| Παρακολουθείτε το θέμα:Battleship U.S.S. Missouri (WWII) | |
|
|
| ntinosa V.I.P member
Μηνύματα : 451 Ημερ/νία εγγραφής : 17/01/2013 Ηλικία : 67 Τόπος : Πατρα | Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Σαβ 03 Ιαν 2015, 06:54 | |
| Φιλε Κωστα.......παρα πολυ καλο μπραβο Τωρα σειρα εχουν οι κορυφες των κυμματων που πρεπει να ειναι αναγλυφες(δηλ πιο υπερυψωμενες απο τα αλλα κυμματα) σου δδινω μια ιδεα....απο εκει και περα βαλε την φαντασια σου να δουλεψει |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Σαβ 03 Ιαν 2015, 07:24 | |
| - ntinosa έγραψε:
- Φιλε Κωστα.......παρα πολυ καλο μπραβο
Τωρα σειρα εχουν οι κορυφες των κυμματων που πρεπει να ειναι αναγλυφες(δηλ πιο υπερυψωμενες απο τα αλλα κυμματα) σου δδινω μια ιδεα....απο εκει και περα βαλε την φαντασια σου να δουλεψει
Και εγώ κάπως ετσι το σκεφτομαι κ.Κωστα να το κάνω όπως μου έχετε στης φωτογραφίες. απλά επεξεργαζομαι λίγο τα υλικά για να δω με ποιον τρόπω θα κάνω τα κύματα, δοκίμασα ως τώρα με χαρτί υγείας & ατλακολ,αυτο με το λιωμένο κερί θα πάω σήμερα να πάρω. να σε ρωτήσω κάτι, τω κερί της εκκλησίας κανί ή απο ρεσω νατο λιώσω ? θα δω αν μπορεσω με γύψο να δημιουργήσω κυματισμό. & μια ερώτηση ακόμα?το ύψος που έχω τοποθέτησή το καράβι ειναι καλώ ή πρεπη ποιο πάνω ή ποιο μέσα ?δεν ξέρω δεν ειναι άρμα ή αεροπλάνο να στέκεστε στην γη σε ευχαριστώ πολύ για την βοηθεια |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Σαβ 03 Ιαν 2015, 08:40 | |
| |
|
| |
ntinosa V.I.P member
Μηνύματα : 451 Ημερ/νία εγγραφής : 17/01/2013 Ηλικία : 67 Τόπος : Πατρα | Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Σαβ 03 Ιαν 2015, 12:22 | |
| Θελω να πω οτι για να κατασκευασεις τα κυμματα δεν χρειαζεται ο γυψος Παιρνεις το φελιζολ και απο κατω εχεις το κερι.....αυτο με την θερμοκρασια λιωνει επιλεκτικα το φελιζολ και δημιουργει τα κυμματα......μεσα σε 2 λεπτα εχεις μια κυμματιστη θαλασσα Τοσο απλα Πειραματισου και καλη συνεχεια Το υλικο που σου προτεινω ειναι το WATER TEXTURE και το εχει το ελληνικο Fasma model Το Water texture εχει απομιμηση θαλασσας Ειρηνικου Μεσογειου Ατλαντικου αναλογα που εδρασε το πλοιο που κατασκευαζεις Αν εχεις καμια απορια....ειμαι μαζι σου |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Κυρ 04 Ιαν 2015, 17:42 | |
| Γιατί δεν περίμενες παιδάκι μου να ξεκινήσω κι εγώ το Bismarck; Θα αργήσω, βέβαια, αλλά θα ήθελα να το ξεκινήσω φέτος, μάλλον μετά το καλοκαίρι. Τέλος πάντων... Φαίνεται ωραίος ο χρωματισμός της θάλασσας. Καλά το πας. |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Κυρ 04 Ιαν 2015, 21:10 | |
| |
|
| |
ntinosa V.I.P member
Μηνύματα : 451 Ημερ/νία εγγραφής : 17/01/2013 Ηλικία : 67 Τόπος : Πατρα | Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Κυρ 04 Ιαν 2015, 21:21 | |
| Τελειο Κωστα...................... Σβησε λιγο το λευκο για να γινει πιο πραγματικο Μραβο μεγαλε το πετυχες .......πολυ καλο Τελικως δεν αντεγραψες οπως εκαναν οι αλλοι και το εκανες οπως εσυ ηθελες......και το πετυχες |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Κυρ 04 Ιαν 2015, 22:09 | |
| Χωρίς να είμαι γνώστης θάλασσας, πιστεύω πως πρέπει να δεις φωτογραφίες, αν υπάρχουν, του πραγματικού πλοίου ή άλλου της κλάσης του για να φτιάξεις σωστά τα απόνερα, γιατί δεν είναι ίδια σε όλα τα πλοία. Αν βέβαια αυτά τα απόνερα είναι τα σωστά, τότε πάω πάσο! |
|
| |
Sag997 V.I.P member
Μηνύματα : 506 Ημερ/νία εγγραφής : 08/03/2012 Ηλικία : 34 Τόπος : Αθήνα | Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Κυρ 04 Ιαν 2015, 23:28 | |
| Εδω είσαι! |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Δευ 05 Ιαν 2015, 12:46 | |
| - Tazman έγραψε:
- Χωρίς να είμαι γνώστης θάλασσας, πιστεύω πως πρέπει να δεις φωτογραφίες, αν υπάρχουν, του πραγματικού πλοίου ή άλλου της κλάσης του για να φτιάξεις σωστά τα απόνερα,
γιατί δεν είναι ίδια σε όλα τα πλοία. Αν βέβαια αυτά τα απόνερα είναι τα σωστά, τότε πάω πάσο! χρόνια πολλα καλή χρονιά ταζ όπως βλεπης ειναι ή πρώτη μου προσπαθεια για θαλασσα το αποτέλεσμα έμενα μου άρεσε. νομίζω δικιά μου γνώμη ειναι ότι δεν μπορεις να απεικονισης τα νερά όπως ειναι γιατί ειναι πραγματικά φυσικά καιρικά φαινομενα δεν ξέρω πώς να σου το εξηγήσω καλύτερα τα κύματα δεν εχουν ορισμό πως θα χτυπούν ένα πλοιο. δικιά μου γνώμη ειναι αυτή ο καπετάνιος μας εδώ στο φόρουμ ξέρη καλύτερα απο έμενα & τον ευχαριστώ πολύ. εδώ ειναι μια φωτο που πλέι το U.S.S. Missouri & φορτώνει καυσιμα click image upload& εδώ απεικονιζει ο καλλιτέχνης στο καμβά μια φουρτούνα του U.S.S. Missouri click image upload |
|
| |
zark -
Μηνύματα : 1853 Ημερ/νία εγγραφής : 08/03/2012 Ηλικία : 57 Τόπος : ΠΑΤΡΑ | Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Δευ 05 Ιαν 2015, 12:58 | |
| Φιλε μου...εγω ουτε τολμαω να σκεφτω ότι θα "φτιαξω" θαλασσα...και εσυ με τη πρωτη σου προσπαθεια...μου εβαλες "τροποντο". Μη στεναχωριεσαι αν κατι δεν σου πετυχε, αλλωστε από τα λαθη μας μαθαίνουμε!!!...είμαι σιγουρος η "επομενη" σου θαλασσα απλα δεν θα παιζεται...Μπραβο και από εμενα! |
|
| |
kami V.I.P member
Μηνύματα : 1301 Ημερ/νία εγγραφής : 09/03/2012 Τόπος : πατρα | Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Δευ 05 Ιαν 2015, 13:13 | |
| Κώστα καλή χρονιά !πολύ ωραία η θάλασσα σου! Απλά & χωρίς να΄μαι στα "χωράφια μου", η φωτό που ανέβασες ,πρεπει να 'ναι απο μεταφορά ταχυδρομείου & όχι πετρέλευση.Ειναι φανερό πως το μικρότερο πλοίο είναι Α/Τ & όχι δεξαμενόπλοιο. |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Δευ 05 Ιαν 2015, 14:16 | |
| - kami έγραψε:
- Κώστα καλή χρονιά !πολύ ωραία η θάλασσα σου!
Απλά & χωρίς να΄μαι στα "χωράφια μου", η φωτό που ανέβασες ,πρεπει να 'ναι απο μεταφορά ταχυδρομείου & όχι πετρέλευση.Ειναι φανερό πως το μικρότερο πλοίο είναι Α/Τ & όχι δεξαμενόπλοιο. καλή χρονιά Νικόλα, απο εδώ το διάβασα http://www.navsource.org/archives/01/63g.htm |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Δευ 05 Ιαν 2015, 16:01 | |
| Σίγουρα παίζουν ρόλο οι καιρικές συνθήκες, αλλά και η ταχύτητα πλεύσης, οπότε πάω πάσο! |
|
| |
ntinosa V.I.P member
Μηνύματα : 451 Ημερ/νία εγγραφής : 17/01/2013 Ηλικία : 67 Τόπος : Πατρα | Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Δευ 05 Ιαν 2015, 17:19 | |
| Φιλε KAMI...........Πετρελευση ειναι ποιος σου ειπε οτι η πετρελευση πρεπει να γινεται απο το μικρο στο μεγαλο Μπορει να γινει και απο το μεγαλυτερο στο μικροτερο Fuel lines hang from the Missouri (BB-63) while refueling the destroyer Joesph P. Kennedy Jr. (DD-850), circa post August 1950. Η μεταφορα ταχυδρομειου γινεται μονο με περιστερια ^-^): |
|
| |
kami V.I.P member
Μηνύματα : 1301 Ημερ/νία εγγραφής : 09/03/2012 Τόπος : πατρα | Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Δευ 05 Ιαν 2015, 22:20 | |
| Κωστάδες ,δεκτόν κατά τις πηγές σας! Ντίνο εκτός απο λοκατζής, αλεξιπτωτιστής έκανες & ναύτης; Εχεις δει μεταφορά "ταχυδρομείου" μεταξύ πλοίων;
|
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Δευ 05 Ιαν 2015, 22:31 | |
| - kami έγραψε:
- Κωστάδες ,δεκτόν κατά τις πηγές σας!
Ντίνο εκτός απο λοκατζής, αλεξιπτωτιστής έκανες & ναύτης; Εχεις δει μεταφορά "ταχυδρομείου" μεταξύ πλοίων;
όμορφα μην θυμώνετε συζήτηση κανουμε |
|
| |
kami V.I.P member
Μηνύματα : 1301 Ημερ/νία εγγραφής : 09/03/2012 Τόπος : πατρα | Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Δευ 05 Ιαν 2015, 22:49 | |
| - Σπόιλερ:
μην φοβάσαι Κώστα ,δεν τσακωνόμαστε!πλάκα κάνουμε!
|
|
| |
ΜΟΥΡΓΑ V.I.P member
Μηνύματα : 2564 Ημερ/νία εγγραφής : 11/03/2012 Ηλικία : 48 Τόπος : ΛΕΜΜΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ | Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Τρι 06 Ιαν 2015, 02:04 | |
| Συνεχισε την πετυχες την θαλασσα |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Παρ 09 Ιαν 2015, 16:28 | |
| γνωριζει κανένας συνάδελφος ποια ειναι τα χρώματα για το k. missouri απο tamiya ή Gunze? έχω φαΐ ολο το google & δεν βρήκα τα ακριβές. click image upload |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Παρ 09 Ιαν 2015, 16:30 | |
| γνωριζει κανένας συνάδελφος ποια ειναι τα χρώματα για τον Κ. missouri απο tamiya ή Gunze? έχω φαΐ ολο το google & δεν βρήκα τα ακριβές. για την πρώτη παραλλαγή 1944, πάλη στα δύσκολα κολυμπάω click image upload |
|
| |
ntinosa V.I.P member
Μηνύματα : 451 Ημερ/νία εγγραφής : 17/01/2013 Ηλικία : 67 Τόπος : Πατρα | Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Παρ 09 Ιαν 2015, 18:10 | |
| Κωστα εαν ειναι αυτο που φτιαχνεις ....αυτα ειναι και τα χρωματα σου VAJJEJO DARK BLUE GREY 70867 FS36099 DECK TAN 70986 FS36440 DARK SEA GREY 70991 FS36231 |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Σαβ 10 Ιαν 2015, 16:16 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την stamkos στις Σαβ 10 Ιαν 2015, 16:36, 1 φορά |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Σαβ 10 Ιαν 2015, 16:32 | |
| |
|
| |
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: Battleship U.S.S. Missouri (WWII) Σαβ 10 Ιαν 2015, 19:24 | |
| Στάμκο δεν ξέρω αν σε βοηθούν κωδικοί Χάμπρολ...Εγώ θα έβαζα 27 ή 79. Νομίζω πως και τα δύο είναι κοντά οπτικά σε αυτό που δείχνεις....Και πράγματι μπλεδίζει αρκετά....Αν σκεφτείς πως στην φωτογραφία ο ουρανός φαίνεται λιγότερο μπλέ από ότι είναι, άρα και το χρώμα αυτό μπλεδίζει αρκετά, οπότε διάλεξε το πιό μπλέ από τα δύο... |
|
| |
Παρόμοια θέματα | |
|
|