Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: И-16 тип 28, Борис Феоктистович Сафонов 1941, από το κιτ της ICM στην 1/72 Δευ 22 Φεβ 2016, 13:55 | |
| - ΜΟΥΡΓΑ έγραψε:
- Ερωτηση: Η επιγραφη ειναι δικη σου εννοω εσυ την εγραψες με τα χερακια σου;; Και τι σημαινει;
Η επιγραφή: "Смерть фашизму!" προφέρεται "Σμέρτς φασίζμου!" και σημαίνει "θάνατος στο φασισμό" Την έγραψα με πινέλο, διότι η χαλκομανία του κίτ διαλύθηκε, εκτός από το "M" και το "!" που τα χρησιμοποίησα. Στην άλλη πλευρά γράφει: "За ВКП(б)!" που προφέρεται: Ζα Β.Κ.Π. (Μπ)! και σημαίνει "Για το Κομμουνιστικό Κομμα (Μπολσεβίκοι)! Κι αυτό το έγραψα μόνος μου εκτός από το "За".... Η συνθηματολογία και η κατασκευή δεν έγινε για να προβάλω κάποιου είδους πολιτική ιδεολογία, απλώς προσπάθησα να είμαι ιστορικά ακριβής για το αεροπλάνο του συγκεκριμένου πιλότου. Επίσης ήθελα να αποφύγω το "за Сталина!" που έδινε η ICM... |
|
ΜΟΥΡΓΑ V.I.P member
Μηνύματα : 2564 Ημερ/νία εγγραφής : 11/03/2012 Ηλικία : 48 Τόπος : ΛΕΜΜΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ | Θέμα: Απ: И-16 тип 28, Борис Феоктистович Сафонов 1941, από το κιτ της ICM στην 1/72 Δευ 22 Φεβ 2016, 16:45 | |
| - Prop-early έγραψε:
- ΜΟΥΡΓΑ έγραψε:
- Ερωτηση: Η επιγραφη ειναι δικη σου εννοω εσυ την εγραψες με τα χερακια σου;; Και τι σημαινει;
Η επιγραφή: "Смерть фашизму!" προφέρεται "Σμέρτς φασίζμου!" και σημαίνει "θάνατος στο φασισμό" Την έγραψα με πινέλο, διότι η χαλκομανία του κίτ διαλύθηκε, εκτός από το "M" και το "!" που τα χρησιμοποίησα. Στην άλλη πλευρά γράφει: "За ВКП(б)!" που προφέρεται: Ζα Β.Κ.Π. (Μπ)! και σημαίνει "Για το Κομμουνιστικό Κομμα (Μπολσεβίκοι)! Κι αυτό το έγραψα μόνος μου εκτός από το "За".... Η συνθηματολογία και η κατασκευή δεν έγινε για να προβάλω κάποιου είδους πολιτική ιδεολογία, απλώς προσπάθησα να είμαι ιστορικά ακριβής για το αεροπλάνο του συγκεκριμένου πιλότου. Επίσης ήθελα να αποφύγω το "за Сталина!" που έδινε η ICM... Ρε φιλε με ενοχλει αυτο το ''Η συνθηματολογία και η κατασκευή δεν έγινε για να προβάλω κάποιου είδους πολιτική ιδεολογία'' εδω κανουμε μοντελισμο με βαση τα ιστορικα στοιχεια και την ακριβεια αυτων.Δηλαδη οσοι ασχολουνται με γερμανους και θεματολογια τετοια πρεπει να μην εμφανιζονται πουθενα??και ειναι οι περισσοτεροι ειδικα στην 1/35.Θεωρω απαραδεκτο επισης καποιες εταιριες να μην δινουν το Τετραγαμον 'η γαμαδιον ή σβαστιξ επειδη ο πεοκρουστης ο χιτλερ και τα συναυτω ζωα οικιοποιηθηκαν κατι ξενο το οποιο παρεπιπτωντος ειναι απο τα ποιο ιερα γραφημματα των αρχαιων Ελληνων! Οποιος εχει αδικαιωλογητες ''τυψεις'' για τα κακουργηματα και τις πολιτικες καποιων να μην ασχοληται με την ιστορια και με το χομπυ μας! |
|
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: И-16 тип 28, Борис Феоктистович Сафонов 1941, από το κιτ της ICM στην 1/72 Δευ 22 Φεβ 2016, 23:07 | |
| - ΜΟΥΡΓΑ έγραψε:
- .....Οποιος εχει αδικαιολογητες ''τυψεις'' για τα κακουργηματα και τις πολιτικες καποιων να μην ασχολείται με την ιστορια και με το χομπυ μας!
Δεν έχω τύψεις φίλε εγώ...Για να προλάβω τυχόν σχόλια το γράφω, και φυσικά δεν τίθεται μεταξύ μας θέμα.... |
|
ΜΟΥΡΓΑ V.I.P member
Μηνύματα : 2564 Ημερ/νία εγγραφής : 11/03/2012 Ηλικία : 48 Τόπος : ΛΕΜΜΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ | Θέμα: Απ: И-16 тип 28, Борис Феоктистович Сафонов 1941, από το κιτ της ICM στην 1/72 Τρι 23 Φεβ 2016, 01:43 | |
| |
|