| Παρακολουθείτε το θέμα:PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. | |
|
|
| Χρήστος V.I.P member
Μηνύματα : 854 Ημερ/νία εγγραφής : 14/03/2012 | Θέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. Πεμ 15 Ιαν 2015, 12:50 | |
| Ωραίες οι καλαμιές. Δεν νομίζω πως και τόσο αραιές μεταξύ τους πως είναι λάθος, αλλά ίσως λίγες ακόμα να έδιναν το κάτι τις παραπάνω. Τώρα και έτσι να τις αφήσεις, μια χαρά μου φαίνονται. |
|
| |
Ανθιμος Gold Member
Μηνύματα : 157 Ημερ/νία εγγραφής : 11/04/2012 Ηλικία : 40 Τόπος : ΠΑΤΡΑ | Θέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. Πεμ 15 Ιαν 2015, 15:40 | |
| είναι πολύ ωραία και σε απόδοση - μέγεθος αλλά και σε κίνηση, πιστεύω όμως κι εγώ ότι είναι πολύ αραιά. θα μπορούσες να το σώσεις με ψηλά καταπράσινα χορτάρια που φύονται πάντα ανάμεσα στα καλάμια αλλά και μερικά φρέσκα βλαστάρια καλαμιών τα οποία δεν έχουν φύλα αλλά μόνο κορμό και μία φουντίτσα στην κορυφή. It's up to you!!!!!!!!!! |
|
| |
kami V.I.P member
Μηνύματα : 1301 Ημερ/νία εγγραφής : 09/03/2012 Τόπος : πατρα | Θέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. Παρ 16 Ιαν 2015, 00:42 | |
| - Χρήστος έγραψε:
- Ωραίες οι καλαμιές.
Δεν νομίζω πως και τόσο αραιές μεταξύ τους πως είναι λάθος, αλλά ίσως λίγες ακόμα να έδιναν το κάτι τις παραπάνω. Τώρα και έτσι να τις αφήσεις, μια χαρά μου φαίνονται. να ο καλός ο άνθρωπος ξεχώρισε!...τέλος πάντων έκανα 3-4 μεγάλες ακόμη,για χατίρι σας,"φύτεψα" & 8 μικρές απο αγνώστου τύπου αποξηραμένα ,που είχε υποδείξει ο προπ & διατηρούσα σε εφεδρεία.& για να σας "σκάσω ,έσπασα-πατησα-άλεσα", μιά ακόμη κάτω απο ερπύστρια (υποτίθεται πως παρασύρθηκε & πατήθηκε).Με μάλλον συμπαθητικά αποτελέσματα.Φωτοτεκμηρίωση μόλις φυτέψω & κάποια υπολλλείματα απο Τ34 στην πανω νεκρή γωνία. Ανθιμε ενδιαφέρουσα ιδέα τα ψηλά χορτάρια που φύονται ανάμεσα.Μελετάται!Είσαι σίγουρος οτι τα νέα καλάμια δεν έχουν φύλλα,αλλά μόνο φουντίτσα,μήπως συμβαίνει το ανάποδο; |
|
| |
kami V.I.P member
Μηνύματα : 1301 Ημερ/νία εγγραφής : 09/03/2012 Τόπος : πατρα | Θέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. Παρ 23 Ιαν 2015, 22:58 | |
| |
|
| |
zark -
Μηνύματα : 1853 Ημερ/νία εγγραφής : 08/03/2012 Ηλικία : 57 Τόπος : ΠΑΤΡΑ | Θέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. Παρ 23 Ιαν 2015, 23:14 | |
| |
|
| |
ΜΟΥΡΓΑ V.I.P member
Μηνύματα : 2564 Ημερ/νία εγγραφής : 11/03/2012 Ηλικία : 48 Τόπος : ΛΕΜΜΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ | Θέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. Παρ 23 Ιαν 2015, 23:33 | |
| Τελειωσες κυριε Νικο μας???/Μια καλυτερη γενικοτερη εικονα μπορουμε να εχουμε??ολο τανασκελα μας τις βγαζεις ξεσβερκιαστικα |
|
| |
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. Σαβ 24 Ιαν 2015, 00:29 | |
| |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. Σαβ 24 Ιαν 2015, 08:41 | |
| Και να μην έβαζες τις φωτογραφίες, δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος λόγος να σου πει κάτι κανείς για τον τροχό. Μικρή πιθανότητα έχει να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά δεν είναι απίθανο. Θύμισέ μου, το Panzer IV είναι Academy; Επίσης, τα φυτά μου φαίνονται σαν καλαμιές. Ή κάνω λάθος; Υπήρχαν καλαμιές στην Προχορόφκα; |
|
| |
kami V.I.P member
Μηνύματα : 1301 Ημερ/νία εγγραφής : 09/03/2012 Τόπος : πατρα | Θέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. Σαβ 24 Ιαν 2015, 09:38 | |
| - Tazman έγραψε:
- Και να μην έβαζες τις φωτογραφίες, δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος λόγος να σου πει κάτι κανείς για τον τροχό.
Μικρή πιθανότητα έχει να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά δεν είναι απίθανο. Θύμισέ μου, το Panzer IV είναι Academy; Επίσης, τα φυτά μου φαίνονται σαν καλαμιές. Ή κάνω λάθος; Υπήρχαν καλαμιές στην Προχορόφκα; Ταζ δεν με παρακολουθείς επαρκώς...λοιπόν 1)είναι ΙΙΙαρι ,όχι IVαρι 2)είναι Gunze σε συσκευασία Revell 3)για τις καλαμιές στις όχθες του Πσελ,δες παραπάνω,απο κει μου τα χώνει ο Προπ για έλλειψη πράσινου. Προπ ήρθε η Θοδώρα...θα τα πούμε για τις ρωγμές.. |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. Σαβ 24 Ιαν 2015, 11:13 | |
| - kami έγραψε:
1)είναι ΙΙΙαρι ,όχι IVαρι
Α, καλά... Ευτυχώς που στο μυαλό μου είχα το 3άρι... |
|
| |
Sag997 V.I.P member
Μηνύματα : 506 Ημερ/νία εγγραφής : 08/03/2012 Ηλικία : 34 Τόπος : Αθήνα | Θέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. Σαβ 24 Ιαν 2015, 13:27 | |
| Τώρα μάλιστα! Μπράβο kami παιδί μου!! |
|
| |
Χρήστος V.I.P member
Μηνύματα : 854 Ημερ/νία εγγραφής : 14/03/2012 | Θέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. Σαβ 24 Ιαν 2015, 14:00 | |
| Έβαλες λίγα ακόμα καλάμια ή τώρα που μπήκαν και άλλα στοιχεία μου δημιουργείτε εμένα αυτή η εντύπωση! Όπως και να έχει μου φαίνεται ωραίο. έξυπνη η τσαχπινιά με το πατημένο καλάμι. Έλα να μπαίνουν και οι φιγούρες να αποκτά ζωή σιγά σιγά. |
|
| |
kami V.I.P member
Μηνύματα : 1301 Ημερ/νία εγγραφής : 09/03/2012 Τόπος : πατρα | Θέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. Σαβ 24 Ιαν 2015, 18:26 | |
| Xρήστο:χαίρομαι που σου άρεσε το πατημένο καλάμι.Ειδικά για σένα & αυτό αυτά πατήθηκαν σε προγενέστερο χρόνο,απο Τ34(κρίνοντας απο ίχνη),τα στελεχη τους παρασύρθηκαν μακριά & επίμονα ως καλάμια ξαναξεπροβάλλουν. Ζαρκ:ωραίος ο γάτος,φύλαξε κάποιον για το τέλος που πλεον είναι ορατό! Προπ: στο νου ειχα κατι τέτοιο λεκάνη,βύθισμα κόντα στην κοίτη που επικοινωνεί υπογείως με αυτήν ή απλά συγκεντρώνει νερά βροχής & με την ζέστη του Ιουλίου ξεραίνεται απότομα. Τίποτα καλύτερο απο ακρυλικό στόκο σπάτουλας οικοδομών για στρώσιμο & χάραγμα με καρφί -σουβλί.Στερνή γνώση να σε είχα πρώτα ,αλλά χρησιμοποίησα το ειδικό technical χρώμα της Citadel το agrellan earth,για κρακελάρισμα.Τα αποτελέσματα αν & χρησιμοποίησα μισο μπουκαλάκι(6ml περίπου) είναι το μικρό "κρακελάρισμα" που παρατηρείτε.(Το υπόλοιπο θα πάει σε κρακελάρισμα μικρών επιφανειών).Επειδή το έδαφος ειχε πετρώσει ,χάραξα με ταχυτροχό τις έντονες ρωγμές, διατηρώντας & τις μικρές του χρώματος.Δεν με ενθουσίασε το αποτέλεσμα ,αλλά πλέον ήταν αργά ...πάντως δείχνει καλύτερο ,δεν έχουμε φωτογένεια,ή είμαστε δημιουργός & δημιούργημα... Σαγκ & Χρήστο: ναι! φύτεψα & άλλες καλαμιές! Μούργα: έχω ενα θέμα με φωτο,χωρίς την Τσελεντομηχανή,θα προσπαθήσω μετά τις φιγούρες! |
|
| |
Sag997 V.I.P member
Μηνύματα : 506 Ημερ/νία εγγραφής : 08/03/2012 Ηλικία : 34 Τόπος : Αθήνα | Θέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. Κυρ 25 Ιαν 2015, 18:15 | |
| Moυ άρεσε πολυ και η τεχνική με τα σπασμένα καλάμια! ξεχασα να το πω την προηγούμενη φορα! εξυπνος τροπος για να γλυτώσεις δουλειά αλλα να ειναι και πιο ρεαλιστικο! |
|
| |
kami V.I.P member
Μηνύματα : 1301 Ημερ/νία εγγραφής : 09/03/2012 Τόπος : πατρα | Θέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. Τρι 27 Ιαν 2015, 19:05 | |
| |
|
| |
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. Τρι 27 Ιαν 2015, 20:01 | |
| Ωραίες οι φιγούρες, μπορεί να γίνει καλύτερο πασάλειμμα με το αίμα στο άρμα, να φαίνεται κάπως "τραβηγμένο" σαν να σύρθηκε κάποιος πάνω του. Ίσως οι φωτογραφίες να έβγαιναν καλύτερες αν έβαζες ένα μονόχρωμο φόντο. (Μην ξανακούσω σχόλιο για τις φωτογραφίες μου μετά από αυτό....) |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. Τρι 27 Ιαν 2015, 20:20 | |
| |
|
| |
zark -
Μηνύματα : 1853 Ημερ/νία εγγραφής : 08/03/2012 Ηλικία : 57 Τόπος : ΠΑΤΡΑ | Θέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. Τρι 27 Ιαν 2015, 21:13 | |
| ...καλο ρε σταμκο...μου αρεσε... |
|
| |
ntinosa V.I.P member
Μηνύματα : 451 Ημερ/νία εγγραφής : 17/01/2013 Ηλικία : 67 Τόπος : Πατρα | Θέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. Τρι 27 Ιαν 2015, 21:42 | |
| Παρατηρησεις 1.Σε πιο θεατρο επιχειρησεων εχει λαβει μερος το γεγονος που περιγραφεις? 2.Οι φιγουρες (στολες) δεν συναδουν με αυτον τον τυπο αρματος 3.Τις φιγουρες τις ειδα απο κοντα στην εκθεση....καλες Στις φωτο ειναι πιο καλες 4.Τις καλαμιες τις ειδα στην εκθεση....καλες Στις φωτο ειναι πιο εντυπωσιακες 5.Το αρμα μοιαζει περισσοτερο με παιχνιδι...μαλλον χρειαζεται κατι περισσοτερο.....εσυ ξερεις Περιμενω να δω κατι που να με εντυπωσιασει.....κατι μοναδικο ...αυτο το σεναριο εχει παιχτει πολλες φορες Φτιαξε και κανενα ρυακι για να δικαιολογησεις την υπαρξη των καλαμιων Πιστευω να βοηθησα.... |
|
| |
zark -
Μηνύματα : 1853 Ημερ/νία εγγραφής : 08/03/2012 Ηλικία : 57 Τόπος : ΠΑΤΡΑ | Θέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. Τρι 27 Ιαν 2015, 21:54 | |
| - ntinosa έγραψε:
- Παρατηρησεις
1.Σε πιο θεατρο επιχειρησεων εχει λαβει μερος το γεγονος που περιγραφεις? 2.Οι φιγουρες (στολες) δεν συναδουν με αυτον τον τυπο αρματος 3.Τις φιγουρες τις ειδα απο κοντα στην εκθεση....καλες Στις φωτο ειναι πιο καλες 4.Τις καλαμιες τις ειδα στην εκθεση....καλες Στις φωτο ειναι πιο εντυπωσιακες 5.Το αρμα μοιαζει περισσοτερο με παιχνιδι...μαλλον χρειαζεται κατι περισσοτερο.....εσυ ξερεις Περιμενω να δω κατι που να με εντυπωσιασει.....κατι μοναδικο ...αυτο το σεναριο εχει παιχτει πολλες φορες Φτιαξε και κανενα ρυακι για να δικαιολογησεις την υπαρξη των καλαμιων Πιστευω να βοηθησα.... imag |
|
| |
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. Τρι 27 Ιαν 2015, 22:55 | |
| Μιάς και έχω δεί το όλο πράγμα από κοντά....σας βεβαιώ πως ο καμί έχει φτιάξει ΚΑΙ ρυάκι, εκεί που είναι τα καλάμια....Όσο για το ιστορικό πλαίσιο το έχει ήδη δώσει....Προκχόροβκα 1943, περισσότερα ιστορικά όσον αφορά τον τύπο του άρματος δεν κατέχω, αφήνω τους ερπετικούς λασπόβιους γίγαντες να συγκρουστούν.... Αλλά για τις στολές νομίζω πως ο Καμί το είχε φωτο-τεκμηριώσει εδώ: http://www.pasyfimon.com/t1065-topicΤο άρμα προσωπικά μου είχε φανεί πολύ καλό, (ρεαλιστικά φορτωμένο, χωρίς υπερβολές στις φθορές, με επαρκώς κρεμασμένες ερπύστριες ). Μόνο η εξάτμιση πιστεύω πως έπαιρνε περισσότερο κάψιμο... Αλλά για να μαθαίνουμε και κάτι (άλλωστε είμαι γνωστός αντιγραφέας, ματάκιας και κλόπη-copyrighter) τί ακριβώς είναι εκείνο που το κάνει να δείχνει σαν παιχνίδι; |
|
| |
kami V.I.P member
Μηνύματα : 1301 Ημερ/νία εγγραφής : 09/03/2012 Τόπος : πατρα | Θέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. Τρι 27 Ιαν 2015, 23:43 | |
| |
|
| |
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. Τετ 28 Ιαν 2015, 00:03 | |
| Ε τώρα....φταίω εγώ να σου πώ πως από τις δύο πρώτες αυτή χωρίς μάκρο είναι καθαρότερη; Απλά την παίρνεις, την ανοίγεις με ζωγραφική, περικόπτεις το κομμάτι που θές, και μετά την ανεβάζεις.... Με μάκρο, το φλάς την κάνει να φαίνεται θολή.... |
|
| |
ΜΟΥΡΓΑ V.I.P member
Μηνύματα : 2564 Ημερ/νία εγγραφής : 11/03/2012 Ηλικία : 48 Τόπος : ΛΕΜΜΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ | Θέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. Τετ 28 Ιαν 2015, 00:04 | |
| Eστω και με αυτες τις φωτο εγραψες αλλη μια φορα μπραβο εξαιρετικο! |
|
| |
kami V.I.P member
Μηνύματα : 1301 Ημερ/νία εγγραφής : 09/03/2012 Τόπος : πατρα | Θέμα: Απ: PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση. Τετ 28 Ιαν 2015, 00:35 | |
| - Prop-early έγραψε:
- Ε τώρα....φταίω εγώ να σου πώ πως από τις δύο πρώτες αυτή χωρίς μάκρο είναι καθαρότερη; Απλά την παίρνεις, την ανοίγεις με ζωγραφική, περικόπτεις το κομμάτι που θές, και μετά την ανεβάζεις....
Με μάκρο, το φλάς την κάνει να φαίνεται θολή.... όχι ρε Προπ!άνοιγμα με ζωγραφική-περικοπή κλπ χρονοβόρο! Ασε που έχω απενεργοποιήσει το φλας!Κοίτα ποιός μιλάει για καθαρότητα φωτό Τσε φέρε τη μηχανη σου!Κουκτσε ενημέρωσε τον πατέρα σου! αφιερωμένες! Στη 2η προσέξτε τις θέσεις κρεμάσματος για τα κράνη του πληρώματος ,που μιμήθηκα. Μούργα έχει διάφορα πονάκια ,άλλα θα τα μαζέψω ,άλλα όχι.Να'σαι καλά! |
|
| |
Παρόμοια θέματα | |
|
|