Τελευταία Ανάρτηση
Ημερ/νία και ώρα
Από
ΜΑΧΗ ΚΡΗΤΗΣ Γαλατάς Χανίων Μάιος 1941
VICKERS mk VIb του Roy Farran Κρήτη 1941
PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση.
Πεζικό κατά αρμάτων(JSU 152)
Βόλγας αν.όχθη, Νοέμβριος 1942.
OPERATION market garden
CH-53 Super Stallion Academy 1/48
ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΗ μέρος 3ο "η απελευθέρωση"
Μοσον Ουγγαρία 2019
Tamiya German 3ton 4x2 Cargo Truck (Opel Blitz) με 20mm Flak 38 της Tristar
Σαβ 03 Απρ 2021, 21:11
Τρι 25 Φεβ 2020, 12:40
Παρ 04 Οκτ 2019, 00:17
Τετ 02 Οκτ 2019, 23:12
Τετ 02 Οκτ 2019, 19:33
Παρ 09 Αυγ 2019, 14:07
Πεμ 25 Ιουλ 2019, 10:12
Δευ 01 Ιουλ 2019, 11:09
Παρ 03 Μάης 2019, 11:42
Δευ 01 Απρ 2019, 00:11

Παρακολουθείτε το θέμα:PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
kami

kami
V.I.P member
V.I.P member

Ημερ/νία εγγραφής : 09/03/2012
Τόπος : πατρα
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 EmptyΔευ 24 Νοε 2014, 09:12

PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 352pv7t
PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 2e0tf2v
PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 205p9g5
PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 1yjqb
PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 2vcupzd
PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 207mk3k
PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 2wm3kwp
PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 2edqctc
PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 25jl8on
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
kami

kami
V.I.P member
V.I.P member

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 EmptyΔευ 24 Νοε 2014, 15:51

PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 34pxeeh
όπως θα φαντάζεστε το κεφαλαιο βαφή φιγουρών έλαβε τέλος.Σίγουρα κάποιος που ασχολείται κυρίως με φιγούρες θα χρειαζόταν μεγάλο φτυάρι.Προσωπικά με γνώμονα την ηλικία, τη δυσχρωματοψία,τις γνώσεις & την εμπειρία μου είμαι ικανοποιημένος.Θα ήθελα να κάνω κάτι παραπάνω ,αλλά μετά απο μάθημα-τα απο κάποιον γνώστη , εδω που βρίσκομαι δεν μπορώ να το βασανίσω & άλλο!Αλλωστε το βασικό στοιχείο είναι το όχημα & όλα τα άλλα στοιχεία του διοράματος-των φιγουρών συμπεριλαμβανομένων καλούνται να το υπηρετήσουν.Αυτό δεν σημαίνει πως δεν επιδέχομαι κριτική-γι'αυτό το ανεβάζω στο φόρουμ...άιντε βαράτε Suspect
Στην τεκμηρίωση τώρα
PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 2u5yneu
PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 9q8zcz
PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 Vn3345
PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 28jxt01
...σχόλια συντομα ...η κόρη μου....με \\\\';\';///.
Prop-early

Prop-early
Συντονιστής
Συντονιστής

Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012
Τόπος : Ενθάδε...
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 EmptyΔευ 24 Νοε 2014, 17:02

Οι λεπτομέρειες, (παράσημα, διακριτικά και άλλα λιλιά) πράγματι ζωντανεύουν και προσθέτουν αληθοφάνεια στις φιγούρες. Προσωπικά χωρίς να κάνω άμεση αντιπαραβολή, έχω μείνει με την εντύπωση πως τα ελληνάκια που είχες φτιάξει πέρυσι, ήταν καλύτερα.
Χωρίς αυτό να σημαίνει πως και ετούτα εδώ δεν είναι πάρα πολύ καλά. JHGFDT
kami

kami
V.I.P member
V.I.P member

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 EmptyΔευ 24 Νοε 2014, 17:10

....ήθελα να πω πως είχα βάψει λάθος με πράσινο εκει που πατάει η "νεκροκεφαλή",ενω όπως αποδειχτηκε με σχετική έρευνα στο διαδίκτυο στα ςς ήταν μαύρο βελούδο.(1η φωτο).Στο πεζικό παίζει το πράσινο βελούδο.
Μην αναζητήσετε λευκό σειρίτι στη φιγούρα αφού ο ανθυπολοχαγός(untersturmfuhrer)ανήκει στους panzergrenadiers ,όχι (ακριβώς ..)στο πεζικό.Ελπίζω να μην σας μπερδεύω χειρότερα ,αλλά να τα ξεμπερδεύω λίγο Rolling Eyes
Στην 2η φαίνεται το πηλίκιο τσαλακωμένο όπως φοριόταν απο τους μάχιμους,χωρίς τα ασημένια σειρίτια- υποσάγονα,όπως το φοράει & ο διαβόητος Kurt Meyer(3η φωτο) & η φιγούρα μου!
Στην 4η το παράσημο του σιδ.σταυρού με φύλλα δρυός που φοράει ο υπολοχαγός(obersturmfuhrer)διοικητής του άρματος.Στη σχετική φιγούρα το παράσημο είναι απο καρτέλα φ/χ dragon gen2 & μπήκε-βάφηκε χρυσό κυκλάκι στο μέσον της λευκής επωμίδας για αναπαράσταση του αστεριού του υπολοχαγού.

PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 33kyjxx
πίνακας με βαθμούς των ςς.Παρατηρείστε πως στο δεξί γιακά απο τον βαθμό του απλού στρατιώτη μέχρι τον βαβμό του αντισυν/χη ,όλοι φέρουν τους ρούνους των ςς & αυτό σε σχεδόν όλες τις μεραρχίες τους.Εκτός λίγων εξαιρέσεων,όπως της 3ης ςς,της "νεκροκεφαλής" ,εν προκειμένω που αντί για ρούνους έχουν την νεκροκεφαλή.Στις φιγούρες έγινε προσπάθεια ζωγραφικής αναπαράστασης της,όπως  στην περιχειρίδα του ξαπλωτού τραυματία.Οι άλλες 2 περιχειρίδες & τα σήματα στα κράνη(ρούνοι) είναι απο σετ χαλκομανιών του Βερλίντεν.
Προπ νομίζω πως τους αδικούν οι φωτογραφίες.Νομίζω πως απο κοντά δείχνουν καλύτερες.
Σπόιλερ:
ntinosa

ntinosa
V.I.P member
V.I.P member

Ημερ/νία εγγραφής : 17/01/2013
Τόπος : Πατρα
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 EmptyΔευ 24 Νοε 2014, 17:59

Νικο.....χωρις να τις δω απο κοντα στο φως της ημερας δεν μπορω να εχω αποψη
παρολα αυτα οι φιγουρες ειναι πολυ καλες....ειδικως τα κεφαλια
Παρατηρησεις
1.Ισως να χρειαζονται επιπλεον σκιες στα παντελονια
Σκιες μεταξυ παντελιονιου και χιτωνιου
Σκια κατω απο τον γιακα
2.Το πηλικιον αξκου ειχε ενα δερματινο κολαρο που το αφαιρουσαν για να καθεται καλυτερα κατα την διαρκεια της μαχης
που πολυ σωστα παρατηρησες
3.Την καλυτερη απεικονηση διακριτικων της εχουν τα PE Eduard....αν μου ζητουσες τις εχω ολες (11 ταμπλετες)
kami

kami
V.I.P member
V.I.P member

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 EmptyΤετ 26 Νοε 2014, 21:17

οι παρατηρήσεις του Ντίνου στάθηκαν αφορμή για κάποιες επιπρόσθετες "εργασίες".Στους αρματιστές έγιναν περιγράμματα στις τσέπες της φόρμας ,βάφηκαν τα κουμπιά, ξαναπεράστηκαν κοψίματα στους γιακάδες, όπως & τονίστηκαν κάποια "εξώγαζα" [σωστά τα λέω Χρήστο "του ραφείου" Question ] με σκούρο σοκολατί.Περιγράφηκαν & οι επωμίδες & τονίστηκαν περισσότερο βαθιές ζάρες στο εσωτερικό διπλωμένων αγκώνων με το ίδιο χρώμα.Στους ίδιους με κάτι σαν "glazing" μαύρο έγιναν "αξυρισιές" λίγων ημερών για να δέσουν με το σενάριο(Μάχη Κουρσκ) που θέλουν το άρμα να μάχεται επι πολλές ημέρες με ελάχιστα διαλλείματα απόσυρσης για ξεκούραση των πληρωμάτων.
Α!μπήκε & μαντίλι μπλε με σιελ βούλες για να καλύψω υπερχείλιση κυανοακρυλικής στο λαιμό αυτού που κατέβηκε απο άρμα να βοηθήσει τραυματίες.Δηλαδή έκανα μαντίλι μεταξωτό Καλαμάτας-βγήκε σατινε το μπλε!- την υπερχείλιση της logo που αγνούσα επιδειχτικά να διορθώσω μέχρι τώρα.
Εδώ να τονίσω πως οι αποχρώσεις της vallejo στη σειρά panzeraces για την παραλλαγή oak leaf(spring) -όπως ανέφερα αναλυτικά πιο πάνω-είναι μεν σωστές αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη δέ χρειάζονται σοβαρό ξάνοιγμακατά το στάδιο του βασικού περάσματος γιατί με τις διαδοχικές παλαιώσεις, σκιάσεις χάνεται πολύ απο την απόδοση της παραλλαγής.Σε επόμενες τώρα, δεν τις ξαναβάφω!
Ντίνο ευχαριστώ έτσι & αλλιώς για τη διάθεση προσφοράς καρτέλας διακριτικών.Νομίζω πως κάτι κατάφερα με την παλιά του Βερλίντεν αλλά & με αυτά που έβαψα...η μετριοφροσύνη θα με φάει!
Στέλιο(Sag) η νεκροκεφαλή στο πηλικιο του αξ/κου έχει εσοχές στα μάτια!!!(Τι χαράζει ο τύπος της Ηοrnet!!!!) Eτσι κάνω γω τον "μάγκα"!
Προπ με αυτά & με αυτά δηλώνω ικανοποιημένος απο τα φιγουράκια.Θα προσπαθήσω να βρω άλλη δανεική φωτογραφική μηχανή για καλύτερες φωτο.Να δείξω & του Στέλιου τα μαύρα στη νεκροκεφαλή...
ntinosa

ntinosa
V.I.P member
V.I.P member

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 EmptyΤετ 26 Νοε 2014, 21:34

Αν δω νεκροκεφαλη με ματια......θα πηδηξω απο το μπαλκονι
Εγω τις κανω μαυρες ...τις περναω ασημι και μετα με καρφιτσα αφαιρω το χρωμα για να φανει το μαυρο
Εισαι τελειος ....οι καλυτερες φιγουρες που εχω δει
Συγκρινοντας τες με φιγουρες απο ξενα sites.....μπραβο Kami....χαρα στην υπομονη σου
kami

kami
V.I.P member
V.I.P member

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 EmptyΤετ 26 Νοε 2014, 22:01

Ντίνο ευχαριστώ ,αλλά υπερβάλλεις, έχω επίγνωση που βρίσκομαι...
& τώρα ετοιμάσου να πηδήξεις...απο το ισόγειο υποθέτω brrrerrr
PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 30t5led
PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 6p3vyu
...photoshop δεν κατέχω!
kami

kami
V.I.P member
V.I.P member

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 EmptyΤετ 26 Νοε 2014, 22:11

PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 34edtsm
....Ε! όχι αυτό δεν είναι δικό μου...& είναι & 1/16 αν δεν κάνω λάθος.
ntinosa

ntinosa
V.I.P member
V.I.P member

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 27 Νοε 2014, 07:38

Φιλε Kami δεν υπερβαλλω για την ποιοτητα των φιγουρων σου
ισως να υπηρχαν και αλλοι να το επιβεβαιωσουν αν δεν τους ετρωγε η ζηλεια τιους
Ωραια η νεκροκεφαλη.....αλλα το ποιο εντυπωσιακο ειναι
η τριχρωμη κορδελλα που "κουμπωνει" γυρω απο το κουμπι
Θελω να δω και τον σκηνοθετη που εχεις μεσα σου
Δηλαδη ολοκληρωμενο το διοραμα με δικαιολογημενη την κινηση και την αγωνια του προσωπικου
kami

kami
V.I.P member
V.I.P member

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 27 Νοε 2014, 14:06

εντάξει Ντίνο φτάνει! Τήρησες & με το παραπάνω τις ψυχιατρικές οδηγίες να μου λέτε καλά λόγια ,για να μην καταθλίβομαι Neutral
Δεν νομίζω ότι στο φορουμ μας έχουμε δεδηλωμένους κακόψυχους, άλλωστε & σαν σύλλογος δηλώνουμε φίλοι του μοντελισμού & όχι μοντελισταράδες.
Για την νεκροκεφαλή ας είναι καλά ο γλύπτης της Hornet που σε τόσο μικράκι έκανε εσοχές για μάτια!
Για την κορδέλα του παρασήμου ας είναι καλά ο αντίστοιχος της tristar .Ετσι ήταν εύκολο να ακολουθήσω με το πινέλο τις χαράξεις.
Γενικά πιστεύω πως μια καλοχαραγμένη φιγούρα κάνει απείρως ευκολότερη τη ζωή του μοντελιστή.
Αλήθεια γιατί δεν πήδηξες ακόμη; tongue cherry
Anonymous

Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 27 Νοε 2014, 16:43

[quote="kami"]
Δεν νομίζω ότι στο φορουμ μας έχουμε δεδηλωμένους κακόψυχους, άλλωστε & σαν σύλλογος δηλώνουμε φίλοι του μοντελισμού & όχι μοντελισταράδες.

συμφωνώ απολυτά ,το κεφιμας κανουμε & το χαβαλέ μας
zark

zark
-
-

Ημερ/νία εγγραφής : 08/03/2012
Τόπος : ΠΑΤΡΑ
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 27 Νοε 2014, 16:56

ΕΕΕεεε!...εεεεε! γιααααα σοβαρευτείτε λιγο brrrerrr brrrerrr
Sag997

Sag997
V.I.P member
V.I.P member

Τόπος : Αθήνα
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 29 Νοε 2014, 09:39

ειχα καιρό να απαντήσω οπότε τώρα θα κανω συγκεντρωτικά σχόλια!

Τα τουφέκια πολυ μου αρέσουν! Ισως να ειναι λιγο πιο ανοικτοχρωμα σε σχεση με το κανονικο αλλα δεν μπορω να πω με σιγουρια γιατι στην δευτερη φωτο φαινονται πολυ σωστα και ωραια!! JHGFDT Αν σου ειναι πιο ανοικτα διορθόνονται απο πάνω με ενα φίλτρακι.. αμα περασεις ενα πολυ αχνο glazing θα αλλαξει τονικότητα χωρίς να χαθεί τίποτα.. αν θες κανε δοκιμή σε ενα που δεν θα φαίνεται πολυ..

Tώρα πάμε στις φιγουρίτσες!

Ο φίλος μας εδω:
PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 352pv7t

Μου αρέσει αρκετά! εχεις κανει πολυ καλα το παντελονι και τις μποτες και ολον τον εξοπλισμό.. Οχι οτι το πανω μερος δεν μου αρεσει απλα στις σκιες του σακακιου [στο κατω μερος] το χρώμα ειναι λιγο αλλο απο αυτο που θα επρεπε, ειναι πιο εντονο, αλλα η φιγουρα ειναι σε zoom οποτε απο κοντα μπορει να μην φαινεται καν και δεδομενου και το θεματος που εχεις με τα πρασινα ειναι πολυ καλο!! απλα στο αναφερω για να το εχεις κατα νου..

Για του υπόλοιπους τωρα δεν εχω να πω πολλα! Η oak παραλλαγη μου αρεσει και αυτη παρα πολυ! ωραιες και οι φθορές, κριμα για το glossarisma που ειχες στις φιγουρες γιατι εδω

PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 2vcupzd

ισως στο κατω μερος να εχεις καποια υπολύματα.. αλλα μπορει να φταίει και η φωτογραφια οποτε παλι δεν ξερω..

Tα πρόσωπα σου σε γενικές γραμμες είναι καλα.. Αυτο που παρατηρω ειναι οτι το χρώμα σε μερικα ειναι λιγο "σκληρο".. Δοκίμασε αν μπορεις την επομενη φορα να το εχεις λίγο πιο αραιωμένο.. Τελος για τα πρόσωπα παλι, σε καποιες έχεις κανει πολυ αποτομη διαβάθμιση απο την σκια στο φώτισμα.. θες να μου περιγραψεις λιγο την σειρα με την οποία τα βαφεις?

Nα προσθέσω οτι τα σηματακια, παρασημα, γραμματα κτλ ειναι παρα πολυ ωραια!! Μπραβο!! boy lafter boy lafter [Τα γραμματα πως τα εκανες?]
Οι φωτο που ανεβασες ξερεις οτι εχουν μπει ηδη στο αρχειο μου!! brrrerrr

Να τονίσω για 1000στη φορα, οτι δεν ξερω περισσοτερα, δεν βαφω καλύτερα απλα λεω τι βλέπω σε σύγκριση με αλλα μοντέλα που έχω δει και ότι έχω διαβάσει! Στα Forum γράφουμε για να λέει ο ένας στον άλλον τι παρατηρεί και όχι για να λέει μπράβο.. Δεν εχω βάψει ποτε παραλλαγή δεν ξερώ καν την τεχνική! Δεν θελω να νομιζετε οτι κρίνω κτλ απλα λεω την γνώμη μου. boy lafter boy lafter
kami

kami
V.I.P member
V.I.P member

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 29 Νοε 2014, 13:54

Στέλιο να΄σαι καλά.Στους 2 απο τους 3 αγκαλιαστούς συνειδητά είναι πιό σκούρα & αφέθηκαν σατινέ  τα παντελόνια απο τα γόνατα & κάτω(στη φωτό που παρέθεσες οι 2 αριστερά,με την πράσινη oak,-μεσαίος & αυτός με τα 2 kar98 -θέλω να δείξω ότι "περπάτησαν" & στο ποτάμι ,υποχωρώντας.Ο 3ος,o δεκανέας με την φθινοπωρινη oak,ο στα δεξιά, μπήκε να βοηθήσει αφου πάτησαν στα στεγνά.
Α! μόλις ειδα πως η φωτογραφία είναι προγενέστερη.Με πρώτη ευκαιρία θα επανορθώσω. Το "ξύλο" στα τουφέκια με καλύπτει,έχω φωτο με απίστευτη γκάμα αποχρώσεων ξύλου στον ίδιο τύπο τουφεκιού!
Στέλιο μη με "δουλεύεις" & συ!... θα έκανα γράμματα "totenkopf" ; ειναι χαλκομανία απο Βερλίντεν, οπως & μια ακόμη νεκροκεφαλή.Τα άλλα ειναι "χειροποίητα"!
Η γνώμη σου μετράει κάπως παραπάνω γιατί οι φιγούρες είναι το ιδιαίτερο θέμα σου.Ολα τα παιδιά τα ακόυω  με ενδιαφέρον ,αεροπλανάδες ,καραβάδες κλπ.
Δηλωνω & πάλι οτι ειδικά στη φιγούρα έχω πολλά να μάθω!
Sag997

Sag997
V.I.P member
V.I.P member

Τόπος : Αθήνα
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 29 Νοε 2014, 14:18

kami έγραψε:
Στέλιο να΄σαι καλά.Στους 2 απο τους 3 αγκαλιαστούς συνειδητά είναι πιό σκούρα & αφέθηκαν σατινέ  τα παντελόνια απο τα γόνατα & κάτω(στη φωτό που παρέθεσες οι 2 αριστερά,με την πράσινη oak,-μεσαίος & αυτός με τα 2 kar98 -θέλω να δείξω ότι "περπάτησαν" & στο ποτάμι ,υποχωρώντας.Ο 3ος,o δεκανέας με την φθινοπωρινη oak,ο στα δεξιά, μπήκε να βοηθήσει αφου πάτησαν στα στεγνά.
Α! μόλις ειδα πως η φωτογραφία είναι προγενέστερη.Με πρώτη ευκαιρία θα επανορθώσω. Το "ξύλο" στα τουφέκια με καλύπτει,έχω φωτο με απίστευτη γκάμα αποχρώσεων ξύλου στον ίδιο τύπο τουφεκιού!
Στέλιο μη με "δουλεύεις" & συ!... θα έκανα γράμματα "totenkopf" ; ειναι χαλκομανία απο Βερλίντεν, οπως & μια ακόμη νεκροκεφαλή.Τα άλλα ειναι "χειροποίητα"!
Η γνώμη σου μετράει κάπως παραπάνω γιατί οι φιγούρες είναι το ιδιαίτερο θέμα σου.Ολα τα παιδιά τα ακόυω  με ενδιαφέρον ,αεροπλανάδες ,καραβάδες κλπ.
Δηλωνω & πάλι οτι ειδικά στη φιγούρα έχω πολλά να μάθω!

Oκ με καλυψες!! Αρα μια χαρα οι φιγουριτσες! Για τα πρόσωπα δεν μου είπες..
kami

kami
V.I.P member
V.I.P member

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 29 Νοε 2014, 14:42

PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 2rf7ji8
PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 23mkkko
οι φωτο που χρωστάω- μάλλον κακές! Στέλιο έχεις δίκιο για πρόσωπα,να το κουβεντιάσουμε & εδώ γιατί φαντάζομαι ενδιαφέρει & άλλα παιδιά.
ο αξ/κος κρατάει mp38  όχι mp40.Για φωτοτεκμηρίωση διαφορών ,αν ενδιαφέρει πείτε, μόλις επιτρέψει η κόρη μου...οπως & για περιγραφή βαφής προσώπου όταν αφήσει η μπεμποτάτη!
ntinosa

ntinosa
V.I.P member
V.I.P member

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 29 Νοε 2014, 17:29

....................................
Prop-early

Prop-early
Συντονιστής
Συντονιστής

Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012
Τόπος : Ενθάδε...
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 29 Νοε 2014, 21:15

Τα πρόσωπα ενδιαφέρουν κι εμένα! έχω δύο 54άρες φιγούρες που περιμένουν να βαφτούν....
ntinosa

ntinosa
V.I.P member
V.I.P member

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 29 Νοε 2014, 21:44

.................
zark

zark
-
-

Τόπος : ΠΑΤΡΑ
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 29 Νοε 2014, 21:56

Φερε μου τον "τιγρη" αυριο στο καφε ... brrrerrr
ΜΟΥΡΓΑ

ΜΟΥΡΓΑ
V.I.P member
V.I.P member

Ημερ/νία εγγραφής : 11/03/2012
Τόπος : ΛΕΜΜΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 29 Νοε 2014, 23:13

Δεν με πειθεις.......... drunken
kami

kami
V.I.P member
V.I.P member

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 30 Νοε 2014, 18:26

Prop-early έγραψε:
Τα πρόσωπα ενδιαφέρουν κι εμένα! έχω δύο 54άρες φιγούρες που περιμένουν  να βαφτούν....
ίσως πιο σωστό να είναι να συνεχίσουμε στο σχετικό τοπικ στη βιβλιοθήκη του φόρουμ.Υπόσχομαι να το (επαν)εκκινήσω Θεου Θέλοντος μετά την έκθεση μας,ας ακολουθήσει ο Στέλιος & όποιος άλλος επιθυμει να συνεισφέρει στον προβληματισμό.
& επειδή με τρελλανατε με τελείες, σαντουιτς & τίγρηδες πάρτε να'χετε-"ΠΡΟΣΕΧΩΣ" δηλαδή alien
PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 1epbhg
ο ποταμός Πσελ της Ουκρανίας που στις όχθες του θα διαδραματίζεται το διόραμα.
PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 25thxlt
PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 Axih6h
PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 34i5sf7
PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 2072ioz
PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 123m91z
τρέχων προβληματισμός:διαμόρφωση κοίτης & καλαμιώνα στην όχθη.
PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 4rq0yd
& επειδή προβλέπεται να πήξω σε χώματα, καλαμιές στον κάμπο , παίζει σε νεκρή γωνία να μπουν υπολλείματα κατεστραμένου Τ34(κομμάτια ερπυστριας, τροχός, ίσως ελατήριο ανάρτησης.Το Τ34 σε άλλο διόραμα).
Ευχηθείτε καλή επιτυχία σε νερά-φυτά.
Ντίνο το παντσερ είναι εδώ
http://www.pasyfimon.com/t1065-topic
ntinosa

ntinosa
V.I.P member
V.I.P member

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 30 Νοε 2014, 19:02

Ναι το ειδα Νικο......πιστευω οτι δεν ειναι τελειωμενο
kami

kami
V.I.P member
V.I.P member

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 30 Νοε 2014, 22:00

ntinosa έγραψε:
Ναι το ειδα Νικο......πιστευω οτι δεν ειναι τελειωμενο
scratch neckl burndr serfd stope ,,,09- ====-----;;;.... %$%%&*(

Μοιραστείτε αυτό το θέμα

Σελίδα 3 από 7
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Παρόμοια θέματα

-
» το τελευταίο πούμα
» Γερμανία 1945,κυνηγώντας το τελευταίο πουμα!
» HUNTER AND VICTIM KURSK 1943 1/35 DIORAMA
» Ενέδρα στον Ξεροπόταμο, Κούρσκ 1943, 1/35
» Hawker Hurricane MkIIc, 336ΜΔ, RHAF 1943.
PASYFIMON :: ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ  :: ΔΙΟΡΑΜΑΤΑ-