με τα "χωματα" στο αρμα πολυ καθαροι ειναι...νομιζω...
https://www.youtube.com/watch?v=roE16yLKaEs- Σπόιλερ:
με πληγώνεις που δεν με εμπιστεύεσαι!πρόβα είπα ,όχι φινάλε!
Γιώργη θα επανέλθω με νέες φωτο ,όταν θα'ναι σχεδόν τελειωμένο.Εχει δουλειά ακόμη,να μπουν διάφορα στα ράφια, να γεμίσουν τα κενά κάτω απο άρβυλα & σε μέρη της ερπύστριας γιατί παρά τις πρόβες ,η τελική τοποθέτηση έβγαλε κάποια λάθη.2 φιγούρες επανατοποθετήθηκαν για να δείξουν καλύτερα & ο γονατιστός για να διαβάζεται το "στενσιλ" στην νάρκη(tellermine), που μου βγήκαν τα ματάκια να κάνω θα έχει την θέση να διαβάζεται το "στενσιλ",όχι ακριβως την ιδανική της πρόβας.Εννοείται πως θα σκονιστούν άρβυλα & μπότες & για να δέσουν όλα έδαφος -άρμα-φαντάροι.Αλήθεια πως σας φαίνονται τα φαντάρια μου ,οι στολές τους είναι τουλαχιστον 4 διαφορετικές αποχρώσεις του field gray για να αποδώσω την εποχή(παλιά & νεώτερα στοιχεία στολής,άλλα περισσότερο "μεταχειρισμένα" κλπ)Πολύ όμορφος βγήκε ο σοβ.αρματιστής-λόγω χορνετοκέφαλου βασικά-αλλά χάνεται από θυρίδα που υποτίθεται ότι την έχει μόλις ανοίξει.Θα προσπαθήσω για κοντινή φωτό.(προσπάθησα να αποδώσω το "πέτσινο" μπουφάν του,έφτιαξα & τις "τσαρικού τύπου"επωμίδες,που ηδη είχαν προστεθεί απο το 1943 & τον χαρακτηριστικό αορτήρα του αυτομάτου του.Θα μου πείτε τι φαίνεται απο΄όλα αυτά;Ελάχιστα πράγματα & δεν είναι τα μόνα που "χάνονται"...θυμηθείτε τον μεγάλο κρατήρα ,είναι κάτω απο το JSU-152,γιατί τον έφτιαξα; |
|
| |
Admin Διαχειριστής
Μηνύματα : 340 Ημερ/νία εγγραφής : 04/03/2012 Ηλικία : 54 Τόπος : ΠΑΤΡΑ | Θέμα: Απ: Πεζικό κατά αρμάτων(JSU 152) Παρ 06 Μάης 2016, 23:22 | |
| Πολυ καλο το στησιμο... Και φυσικα το JSU .....ενα τερας!!... Νικο οπως σου ειπα και δια ζωσης ...ενα σκονισματακι σε επιμερους σημεια στο αρμα.. οπως στο πυροβολο στις σχαρες και οπου αλλο κρινεις απαραιτητο.. θα δεσει το ολο σκηνικο... Υπεροχο φιλε!!.. |
|
| |
kami V.I.P member
Μηνύματα : 1301 Ημερ/νία εγγραφής : 09/03/2012 Τόπος : πατρα | Θέμα: Απ: Πεζικό κατά αρμάτων(JSU 152) Κυρ 29 Μάης 2016, 19:55 | |
| |
|
| |
zark -
Μηνύματα : 1853 Ημερ/νία εγγραφής : 08/03/2012 Ηλικία : 57 Τόπος : ΠΑΤΡΑ | Θέμα: Απ: Πεζικό κατά αρμάτων(JSU 152) Κυρ 29 Μάης 2016, 20:13 | |
| Εχεις δικιο...χαλια ειναι...δεν βλεπεται...πετατο και αρχισε αλλο!!! |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Πεζικό κατά αρμάτων(JSU 152) Κυρ 29 Μάης 2016, 20:26 | |
| |
|
| |
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: Πεζικό κατά αρμάτων(JSU 152) Κυρ 29 Μάης 2016, 21:23 | |
| Ναί, εγώ πάλι....Εγώ θα κάνω τον μοχθηρό και σκοτεινό φιδόγλωσσο που δεν χρωστά καλό να πεί για άνθρωπο.... Όσον αφορά το στήσιμο, εκείνος ο στρατιώτης που είναι τσίμα-τσίμα στην άκρη του διοράματος δέν μου δείχνει πολύ καλά. -Γιατί βρέ παλιάθρωπα δεν τό'λεγες νωρίτερα; εεεεε; -Έχουμε και μιά μάυρη φήμη να διατηρήσουμε.....! |
|
| |
kami V.I.P member
Μηνύματα : 1301 Ημερ/νία εγγραφής : 09/03/2012 Τόπος : πατρα | Θέμα: Απ: Πεζικό κατά αρμάτων(JSU 152) Κυρ 29 Μάης 2016, 22:53 | |
| |
|
| |
kami V.I.P member
Μηνύματα : 1301 Ημερ/νία εγγραφής : 09/03/2012 Τόπος : πατρα | Θέμα: Απ: Πεζικό κατά αρμάτων(JSU 152) Τρι 31 Μάης 2016, 21:51 | |
| μετά από δόση εφόδου αντικαταθλιπτικών & αφού πρόσθεσα καμμιά 100/στή φύλλα στις κομμένες κλάρες & τρεξίματα χωμάτων κάτω απο ερπύστριες στα χείλη κρατήρων-χαρακώματος(νομίζω πως τα χώματα & οι πρασινάδες μου έφταιγαν περισσότερο). Στη συνέχεια έγραψα 100 φορές "ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ "ΜΑΓΚΕΣ" ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΕ ΔΙΟΡΑΜΑ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ΡΩΣΙΚΟ" στον καρντάση Σταμκο για τα καλά του λόγια & μια χλιαρή στον Προπ(δεν φαντάζεστε τι μου είπε "για να μην τα γράψει & με στεναχωρήσει!!!...τι για γουρουνί το flesh μου, τι για ακροβασία στο κενό για αυτόν που κολλάει τη νάρκη ,τι για κόπι πέιστ για τους άλλους δύο" δεν ξέρω αν θα ξαναφωτογραφήσω,ίσως το φέρω στον καφέ την Κυριακή ,για το τελικό θάψιμο. Προς επίρρωσιν των παραπάνω προαναγγέλω πως & το επόμενο θα'ναι ρώσικο θέμα με παντιέρες -λάβαρα-παράσημα! |
|
| |
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: Πεζικό κατά αρμάτων(JSU 152) Τετ 01 Ιουν 2016, 09:05 | |
| Φτού, δεν θά'ρθω και θα χάσω και την χλιαρή.... Βλέπω Καμί είναι καιρός τώρα που διάγεις την "κόκκινη" εποχή σου! Άλλα μέτωπα δεν είχε αυτός ο πόλεμος; |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Πεζικό κατά αρμάτων(JSU 152) Τετ 01 Ιουν 2016, 18:31 | |
| Ένα καφάσι μπύρες, ε; Χμ... Τώρα τι να βρω να σου πω; Ότι στην τρίτη φωτογραφία το τυφέκιο που είναι κοντά στο ISU, θα έπρεπε να είχε πέσει μιας που θα σειόταν το έδαφος από το πέρασμά του; Μόνο αυτό μπορώ να πω. Δεν νομίζω πως το κοντάκι πατάει καλά. Ορίστε, είπα κάτι! |
|
| |
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: Πεζικό κατά αρμάτων(JSU 152) Πεμ 02 Ιουν 2016, 08:59 | |
| ...Είναι κι ο ρώσος που μόλις άνοιξε την θυρίδα αλλά δεν κρατάει την χειρολαβή, δεν το έγραψα διότι πιστεύω πως είναι πολύ δύσκολο να προσαρμόσεις τέλεια την φιγούρα σε τόσο μικρό χώρο, και σε λυπήθηκα.... - Σπόιλερ:
Τί καλά που κάνω εγώ που τα φτιάχνω όλα ποζάτα...Ούτε πιλάλες, ούτε τουφεκίδια, ούτε ακροβατικά...
|
|
| |
kami V.I.P member
Μηνύματα : 1301 Ημερ/νία εγγραφής : 09/03/2012 Τόπος : πατρα | Θέμα: Απ: Πεζικό κατά αρμάτων(JSU 152) Κυρ 05 Ιουν 2016, 16:08 | |
| - ΜΟΥΡΓΑ έγραψε:
οχι ρε φιλε δεν ξερω και δεν βρηκα ισως να ειναι καποιος ηρωας του Αππ???Ισως η πολη καταγωγης καποιων εκ του πληρωματος δεν ξερω. Εύρηκα! Γιώργη,ψάχνωντας για το επόμενο θέμα,έπεσα πάνω σε Τ34/76 μοντ.1943 με επιγραφή "Δαβιδ Σασούνσκιν",με απόδοση στα γαλλικά David Sasunskiy, google-ροντας βρήκα πως ο Δαβίδ του Σασουν είναι ήρωας των Αρμενίων ,που απώθησε τους Άραβες απο την Αρμενία τον 8ο αιώνα.Το όνομα του & η ιστορία του διατηρήθηκε μέχρι & τον 19ο αιώνα,προφορικά-τότε καταγράφηκε για πρώτη φορά! Προπ για το επόμενο μισάωρο δεν σου ξαναμιλάω! - Σπόιλερ:
εμένα μου αρέσει ο ρωσάκος με το πέτσινο αμπέχωνο!
|
|
| |
georgosk V.I.P member
Μηνύματα : 669 Ημερ/νία εγγραφής : 18/03/2012 Ηλικία : 47 | Θέμα: Απ: Πεζικό κατά αρμάτων(JSU 152) Κυρ 05 Ιουν 2016, 16:25 | |
| Κατά τη γνώμη μου από τα καλύτερά σου. Μου αρέσει πολύ η απόδοση κάποιων λεπτομερειών στο χαράκωμα και στο φυσικό περιβάλλον που κάνουν την όλη δουλειά πολύ "αληθινή". Εκείνο βέβαια το τυφέκιο τόσο κοντά στην ερπύστρια νομίζω πως πρέπει να το ξαναδείς λίγο και εμένα κάπως μου χτυπάει στο μάτι. |
|
| |
kami V.I.P member
Μηνύματα : 1301 Ημερ/νία εγγραφής : 09/03/2012 Τόπος : πατρα | Θέμα: Απ: Πεζικό κατά αρμάτων(JSU 152) Τρι 07 Ιουν 2016, 17:24 | |
| - georgosk έγραψε:
- Κατά τη γνώμη μου από τα καλύτερά σου. Μου αρέσει πολύ η απόδοση κάποιων λεπτομερειών στο χαράκωμα και στο φυσικό περιβάλλον που κάνουν την όλη δουλειά πολύ "αληθινή".
Εκείνο βέβαια το τυφέκιο τόσο κοντά στην ερπύστρια νομίζω πως πρέπει να το ξαναδείς λίγο και εμένα κάπως μου χτυπάει στο μάτι.
ίσως να έχετε δίκιο για το τουφέκι...αν & δεν είναι αυτό που μου φταίει-παρεπιπτόντως & μεταξύ μας δεν το έχω βρει ακόμη ...μη μου αυξήσουν τα χάπια! - Σπόιλερ:
Γιώργο να'σαι καλά για τα καλά σου λόγια...αλλά κάτι του λείπει!
Για το "ΣΑΣΟΥΝΚΙΝ" δείτε: http://www.o5m6.de/t34_76_m1943_ds.htmlμερικά πράγματα είναι μες τα πόδια μας & ψάχνουμε χιλιόμετρα μακριά! Τώρα για το αν "αγοράστηκαν" & JSU152 εκτός από Τ34 ελπίζω να ήξεραν κάτι παραπάνω οι Γάλλοι του "Steelmasters". Tην παραπάνω διεύθυνση o5m6 όσοι τυχόν ενδιαφέρεστε για οχήματα του Βππ αποθηκεύστε στα αγαπημένα.Τα καλύτερα προφάιλ οχημάτων! |
|
| |
Sag997 V.I.P member
Μηνύματα : 506 Ημερ/νία εγγραφής : 08/03/2012 Ηλικία : 34 Τόπος : Αθήνα | Θέμα: Απ: Πεζικό κατά αρμάτων(JSU 152) Δευ 13 Ιουν 2016, 23:56 | |
| Καλησπέρα στην παρέα μετα απο πολύ καιρό! Λοιπόν kami έριξα μια ματιά στο διόραμα άλλα για να είμαι ειλικρινής ήταν βιαστική [μόλις σχόλασα και πάω δεν πάω ] Θα σου πω την γνώμη μου για αυτά που είδα τώρα και τα υπόλοιπα όταν το ξαναδώ με την ηρεμία μου... Αρχικά το διόραμα μου αρέσει πολύ! Είναι ατμοσφαιρικό, όπως όλα σου τα διοράματα από τότε που σε γνώρισα άλλωστε. Μου αρέσει πολύ το σκηνικό και όλες αυτές οι μικρές πινελιές που πάντα προσθέτεις και το κάνουν ακόμα πιο φυσικό. Πολύ ωραίο το σκηνικό, το στήσιμο, το άρμα οκ τέλειο [σε ξέρουμε άλλωστε], η θεσή των φιγούρων πολύ φυσική και γενικά πολύ ωραίο!! Επειδή όμως είσαι και εσύ σαν και εμένα και δεν θες να ακούς τα μπράβο κτλ άλλα θες να σου λέει ο καθένας τι βλέπει είναι-δεν είναι σωστό θα σου πω αυτά που παρατήρησα και θα κρίνεις εσύ. θα ξεκινήσω με κάτι ασήμαντο που δεν ξέρω καν αν είναι σωστό [μιας και τώρα μπήκα στον χώρο των αρμάτων] απλα όσες φορές πήγα σε άσκηση και είχε λάσπες το πίσω μέρος του άρματος ήταν πάντα έτσι: άπλα στο λέω γιατί έχω παρατηρήσει ότι βάζει συχνά λίγη λάσπη γύρο από τους λασπωτήρες ενώ γενικά το πίσω μέρος γίνετε όλο καφέ.. Αυτό λογικά αλλάζει ανάλογα το άρμα, την ιπποδυναμη, τις συνθήκες κτλ κτλ γιαυτό σου λέω οτι είναι καθαρά στυλιστικό. Λοιπόν, πιο σοβαρά τωρα... Να σου πώ την αλήθεια μου οι φιγούρες δεν μου άρεσαν πολύ.. Έχεις κάνει πολύ καλύτερες δουλείες. Ενώ έχουν ωραίο στήσιμο και καλές λεπτομέρειες δεν μου αρέσει η σκίαση που έχεις κάνει, δηλαδή ενώ έχεις κανει τα γκριζοπράσινα χιτώνια μια χαρα εχεις βάλει τις σκιάσεις οι οποίες δεν είναι πολύ φυσικές.. το χρώμα δηλάδη δεν ειναι πίο σκούρο του βασικού, φαίνεται σαν άλλο πράσινο [ξερω ότι έχεις θέμα απλα σου λέω τι βλέπω]. Ισως να ήταν καλύτερο αν είχες κάνει την σκιά γκρί. Άλλη μια λεπτομέρεια που πρόσεξα είναι οτι οι σφαίρες στο MG-42 είναι πιο γυαλισμένες αυτές που έχουν χρησιμοποιηθεί από αυτές της ταινίας τουλάχιστον έτσι φάινεται στην φώτο.. θα έπρεπε να είναι λιγό πιο πρασινοκαφέ απο τις αχρησιμοποίητες.. πριν και μετα.. [ειναι απο την ιδια ταινία] ειμαι πολύ κουρασμένος για την συνέχεια.. απλα εστέιλα τώρα γιατι θα αργήσω να ξαναμπώ οταν μπορέσω θα σε πάρω και τηλέφωνο να σου πω αναλυτικότερα αυτο για τις φιγούρες... |
|
| |
kami V.I.P member
Μηνύματα : 1301 Ημερ/νία εγγραφής : 09/03/2012 Τόπος : πατρα | Θέμα: Απ: Πεζικό κατά αρμάτων(JSU 152) Τετ 15 Ιουν 2016, 00:16 | |
| Sag997 νομίζω ότι έθεσες καίριες παρατηρήσεις-ευχαριστώ με την ευκαιρία για τις φωτό που ανέβασες. Για το θέμα του λασπώματος νομίζω πως είναι το περισσότερο "μπιχλιασμένο" άρμα μου ,έπειτα αν πρόσεξες το έδαφος μου δεν είναι "ρασπουτίτσα" & έτσι οι λάσπες μου είναι ξερές ,αναφορά σε παλιότερα βρωμίσματα που κουβαλιούνται ξεραμένα & όχι σε φρέσκα ,"της ώρας". Για τις φιγούρες "ουδέν σχόλιον" ,νομίζω πως έχεις περισσότερο ταλέντο & γνώσεις, οπότε σε ακούω "ευλαβικά" ,ότι κρίνεις γράψτο εδώ ,μπορεί να ενδιαφέρει κάποιους ακόμα.Να συμπληρώσω πως δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος ούτε απο "γλυπτική", σε κάποια σημεία οι βραχίονες μου "ξέφυγαν" προς το λεπτότερο απο όσο ήθελα,όπως & κάποιες πτυχώσεις στα χιτώνια θα τις προτιμούσα "πιο φινετσάτες" απο ότι τις απέδωσα.(Θυμίζω πως επαναχάραξα τις φιγούρες,μάζεψα μανίκια & έξυσα εξαρτήσεις,τιράντες κλπ) Για τους κάλυκες θα προσπαθήσω με wash της citadel(games workshop) να αποδώσω το πρασινοκαφέ του χρησιμοποιημένου πυρομαχικού.Ελπίζω μόνο να πιάσει πάνω στο χαλκόσυρμα(αυτό ήταν η εύκολη λύση για κάλυκες,βαρέθηκα να φτιάξω ίδιου πάχους ,με σφαίρες σε ταινία,ζτπ, να βάψω & να κόψω ίδια κομματάκια). Περιμένω εναγωνίως τις επόμενες παρατηρήσεις |
|
| |
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: Πεζικό κατά αρμάτων(JSU 152) Τετ 15 Ιουν 2016, 01:52 | |
| - kami έγραψε:
- Sag997 νομίζω ότι έθεσες καίριες παρατηρήσεις-ευχαριστώ με την ευκαιρία για τις φωτό που ανέβασες.
Για το θέμα του λασπώματος νομίζω πως είναι το περισσότερο "μπιχλιασμένο" άρμα μου ,έπειτα αν πρόσεξες το έδαφος μου δεν είναι "ρασπουτίτσα" & έτσι οι λάσπες μου είναι ξερές ,αναφορά σε παλιότερα βρωμίσματα που κουβαλιούνται ξεραμένα & όχι σε φρέσκα ,"της ώρας". Για τις φιγούρες "ουδέν σχόλιον" ,νομίζω πως έχεις περισσότερο ταλέντο & γνώσεις, οπότε σε ακούω "ευλαβικά" ,ότι κρίνεις γράψτο εδώ ,μπορεί να ενδιαφέρει κάποιους ακόμα.Να συμπληρώσω πως δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος ούτε απο "γλυπτική", σε κάποια σημεία οι βραχίονες μου "ξέφυγαν" προς το λεπτότερο απο όσο ήθελα,όπως & κάποιες πτυχώσεις στα χιτώνια θα τις προτιμούσα "πιο φινετσάτες" απο ότι τις απέδωσα.(Θυμίζω πως επαναχάραξα τις φιγούρες,μάζεψα μανίκια & έξυσα εξαρτήσεις,τιράντες κλπ) Για τους κάλυκες θα προσπαθήσω με wash της citadel(games workshop) να αποδώσω το πρασινοκαφέ του χρησιμοποιημένου πυρομαχικού.Ελπίζω μόνο να πιάσει πάνω στο χαλκόσυρμα(αυτό ήταν η εύκολη λύση για κάλυκες,βαρέθηκα να φτιάξω ίδιου πάχους ,με σφαίρες σε ταινία,ζτπ, να βάψω & να κόψω ίδια κομματάκια). Περιμένω εναγωνίως τις επόμενες παρατηρήσεις Και μην ξεχάσεις τις μπύρες του παιδιού... Μην μάθω πως τις ξέχασες, θα σε μπανάρω για 3 γενιές....! |
|
| |
kami V.I.P member
Μηνύματα : 1301 Ημερ/νία εγγραφής : 09/03/2012 Τόπος : πατρα | Θέμα: Απ: Πεζικό κατά αρμάτων(JSU 152) Τετ 15 Ιουν 2016, 08:43 | |
| - Prop-early έγραψε:
Και μην ξεχάσεις τις μπύρες του παιδιού... Μην μάθω πως τις ξέχασες, θα σε μπανάρω για 3 γενιές....! αμάν βρε Προπ,πάνω που αισιοδοξούσα να ξεχαστεί, με βάζεις να αναρωτιέμαι αν το μπανάρισμα μου έρθει φθηνότερα απο τις μπύρες,γιατί αυτό το παιδί δεν "ξεγελιέται" με φτηνομπύρες .... |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Πεζικό κατά αρμάτων(JSU 152) Τετ 15 Ιουν 2016, 19:49 | |
| της μπύρες στον κ. Sag997 |
|
| |
kami V.I.P member
Μηνύματα : 1301 Ημερ/νία εγγραφής : 09/03/2012 Τόπος : πατρα | Θέμα: Απ: Πεζικό κατά αρμάτων(JSU 152) Τετ 15 Ιουν 2016, 22:07 | |
| [quote="stamkos"]της μπύρες στον κ. Sag997 [quote] οι μπύρες σε όλους! |
|
| |
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: Πεζικό κατά αρμάτων(JSU 152) Πεμ 16 Ιουν 2016, 01:46 | |
| - kami έγραψε:
- stamkos έγραψε:
- της μπύρες στον κ. Sag997
οι μπύρες σε όλους!
Αντιπερισπασμός, για να γλυτώσει τα "μοναστηριακά" γούστα του Sagg.....κατάλαβες; Η σιωπή είναι συνενοχή.... |
|
| |
kami V.I.P member
Μηνύματα : 1301 Ημερ/νία εγγραφής : 09/03/2012 Τόπος : πατρα | Θέμα: Απ: Πεζικό κατά αρμάτων(JSU 152) Σαβ 02 Ιουλ 2016, 00:00 | |
| |
|
| |
kami V.I.P member
Μηνύματα : 1301 Ημερ/νία εγγραφής : 09/03/2012 Τόπος : πατρα | Θέμα: Απ: Πεζικό κατά αρμάτων(JSU 152) Τετ 02 Οκτ 2019, 23:12 | |
| |
|
| |
|