| Παρακολουθείτε το θέμα:το τελευταίο πούμα | |
|
|
| kami V.I.P member
Μηνύματα : 1301 Ημερ/νία εγγραφής : 09/03/2012 Τόπος : πατρα | Θέμα: το τελευταίο πούμα Σαβ 18 Μάης 2013, 19:04 | |
| |
|
| |
ntinosa V.I.P member
Μηνύματα : 451 Ημερ/νία εγγραφής : 17/01/2013 Ηλικία : 67 Τόπος : Πατρα | Θέμα: Απ: το τελευταίο πούμα Κυρ 19 Μάης 2013, 10:44 | |
| Καλημερα Νικο Εαν μπορεσεις και κατασκευασεις αυτο θα ειναι πραγματι καταπληκτικο μοντελο Προσπαθω να σου αλλαξω μυαλια φιλικοτατα Κωνσταντινος |
|
| |
kami V.I.P member
Μηνύματα : 1301 Ημερ/νία εγγραφής : 09/03/2012 Τόπος : πατρα | Θέμα: Απ: το τελευταίο πούμα Κυρ 19 Μάης 2013, 18:00 | |
| |
|
| |
kami V.I.P member
Μηνύματα : 1301 Ημερ/νία εγγραφής : 09/03/2012 Τόπος : πατρα | Θέμα: Απ: το τελευταίο πούμα Κυρ 19 Μάης 2013, 18:47 | |
| |
|
| |
ntinosa V.I.P member
Μηνύματα : 451 Ημερ/νία εγγραφής : 17/01/2013 Ηλικία : 67 Τόπος : Πατρα | Θέμα: Απ: το τελευταίο πούμα Κυρ 19 Μάης 2013, 19:26 | |
| Υπεροχη δουλεια τρομερη κατασκευη Σε αυτο που θελω να καταληξω ειναι οτι εχεις φτιαξει καταπληκτικα πραγματα...... και γιαυτο θα σε αποκαλω (yes Master) Τελικως σε ποιο μοντελο εχεις καταληξει για να μπορεσω να βοηθησω? |
|
| |
kami V.I.P member
Μηνύματα : 1301 Ημερ/νία εγγραφής : 09/03/2012 Τόπος : πατρα | Θέμα: Απ: το τελευταίο πούμα Κυρ 19 Μάης 2013, 20:18 | |
| Nτίνο δεν ήθελα να σας μπερδέψω ,αυτό προγραμματίζω που φτιαχτηκε στα τέλη του πολέμου & είναι πολυ λίγο φωτογραφημένο. υ.γ.1 μακριά απο μένα ,ακόμη &για πλάκα το yes master!...αλλωστε ένας είναι ο Νταρθ Βέιντερ. υ.γ.2 θέλω & άλλη βοήθεια...να πείσετε τον admin να μου επιτρέψει την πρόσβαση στο υπόγειο του που φιλοξενούνται τα (σχετικά) κιτ μου |
|
| |
ΜΟΥΡΓΑ V.I.P member
Μηνύματα : 2564 Ημερ/νία εγγραφής : 11/03/2012 Ηλικία : 48 Τόπος : ΛΕΜΜΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ | Θέμα: Απ: το τελευταίο πούμα Κυρ 19 Μάης 2013, 20:41 | |
| Τι σκετο χωρις διοραμα......................? |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: το τελευταίο πούμα Κυρ 19 Μάης 2013, 21:06 | |
| - ΜΟΥΡΓΑ έγραψε:
- Τι σκέτο χωρίς διόραμα......................?
μπα! δεν το πιστεύω ΜΟΥΡΓΑ...για να μας λει ο kami υ.γ.2 θέλω & άλλη βοήθεια...να πείσετε τον admin να μου επιτρέψει την πρόσβαση στο υπόγειο του που φιλοξενούνται τα (σχετικά) κιτ μου Μαλών κατή πολύ κάλο σχεδίαζε στο μυαλό του.Καλή ευκολία σου ευχόμαστε....Κ να μας πετάξετε τα ματάκια μας ?><: υ.γ. πάλη στο οφθαλμίατρο θα τρέχω για να μου Αλέξη τους φακούς ... |
|
| |
Ernst Barkman Silver member
Μηνύματα : 68 Ημερ/νία εγγραφής : 26/11/2012 Ηλικία : 47 Τόπος : Aθηνα | Θέμα: Απ: το τελευταίο πούμα Παρ 24 Μάης 2013, 12:17 | |
| Καλή αρχή Νικόλα.Ωραίο θέμα.Άν μου πείς τι ακριβώς χρειάζεσαι,ευχαρίστως να βοηθήσω |
|
| |
kami V.I.P member
Μηνύματα : 1301 Ημερ/νία εγγραφής : 09/03/2012 Τόπος : πατρα | Θέμα: Απ: το τελευταίο πούμα Παρ 24 Μάης 2013, 18:53 | |
| |
|
| |
kami V.I.P member
Μηνύματα : 1301 Ημερ/νία εγγραφής : 09/03/2012 Τόπος : πατρα | Θέμα: Απ: το τελευταίο πούμα Δευ 27 Μάης 2013, 13:13 | |
| το σχεδιαζόμενο "χτύπημα" θα έχει αυτήν την μορφή.Μέχρι στιγμής υπάρχουν 2 προτάσεις αναπαράστασης : 1η προσεχτική σχεδίαση με μαρκαδοράκι & στη συνέχεια με τρυπανάκι 0,5μμ ή & μικρότερο αν αντέχει, "άπειρα" τρυπήματα μέχρις αποκολλλήσεως του μέρους της θωράκισης 2η εναλλακτικά πάνω στο σχέδιο με δισκάκι κοπής στο dremel & χαμηλές στροφές (ήδη δανείστηκα απο προπερλι το πιο σύγχρονο μοντέλο ταχυτροχού ,μιας & το δικό μου είναι αρχαίο ,βαρύ & χωρίς σοβαρό ροοστάτη). Η χτεσινή διαδικτυακή έρευνα για αναπαράσταση τέτοιου τύπου "battle damage" απέβει ματαία, μόνο "διατρήσεις"βρήκα σε πλάκες θωράκισης...το λοιπόν ΒΟΗΘΕΙΑ γιατί έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι τέτοιο;έχει κάποια πληροφόρηση; |
|
| |
kami V.I.P member
Μηνύματα : 1301 Ημερ/νία εγγραφής : 09/03/2012 Τόπος : πατρα | Θέμα: Απ: το τελευταίο πούμα Πεμ 30 Μάης 2013, 14:27 | |
| |
|
| |
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: το τελευταίο πούμα Πεμ 30 Μάης 2013, 17:38 | |
| - kami έγραψε:
- ....Μεχρις στιγμής έσπασα ενα τρυπανάκι 0.6mm,ενα δίσκο κοπής ταχυτροχού, ένα κοπίδι νο12 &έκοψα ένα δάχτυλο...
Σας ακούω Ναί....Κάτι δεν κατάλαβες μάλλον....Όταν λέμε plan D, δεν εννοούμε αυτά ακριβώς.....Το σπίτι, τα υλικά και τα έμψυχα δεν πρέπει να πάθουν κάτι....Το μοντέλο μόνον... Ωραίο σπάσιμο πάντως, πολύ κοντά σε αυτό που δείχνει η φωτογραφία. Άντε να δούμε....(Αυτόν τον Ζάρκ πρέπει κάποιος να τον τιμωρήσει επιτέλους, έχει αρχίσει να τους διαφθείρει όλους...Κανονίστε η επόμενη έκθεση να είναι "λιθοι, πλίνθοι, κέραμοι ατάκτως ερριμένοι"....) |
|
| |
kami V.I.P member
Μηνύματα : 1301 Ημερ/νία εγγραφής : 09/03/2012 Τόπος : πατρα | Θέμα: Απ: το τελευταίο πούμα Κυρ 02 Ιουν 2013, 00:39 | |
| SOS- SOS -SOS 2 δραματικές ερωτήσεις:1η σώζεται ο μουσακάς αν το ταψί που στρώθηκε δεν χωράει στο φούρνο & πρέπει να μετακομιστεί σε άλλο; 2η τι στο καλό γίνονται τα κομμάτια του θώρακα που έσπασε ; θρυματίζονται σαν κρύσταλλο & σκορπίζουν στο εσωτερικό& αν ναι σε πολλά κομμάτια (δεκάδες) ή σε λίγα μεγάλα & αναγνωρίσιμα ;;;; έχει κανείς ιδέα; όπως καταλαβαίνετε κόλλησα για τα καλά! - Σπόιλερ:
& μην γελάτε με την 1η γιατί τό'παθα σήμερα...τώρα ψήνεται ,αύριο θα ξέρω αν τρώγεται |
|
| |
kami V.I.P member
Μηνύματα : 1301 Ημερ/νία εγγραφής : 09/03/2012 Τόπος : πατρα | Θέμα: Απ: το τελευταίο πούμα Κυρ 02 Ιουν 2013, 15:00 | |
| αναμένοντας τις απαντήσεις σας ,δείτε την τρέχουσα διαμόρφωση αντε που είστε ,κοντεύει να βγάλει δόντια η κόρη μου! |
|
| |
ntinosa V.I.P member
Μηνύματα : 451 Ημερ/νία εγγραφής : 17/01/2013 Ηλικία : 67 Τόπος : Πατρα | Θέμα: Το τελευταιο πουμα...ή αλλιως Plan D, ή μουσακας τουρλου!!! Κυρ 02 Ιουν 2013, 17:51 | |
| Νικο απο την φωτο που βλεπω αυτην την καταστροφη την κανει μονο βλημα πυρκου (μικρη γωνια αποκλισης απο την καθετο στην κατοψη του αντικειμενου) αλλα απο την γωνια της επαφης προσδιοριζεται σαν βλημα διατρησης που σε καμια περιπτωση δεν κανει τετοιου ειδους καταστροφη παρα μονο διεισδυση και σπασιμο θωρακα μικρης ριγματωσης.Απο οτι καταλαβα θελεις να φανει το εσωτερικο ....... σε αυτη την περιπτωση η καταστροφη πρεπει να γινει απο την αλλη πλευρα και βεβαιως με ανοικτα τα καπακια διαφυγης. Αποψη μου πριν συνεχισεις φερε το αντικειμενο προς συζητηση την Κυριακη η παρε με τηλ 431452 για καφε και βλεπουμε |
|
| |
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: το τελευταίο πούμα Δευ 03 Ιουν 2013, 00:10 | |
| |
|
| |
kami V.I.P member
Μηνύματα : 1301 Ημερ/νία εγγραφής : 09/03/2012 Τόπος : πατρα | Θέμα: Απ: το τελευταίο πούμα Δευ 10 Ιουν 2013, 23:02 | |
| |
|
| |
kami V.I.P member
Μηνύματα : 1301 Ημερ/νία εγγραφής : 09/03/2012 Τόπος : πατρα | Θέμα: Απ: το τελευταίο πούμα Τετ 12 Ιουν 2013, 01:16 | |
| |
|
| |
ntinosa V.I.P member
Μηνύματα : 451 Ημερ/νία εγγραφής : 17/01/2013 Ηλικία : 67 Τόπος : Πατρα | Θέμα: Απ: το τελευταίο πούμα Τετ 12 Ιουν 2013, 08:18 | |
| Ελα ρε φιλε Νικο δεν εισαι μονος ειμαι εδω για σενα και παρακολουθω τα βηματα σου Συγκεκριμενα για το βαψιμο ασυρματων προτεινω αυτο http://www.eduard.com/store/Eduard/Photo-etched-parts/Zoom-set/AFV/Nashorn-radio-1-35.html?cur=1ετοιμος σε PE χρωματισμενος ασυρματος που εβαλα στο NASHORN πολυ καλης λεπτομερειας για πορομενους σαν και σενα Εαν το κιτ που εχεις εχει ασυρματο και χρειαζεται βαψιμο ισως σε βοηθησει το παραπανω site....... αλλα αυτο που με ενδιαφερει πραγματικα ειναι η καταστροφη του μοντελου σου Εκει θελω να με εντυπωσιασης ....αυτο το σημειο αποτελει την κορυφωση της τεχνικης που εχεις στις κατασκευες Το ξερεις οτι ειμαι παντα μαζι σου.........καλη συνεχεια |
|
| |
kami V.I.P member
Μηνύματα : 1301 Ημερ/νία εγγραφής : 09/03/2012 Τόπος : πατρα | Θέμα: Απ: το τελευταίο πούμα Τετ 12 Ιουν 2013, 12:21 | |
| Ντινο ευχαριστώ.Μόνο που δεν κατάφερα να "δω" τα προτεινόμενα χρώματα.Εχεις ή κάποιος άλλος φίλος κάτι αναλυτικότερο,διαφορετικά θα ερμηνεύσω τις χτεσινές φωτο. |
|
| |
ntinosa V.I.P member
Μηνύματα : 451 Ημερ/νία εγγραφής : 17/01/2013 Ηλικία : 67 Τόπος : Πατρα | Θέμα: Απ: το τελευταίο πούμα Τετ 12 Ιουν 2013, 17:19 | |
| Κατι συμβαινει με το site ....δεν καταβαζει φωτο... Τωρα ειναι ενταξει....πιστευω να σε ικανοποιει Νικο |
|
| |
kami V.I.P member
Μηνύματα : 1301 Ημερ/νία εγγραφής : 09/03/2012 Τόπος : πατρα | Θέμα: Απ: το τελευταίο πούμα Παρ 14 Ιουν 2013, 00:22 | |
| |
|
| |
ntinosa V.I.P member
Μηνύματα : 451 Ημερ/νία εγγραφής : 17/01/2013 Ηλικία : 67 Τόπος : Πατρα | Θέμα: Απ: το τελευταίο πούμα Παρ 14 Ιουν 2013, 11:00 | |
| Νικο θα το φερω(NASHORN) στον καφε της κυριακης να το δεις και απο κοντα σε οτι αφορα το χρωμα γκρι αρζαν Τωρα για το θεμα καταστροφη(και παντα κατα την αποψη μου) Μια τετοιου ειδους εκτεταμενη καταστροφη δεν πρεπει να μοιαζει με τομη για να φαινεται το εσωτερικο γιαυτο χρειαζεται μια επιλεγμενη καμψη του μεταλλου για να φαινεται πραγματικο. Προσεξε ομως δεν θα ειναι αναστρεψιμο σε περιπτωση λαθους Προτεινω να ανατρεξεις σε καποια προηγουμενη κατασκευη(καταστροφης) που να ικανοποιει εσενα και μονο εσενα. Το εσωτερικο χρωμα της σκουριας θα καλυφθει με ivory-grey layer? Κατα την αποωη μου θα ειναι καταπληκτικο.....μου εδωσες τρομερη ιδεα σε οτι αφορα το εσωτερικο...... Δυστηχως απο οτι βλεπω φιλε Νικο μειναμε μονο οι δυο μας....λες και σκοπιμως κανεις δεν συμμετεχει ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΕΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ |
|
| |
kami V.I.P member
Μηνύματα : 1301 Ημερ/νία εγγραφής : 09/03/2012 Τόπος : πατρα | Θέμα: Απ: το τελευταίο πούμα Τρι 18 Ιουν 2013, 20:15 | |
| Nομίζω πως οφείλω κάποιες απαντήσεις:1)κατ'αρχάς ευχαριστώ Ντινο(σα) που παρακολουθείς με έκδηλο ενδιαφέρον.2)Πράγματι για το μπλε στους ασυρμάτους του ρινόκερου σου έφταιγε η φωτο.& πάλι να'σαι καλά που μπήκες στον κόπο να τα φέρεις στον καφέ της κυριακής. - Σπόιλερ:
3)Δεν νομίζω πως μπαίνει θέμα παραινέσεων για το πως & πότε συμμετέχει κάποιος σε συγκεκριμένο θέμα,ούτε έχω προσωπικά παράπονο περί αποδοχής ή όχι απο τα παιδιά του φορουμ μας.Νομίζω πως το πικρόχολο στην κριτική ή δια της σιωπής σνομπάρισμα είναι ξένα απο εμάς & αποτέλεσαν τον κυριότερο λόγο αποστασιοποίησης μου απο άλλα φόρουμ.& εγώ πολλές φορές σιωπώ εδώ ,ειδικά αν δεν γνωρίζω κάτι ή αν έχω ήδη εκφραστεί δια ζώσης...κάποιες φορές για να μην στενοχωρήσω κάποιον,με το φόβο να θεωρηθώ περαν του χαριτωμένου "ψώνιο".
4)το εσωτερικό ψεκάστηκε αυτό το πολύ ανοιχτό κρεμ των παντσερ & ακολούθησε ξεθώριασμαι - Σπόιλερ:
δεν ενθουσιάστηκα με την τεχνική της λακ,την βρίσκω χρονοβόρα,το "κλασσικό chipping" θα με κάλυπτε ,αφήστε που πιθανότατα θα βαφόταν με το βασικό χρώμα της παραλλαγής σαν ανοιχτό όχημα ή ακόμα να ήταν στο χρώμα του ασταριού ως όχημα των τελευταίων ημερών του πολέμου
φωτογραφίες θα ακολουθήσουν όταν ολοκληρωθεί το εσωτερικό & πάει για κλείσιμο... να μην σας περιγράψω τι γινόταν με το wash με την σημερινή ζέστη...τα παράτησα & ακολούθησα την κόρη στο κλιματιζόμενο καθιστικό...τα χἀπια μου ξέχασα να σας πω ότι απο κάπου χάνει αέρα το κομπρεσέρ & μετα απο λίγα λεπτά πέφτει η πίεση πριν ξαναβάψω πρέπει να βρω λύση. - Σπόιλερ:
Υ.Γ. Kάποιος να μικρύνει επιτέλους την γάτα της υπογραφής!
|
|
| |
Παρόμοια θέματα | |
|
|