Τελευταία Ανάρτηση
Ημερ/νία και ώρα
Από
ΜΑΧΗ ΚΡΗΤΗΣ Γαλατάς Χανίων Μάιος 1941
VICKERS mk VIb του Roy Farran Κρήτη 1941
PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση.
Πεζικό κατά αρμάτων(JSU 152)
Βόλγας αν.όχθη, Νοέμβριος 1942.
OPERATION market garden
CH-53 Super Stallion Academy 1/48
ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΗ μέρος 3ο "η απελευθέρωση"
Μοσον Ουγγαρία 2019
Tamiya German 3ton 4x2 Cargo Truck (Opel Blitz) με 20mm Flak 38 της Tristar
Σαβ 03 Απρ 2021, 21:11
Τρι 25 Φεβ 2020, 12:40
Παρ 04 Οκτ 2019, 00:17
Τετ 02 Οκτ 2019, 23:12
Τετ 02 Οκτ 2019, 19:33
Παρ 09 Αυγ 2019, 14:07
Πεμ 25 Ιουλ 2019, 10:12
Δευ 01 Ιουλ 2019, 11:09
Παρ 03 Μάης 2019, 11:42
Δευ 01 Απρ 2019, 00:11

Παρακολουθείτε το θέμα:ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες")

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
zark

zark
-
-

Ημερ/νία εγγραφής : 08/03/2012
Τόπος : ΠΑΤΡΑ
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") - Σελίδα 5 EmptyΚυρ 27 Ιουλ 2014, 23:19

Ωραιο "σφαξιμο" ρε Σταμκο...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Anonymous

Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") - Σελίδα 5 EmptyΔευ 28 Ιουλ 2014, 20:29

zark έγραψε:
Ωραιο "σφαξιμο" ρε Σταμκο...

zark σου έχω & μια έκπληξή...
γιατί δεν μου πέτυχε η γραμμωση & το πριτσινομα όπως βλεπης & στης φώτο υπάρχουν δυο f-102 το ενα ειναι με την αποτυχημένη γραμμωση & το αλλο ειναι απειραχτο & έτσι θα παραμείνει για το tf-102.

θα σου στύλο το γραμμωμενο για να το κανίς (plan F) εισαι μανούλα στης φωτιές.......
zark

zark
-
-

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") - Σελίδα 5 EmptyΔευ 28 Ιουλ 2014, 21:21

Φιλε σταμκο...η "δουλεια" σου είναι...πολύ βαρια! Δεν σου κρυβω ότι εμενα θα τρεμανε τα χερια μου...σε θαυμαζω που προσπαθεις κατι τετειο...ένα μεγαλο μπραβο από εμενα και "kalo kouragio" που ειπε και καποιος άλλος!!!
Χρήστος

Χρήστος
V.I.P member
V.I.P member

Ημερ/νία εγγραφής : 14/03/2012
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") - Σελίδα 5 EmptyΤρι 29 Ιουλ 2014, 08:19

Georgosk αυτό που έκανες με τις χαλκομανίες των δεξαμενών δεν θα το τολμούσα. Ωραία δουλεία.
Στο θέμα τις γράμμωσης έχεις τα δίκια σου. Η αλήθεια είναι πως είναι αρκετά βαθιά για να αποδοθεί με αρκετή αληθοφάνεια.
Μπορεί να είχε πολύ τρίψιμο αλλά σε σχέση με κάποιες από τις μεγάλες κατασκευές που έχεις στα σκαριά, μάλλον σε ξεκούρασε!
georgosk

georgosk
V.I.P member
V.I.P member

Ημερ/νία εγγραφής : 18/03/2012
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") - Σελίδα 5 EmptyΤρι 29 Ιουλ 2014, 09:27

Χρήστος έγραψε:
......σε σχέση με κάποιες από τις μεγάλες κατασκευές που έχεις στα σκαριά, μάλλον σε ξεκούρασε!
Σίγουρα, αν δεν ήταν αυτά τα διαλύματα (ειδικά τα μικρά σας αυτό) δεν θα την πάλευα καθόλου....... Γρήγορη, ευχάριστη κατασκευή Wink 
Prop-early

Prop-early
Συντονιστής
Συντονιστής

Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012
Τόπος : Ενθάδε...
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") - Σελίδα 5 EmptyΤρι 29 Ιουλ 2014, 10:09

Άλλη μία τελειωμένη "δασκάλα" πήρε την θέση της στον ψηφιακό μας πάγκο! Ωραίος Georgosk!  JHGFDT 
Για αυτό το κίτ του Τ-2 θα έλεγα πως είναι...όπως το πάρει κανείς:
Ξένοιαστη και γρήγορη κατασκευή, που (με λίγη προσοχή) μπορεί να δώσει ένα απλό αλλά αξιοπρεπές αποτέλεσμα, ή να κουράσει πάρα πολύ (με προσθήκες, στοκάρισμα και επαναχάραξη), για να δώσει ένα πολύ ρεαλιστικό αποτέλεσμα.
Οπωσδήποτε το βασικό πλεονέκτημά του είναι πως είναι μιά πολύ προσιτή λύση, για να φτιάξει κανείς ένα σπάνιο τύπο, με Ελληνικά σήματα.
Ερώτηση: Πιστεύεις πως θα ήταν καλύτερο να κόψει και να τοποθετήσει κανείς μία-μία τις πορτοκαλί ρίγες των δεξαμενών, από το να προσπαθήσει να προσαρμόσει ολόκληρη την χαλκομανία;
(Να ξέρω τι με περιμένει δηλαδή... Rolling Eyes )
georgosk

georgosk
V.I.P member
V.I.P member

Ημερ/νία εγγραφής : 18/03/2012
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") - Σελίδα 5 EmptyΤρι 29 Ιουλ 2014, 11:37

Prop-early έγραψε:
Ερώτηση: Πιστεύεις πως θα ήταν καλύτερο να κόψει και να τοποθετήσει κανείς μία-μία τις πορτοκαλί ρίγες των δεξαμενών, από το να προσπαθήσει να προσαρμόσει ολόκληρη την χαλκομανία;
(Να ξέρω τι με περιμένει δηλαδή... Rolling Eyes )
Ίσως είναι καλύτερα μια - μια οι ρίγες, μάλλον είναι μια προσέγγιση με λιγότερο ρίσκο αρκεί να προσεχθούν τα διαστήματα και το ίσιο. Βέβαια πρόβλημα θα παραμείνει το μήκος τους που είναι μεγαλύτερο από ότι χρειάζεται. Εγώ πριν βάλω χαλκομανίες έβαψα με Νο 22 το μισό εξωτερικό των δεξαμενών οπότε είχα οδηγό μέχρι που έπρεπε αυτές να φτάνουν.
ΜΟΥΡΓΑ

ΜΟΥΡΓΑ
V.I.P member
V.I.P member

Ημερ/νία εγγραφής : 11/03/2012
Τόπος : ΛΕΜΜΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") - Σελίδα 5 EmptyΤετ 30 Ιουλ 2014, 11:07

O Γιωργος εχει δικιο εγω θα το πηγαινα ακομα παραπερα με το να μασκαριζα και να τις ψεκαζα λιγο χρονοβορο αλλα με τελεια αποτελεσματα το εχω κανει σε invasion stripes που ηταν χαλια οι χαλκομανειες και το αποτελεσμα μου αρεσε!!!!!!!!!!!
Prop-early

Prop-early
Συντονιστής
Συντονιστής

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") - Σελίδα 5 EmptyΤετ 30 Ιουλ 2014, 12:38

ΜΟΥΡΓΑ έγραψε:
....εγω θα το πηγαινα ακομα παραπερα με το να μασκαριζα και να τις ψεκαζα. Λιγο χρονοβορο αλλα με τελεια αποτελεσματα. Το εχω κανει σε invasion stripes που ηταν χαλια οι χαλκομανιες και το αποτελεσμα μου αρεσε!

Δεν είναι κακή ιδέα, και στο συγκεκριμένο, είναι πιο εύκολο να το κάνει κανείς προτού βάψει την παραλλαγή, ώστε να γλυτώσει το μασκάρισμά της. Χμμμμμ.... thing 
Prop-early

Prop-early
Συντονιστής
Συντονιστής

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") - Σελίδα 5 EmptyΤρι 05 Αυγ 2014, 10:53

Εκείνο το F-5Bού του φίλου μας του Zark τι να γίνεται....; Τού'χει σπάσει τα νεύρα και το ποδοπατάει με λύσσα;
Ο δε Τάζμαν ====-----;;;....  συνήλθε άραγε από τον νευρικό κλονισμό εξαιτίας του Τ-2;
Για να σας δώ κύριοι.... /.[=-] 
zark

zark
-
-

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") - Σελίδα 5 EmptyΤρι 05 Αυγ 2014, 12:35

Υ Π Ο Μ Ο Ν Η Η Η Η Η Η Η!!!!...αντε, το αρχισα χθες, μολις τελειωσω το πρωτο σταδιο - κοκπιτ - θα ποσταρω....
Sag997

Sag997
V.I.P member
V.I.P member

Τόπος : Αθήνα
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") - Σελίδα 5 EmptyΤρι 05 Αυγ 2014, 16:08

Παιδια εχω να μπω καιρο και επειδη μπαινω και απο κινητο δεν ειναιευκολο να παρακολουθησω το group build γιατι με τα πολλα μπες βγες κολλαει.. Κοιταω λιγο τα μεμονομενα! Οταν βρω pc θα δω και εδω!
Prop-early

Prop-early
Συντονιστής
Συντονιστής

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") - Σελίδα 5 EmptyΤρι 05 Αυγ 2014, 20:59

Έχεις τάξει κι έναν Obi-Wan, μην ξεχνιόμαστε....Μόνο μην σε πιάσει η τελειομανία σου και μείνει σε κα'να ράφι...Αν δεν φτιάξεις δεν θα μάθεις! /.[=-] 
ΜΟΥΡΓΑ

ΜΟΥΡΓΑ
V.I.P member
V.I.P member

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") - Σελίδα 5 EmptyΤρι 05 Αυγ 2014, 21:14

Mεχρι ποτε ειναι ρε αδερφια το γκρουπ μπιλντ δεν θυμαμαι να μου θυμησει καποιος thing Question 
Admin

Admin
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Ημερ/νία εγγραφής : 04/03/2012
http://www.pasyfimon.com
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") - Σελίδα 5 EmptyΤρι 05 Αυγ 2014, 21:51

ΜΟΥΡΓΑ έγραψε:
Mεχρι ποτε ειναι ρε αδερφια το γκρουπ μπιλντ δεν θυμαμαι να μου θυμησει καποιος thing Question 

Πάτα ΕΔΩ Γιώργο...
Prop-early

Prop-early
Συντονιστής
Συντονιστής

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") - Σελίδα 5 EmptyΤρι 05 Αυγ 2014, 22:18

ΜΟΥΡΓΑ έγραψε:
Άάάάάνετα! Μέχρι τις 30/11 ξεπετάς κα'να-δυό ακόμα!  /.[=-] 
ΜΟΥΡΓΑ

ΜΟΥΡΓΑ
V.I.P member
V.I.P member

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") - Σελίδα 5 EmptyΤετ 06 Αυγ 2014, 10:37

Prop-early έγραψε:
ΜΟΥΡΓΑ έγραψε:
Άάάάάνετα! Μέχρι τις 30/11 ξεπετάς κα'να-δυό ακόμα!  /.[=-] 
Τωρα με την γραφειαρα και την μια επιπλεον προθηκη????θα οργιασω χαχαχχααχχαχαχα ευχαριστω προπ
Sag997

Sag997
V.I.P member
V.I.P member

Τόπος : Αθήνα
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") - Σελίδα 5 EmptyΤετ 06 Αυγ 2014, 14:34

Prop-early έγραψε:
Έχεις τάξει κι έναν Obi-Wan, μην ξεχνιόμαστε....Μόνο μην σε πιάσει η τελειομανία σου και μείνει σε κα'να ράφι...Αν δεν φτιάξεις δεν θα μάθεις! /.[=-] 

Χαχαχα θα τον φτιαξω αλλα θα περιμενετε λιγο γιατι αθηνα θα παω 1η σεπτεμβρη, οποτε τελειωμενο τον βλεπω για τελη σεπτεμβρη!
Prop-early

Prop-early
Συντονιστής
Συντονιστής

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 07 Αυγ 2014, 11:16

ΜΟΥΡΓΑ έγραψε:
....Τωρα.....????Θα οργιασω χαχαχαχαχαχα! Ευχαριστω Προπ
Ουάου....Εγώ ήξερα πως τα bachelor parties dance lady  γίνονται πρίν το γάμο....Είσαι πολύ τυχερός που πήρες "προοδευτική" γυναίκα! Τα σέβη μου!
ΜΟΥΡΓΑ

ΜΟΥΡΓΑ
V.I.P member
V.I.P member

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 07 Αυγ 2014, 11:38

donald duk donald duk donald duk donald duk 
Prop-early

Prop-early
Συντονιστής
Συντονιστής

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 07 Αυγ 2014, 21:30

Ζάρκ...Θα βάλεις πιλότο; Δηλαδή το αεροπλάνο θα είναι....ολόκληρο;
Μα κάτι έχεις πάθει εσύ...... Suspect
zark

zark
-
-

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 07 Αυγ 2014, 21:33

...κακιες...!!!
ΜΟΥΡΓΑ

ΜΟΥΡΓΑ
V.I.P member
V.I.P member

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") - Σελίδα 5 EmptyΠαρ 08 Αυγ 2014, 15:16

Aδερφια υπαρχει περιπτωση να με βοηθησει καποιος με αυτα τα σηματα στην 1/72????μπας και φτιαξω και εγω το τ-33 που εχω στοκ και με κοιτα παραπονεμενο????απλα ειναι αλλα δεν εχω ιδεα απο φοτοσοπ και τετοια φυσικα με το αζημειοτο!!!!!!!!!!!!!!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") - Σελίδα 5 T33A_Nicaragua_2

http://wp.scn.ru/en/ww3/o/1855/179/0#1

Εαν παλι καποιος εχει μεξικανικα σηματα στην 1/72 και αυτα καλοδεχουμενα ειναι!
Prop-early

Prop-early
Συντονιστής
Συντονιστής

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") - Σελίδα 5 EmptyΣαβ 09 Αυγ 2014, 00:54

Για Ελληνικά ούτε λόγος έ;
Σπόιλερ:
ΜΟΥΡΓΑ

ΜΟΥΡΓΑ
V.I.P member
V.I.P member

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") - Σελίδα 5 EmptyΣαβ 09 Αυγ 2014, 13:44

Οχι φιλε ευχαριστω προσπαθω να φτιαχνω απο ολον τον κοσμο θεματα γενικα τα ελληνικα ειναι πολυ παρουσιασμενο !

Μοιραστείτε αυτό το θέμα

Σελίδα 5 από 6
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Παρόμοια θέματα

-
» 1ο Group Build : "Training Squad" ("Δασκάλες")----ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
» Ψηφοφορία για το GROUP BUILD ''ΔΑΣΚΑΛΕΣ''
» The Stealth Project (T.S.P. 2013) Parallel Build (Group build?)
» 3ο Group Build ***What if***---------Πληροφορίες
» ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 3ο GROUP BUILD
PASYFIMON :: GROUP BUILD  :: ΕΝΟΤΗΤΑ Group Build-