| Παρακολουθείτε το θέμα:ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") | |
|
|
| zark -
Μηνύματα : 1853 Ημερ/νία εγγραφής : 08/03/2012 Ηλικία : 57 Τόπος : ΠΑΤΡΑ | Θέμα: Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") Κυρ 27 Ιουλ 2014, 23:19 | |
| Ωραιο "σφαξιμο" ρε Σταμκο... |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") Δευ 28 Ιουλ 2014, 20:29 | |
| - zark έγραψε:
- Ωραιο "σφαξιμο" ρε Σταμκο...
zark σου έχω & μια έκπληξή... γιατί δεν μου πέτυχε η γραμμωση & το πριτσινομα όπως βλεπης & στης φώτο υπάρχουν δυο f-102 το ενα ειναι με την αποτυχημένη γραμμωση & το αλλο ειναι απειραχτο & έτσι θα παραμείνει για το tf-102. θα σου στύλο το γραμμωμενο για να το κανίς (plan F) εισαι μανούλα στης φωτιές....... |
|
| |
zark -
Μηνύματα : 1853 Ημερ/νία εγγραφής : 08/03/2012 Ηλικία : 57 Τόπος : ΠΑΤΡΑ | Θέμα: Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") Δευ 28 Ιουλ 2014, 21:21 | |
| Φιλε σταμκο...η "δουλεια" σου είναι...πολύ βαρια! Δεν σου κρυβω ότι εμενα θα τρεμανε τα χερια μου...σε θαυμαζω που προσπαθεις κατι τετειο...ένα μεγαλο μπραβο από εμενα και "kalo kouragio" που ειπε και καποιος άλλος!!! |
|
| |
Χρήστος V.I.P member
Μηνύματα : 854 Ημερ/νία εγγραφής : 14/03/2012 | Θέμα: Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") Τρι 29 Ιουλ 2014, 08:19 | |
| Georgosk αυτό που έκανες με τις χαλκομανίες των δεξαμενών δεν θα το τολμούσα. Ωραία δουλεία. Στο θέμα τις γράμμωσης έχεις τα δίκια σου. Η αλήθεια είναι πως είναι αρκετά βαθιά για να αποδοθεί με αρκετή αληθοφάνεια. Μπορεί να είχε πολύ τρίψιμο αλλά σε σχέση με κάποιες από τις μεγάλες κατασκευές που έχεις στα σκαριά, μάλλον σε ξεκούρασε! |
|
| |
georgosk V.I.P member
Μηνύματα : 669 Ημερ/νία εγγραφής : 18/03/2012 Ηλικία : 47 | Θέμα: Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") Τρι 29 Ιουλ 2014, 09:27 | |
| - Χρήστος έγραψε:
- ......σε σχέση με κάποιες από τις μεγάλες κατασκευές που έχεις στα σκαριά, μάλλον σε ξεκούρασε!
Σίγουρα, αν δεν ήταν αυτά τα διαλύματα (ειδικά τα μικρά σας αυτό) δεν θα την πάλευα καθόλου....... Γρήγορη, ευχάριστη κατασκευή |
|
| |
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") Τρι 29 Ιουλ 2014, 10:09 | |
| Άλλη μία τελειωμένη "δασκάλα" πήρε την θέση της στον ψηφιακό μας πάγκο! Ωραίος Georgosk! Για αυτό το κίτ του Τ-2 θα έλεγα πως είναι...όπως το πάρει κανείς: Ξένοιαστη και γρήγορη κατασκευή, που (με λίγη προσοχή) μπορεί να δώσει ένα απλό αλλά αξιοπρεπές αποτέλεσμα, ή να κουράσει πάρα πολύ (με προσθήκες, στοκάρισμα και επαναχάραξη), για να δώσει ένα πολύ ρεαλιστικό αποτέλεσμα. Οπωσδήποτε το βασικό πλεονέκτημά του είναι πως είναι μιά πολύ προσιτή λύση, για να φτιάξει κανείς ένα σπάνιο τύπο, με Ελληνικά σήματα. Ερώτηση: Πιστεύεις πως θα ήταν καλύτερο να κόψει και να τοποθετήσει κανείς μία-μία τις πορτοκαλί ρίγες των δεξαμενών, από το να προσπαθήσει να προσαρμόσει ολόκληρη την χαλκομανία; (Να ξέρω τι με περιμένει δηλαδή... ) |
|
| |
georgosk V.I.P member
Μηνύματα : 669 Ημερ/νία εγγραφής : 18/03/2012 Ηλικία : 47 | Θέμα: Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") Τρι 29 Ιουλ 2014, 11:37 | |
| - Prop-early έγραψε:
- Ερώτηση: Πιστεύεις πως θα ήταν καλύτερο να κόψει και να τοποθετήσει κανείς μία-μία τις πορτοκαλί ρίγες των δεξαμενών, από το να προσπαθήσει να προσαρμόσει ολόκληρη την χαλκομανία;
(Να ξέρω τι με περιμένει δηλαδή... )
Ίσως είναι καλύτερα μια - μια οι ρίγες, μάλλον είναι μια προσέγγιση με λιγότερο ρίσκο αρκεί να προσεχθούν τα διαστήματα και το ίσιο. Βέβαια πρόβλημα θα παραμείνει το μήκος τους που είναι μεγαλύτερο από ότι χρειάζεται. Εγώ πριν βάλω χαλκομανίες έβαψα με Νο 22 το μισό εξωτερικό των δεξαμενών οπότε είχα οδηγό μέχρι που έπρεπε αυτές να φτάνουν. |
|
| |
ΜΟΥΡΓΑ V.I.P member
Μηνύματα : 2564 Ημερ/νία εγγραφής : 11/03/2012 Ηλικία : 48 Τόπος : ΛΕΜΜΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ | Θέμα: Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") Τετ 30 Ιουλ 2014, 11:07 | |
| O Γιωργος εχει δικιο εγω θα το πηγαινα ακομα παραπερα με το να μασκαριζα και να τις ψεκαζα λιγο χρονοβορο αλλα με τελεια αποτελεσματα το εχω κανει σε invasion stripes που ηταν χαλια οι χαλκομανειες και το αποτελεσμα μου αρεσε!!!!!!!!!!! |
|
| |
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") Τετ 30 Ιουλ 2014, 12:38 | |
| - ΜΟΥΡΓΑ έγραψε:
- ....εγω θα το πηγαινα ακομα παραπερα με το να μασκαριζα και να τις ψεκαζα. Λιγο χρονοβορο αλλα με τελεια αποτελεσματα. Το εχω κανει σε invasion stripes που ηταν χαλια οι χαλκομανιες και το αποτελεσμα μου αρεσε!
Δεν είναι κακή ιδέα, και στο συγκεκριμένο, είναι πιο εύκολο να το κάνει κανείς προτού βάψει την παραλλαγή, ώστε να γλυτώσει το μασκάρισμά της. Χμμμμμ.... |
|
| |
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") Τρι 05 Αυγ 2014, 10:53 | |
| Εκείνο το F-5Bού του φίλου μας του Zark τι να γίνεται....; Τού'χει σπάσει τα νεύρα και το ποδοπατάει με λύσσα; Ο δε Τάζμαν συνήλθε άραγε από τον νευρικό κλονισμό εξαιτίας του Τ-2; Για να σας δώ κύριοι.... |
|
| |
zark -
Μηνύματα : 1853 Ημερ/νία εγγραφής : 08/03/2012 Ηλικία : 57 Τόπος : ΠΑΤΡΑ | Θέμα: Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") Τρι 05 Αυγ 2014, 12:35 | |
| Υ Π Ο Μ Ο Ν Η Η Η Η Η Η Η!!!!...αντε, το αρχισα χθες, μολις τελειωσω το πρωτο σταδιο - κοκπιτ - θα ποσταρω.... |
|
| |
Sag997 V.I.P member
Μηνύματα : 506 Ημερ/νία εγγραφής : 08/03/2012 Ηλικία : 34 Τόπος : Αθήνα | Θέμα: Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") Τρι 05 Αυγ 2014, 16:08 | |
| Παιδια εχω να μπω καιρο και επειδη μπαινω και απο κινητο δεν ειναιευκολο να παρακολουθησω το group build γιατι με τα πολλα μπες βγες κολλαει.. Κοιταω λιγο τα μεμονομενα! Οταν βρω pc θα δω και εδω! |
|
| |
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") Τρι 05 Αυγ 2014, 20:59 | |
| Έχεις τάξει κι έναν Obi-Wan, μην ξεχνιόμαστε....Μόνο μην σε πιάσει η τελειομανία σου και μείνει σε κα'να ράφι...Αν δεν φτιάξεις δεν θα μάθεις! |
|
| |
ΜΟΥΡΓΑ V.I.P member
Μηνύματα : 2564 Ημερ/νία εγγραφής : 11/03/2012 Ηλικία : 48 Τόπος : ΛΕΜΜΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ | Θέμα: Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") Τρι 05 Αυγ 2014, 21:14 | |
| Mεχρι ποτε ειναι ρε αδερφια το γκρουπ μπιλντ δεν θυμαμαι να μου θυμησει καποιος |
|
| |
Admin Διαχειριστής
Μηνύματα : 340 Ημερ/νία εγγραφής : 04/03/2012 Ηλικία : 54 Τόπος : ΠΑΤΡΑ | |
| |
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") Τρι 05 Αυγ 2014, 22:18 | |
| |
|
| |
ΜΟΥΡΓΑ V.I.P member
Μηνύματα : 2564 Ημερ/νία εγγραφής : 11/03/2012 Ηλικία : 48 Τόπος : ΛΕΜΜΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ | Θέμα: Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") Τετ 06 Αυγ 2014, 10:37 | |
| |
|
| |
Sag997 V.I.P member
Μηνύματα : 506 Ημερ/νία εγγραφής : 08/03/2012 Ηλικία : 34 Τόπος : Αθήνα | Θέμα: Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") Τετ 06 Αυγ 2014, 14:34 | |
| - Prop-early έγραψε:
- Έχεις τάξει κι έναν Obi-Wan, μην ξεχνιόμαστε....Μόνο μην σε πιάσει η τελειομανία σου και μείνει σε κα'να ράφι...Αν δεν φτιάξεις δεν θα μάθεις!
Χαχαχα θα τον φτιαξω αλλα θα περιμενετε λιγο γιατι αθηνα θα παω 1η σεπτεμβρη, οποτε τελειωμενο τον βλεπω για τελη σεπτεμβρη! |
|
| |
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") Πεμ 07 Αυγ 2014, 11:16 | |
| - ΜΟΥΡΓΑ έγραψε:
- ....Τωρα.....????Θα οργιασω χαχαχαχαχαχα! Ευχαριστω Προπ
Ουάου....Εγώ ήξερα πως τα bachelor parties γίνονται πρίν το γάμο....Είσαι πολύ τυχερός που πήρες "προοδευτική" γυναίκα! Τα σέβη μου! |
|
| |
ΜΟΥΡΓΑ V.I.P member
Μηνύματα : 2564 Ημερ/νία εγγραφής : 11/03/2012 Ηλικία : 48 Τόπος : ΛΕΜΜΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ | Θέμα: Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") Πεμ 07 Αυγ 2014, 11:38 | |
| |
|
| |
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") Πεμ 07 Αυγ 2014, 21:30 | |
| Ζάρκ...Θα βάλεις πιλότο; Δηλαδή το αεροπλάνο θα είναι....ολόκληρο; Μα κάτι έχεις πάθει εσύ...... |
|
| |
zark -
Μηνύματα : 1853 Ημερ/νία εγγραφής : 08/03/2012 Ηλικία : 57 Τόπος : ΠΑΤΡΑ | Θέμα: Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") Πεμ 07 Αυγ 2014, 21:33 | |
| |
|
| |
ΜΟΥΡΓΑ V.I.P member
Μηνύματα : 2564 Ημερ/νία εγγραφής : 11/03/2012 Ηλικία : 48 Τόπος : ΛΕΜΜΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ | Θέμα: Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") Παρ 08 Αυγ 2014, 15:16 | |
| Aδερφια υπαρχει περιπτωση να με βοηθησει καποιος με αυτα τα σηματα στην 1/72????μπας και φτιαξω και εγω το τ-33 που εχω στοκ και με κοιτα παραπονεμενο????απλα ειναι αλλα δεν εχω ιδεα απο φοτοσοπ και τετοια φυσικα με το αζημειοτο!!!!!!!!!!!!!! http://wp.scn.ru/en/ww3/o/1855/179/0#1Εαν παλι καποιος εχει μεξικανικα σηματα στην 1/72 και αυτα καλοδεχουμενα ειναι! |
|
| |
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") Σαβ 09 Αυγ 2014, 00:54 | |
| Για Ελληνικά ούτε λόγος έ; - Σπόιλερ:
Θυμάμαι παλιά στο Τέξας στον Άραξο, παίζανε μερικά Τ-33....Με είχε γοητεύσει αυτό το αεροπλανάκι τότε, διότι ήτανε παλιό αλλά υπηρετούσε ακόμα....εν έτει 1992...
|
|
| |
ΜΟΥΡΓΑ V.I.P member
Μηνύματα : 2564 Ημερ/νία εγγραφής : 11/03/2012 Ηλικία : 48 Τόπος : ΛΕΜΜΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ | Θέμα: Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ στα θέματα του Group Build "Training Squad" ("Δασκάλες") Σαβ 09 Αυγ 2014, 13:44 | |
| Οχι φιλε ευχαριστω προσπαθω να φτιαχνω απο ολον τον κοσμο θεματα γενικα τα ελληνικα ειναι πολυ παρουσιασμενο ! |
|
| |
Παρόμοια θέματα | |
|
|