Βαγγέλη κατ' αρχήν καλώς ήρθες στην παρέα.
Το κιτ από ότι έχω δει είναι πολύ καλό, αλλά όταν το είχα ψάξει το περασμένο καλοκαίρι δεν το είχα βρει διαθέσιμο πουθενά. Από που το πήρες; Από ότι βλέπω δίνει και το στενό προβολέα πολύ καλύτερα από ότι κιτ της Revell παλιά.
Θα μου επιτρέψεις κάποιες επισημάνσεις (καλοπροαίρετα και με φιλική διάθεση πάντα). Για το χρώμα σχολιάστηκε... Ένα σημείο που θέλει προσοχή είναι τα σημάδια από το καλούπι και το πλαίσιο που στηρίζει τα κομμάτια, θέλει λίγο τρίψιμο με γυαλόχαρτο. Στο πίσω μέρος του σκάφους η βάση στήριξης του πυροβόλου διπλώνει προς τα πίσω και θέλει προσοχή γιατί έτσι όπως την έβαψες διπλωμένη νομίζω έχει αφήσει κενό στην παραλλαγή από κάτω. Τα κομμάτια D18 στο καλάθι του πύργου είναι βοηθητικά για την κατασκευή και όπως αναφέρει και στις οδηγίες πρέπει να αφαιρεθούν κατά την τελική τοποθέτηση του καλαθιού στον πύργο. (Εγώ τα αντίστοιχα στο κιτ της Tamiya δεν τα χρειάστηκα καθόλου). Τα κομμάτια G36 στον πύργο από όσο γνωρίζω δεν υπάρχουν στα Ελληνικά άρματα. Επίσης αν σκοπεύεις να βάλεις φιγούρες αυτές που δίνει το κιτ δεν κάνουν για Έλληνες αρματιστές.
Καλή συνέχεια