| Παρακολουθείτε το θέμα:"προσωρινό καταφύγιο" γερμανική Luftwaffe wwii junkers ju 87 stuka | |
|
|
| Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: "προσωρινό καταφύγιο" γερμανική Luftwaffe wwii junkers ju 87 stuka Δευ 04 Νοε 2013, 18:11 | |
| σε ευχαριστώ προ για της συμβουλευόσουν τώρα θα της εφαρμόσω σε αυτο το διόραμα γιατί δεν θέλω να κάνω αλχημείες άλλες. τελικά το στουκας ξανά επιστρεφει στην βιτρίνα του μισοφτιαγμενο κ την θέση του θα πάρει ένα messerschmitt 109e4 γιατί μου μπήκαν ψήλους στα αυτιά με αυτο που μου είπε κ ο ζαρκ λίγο ποιο πάνω σε μήνυμα. όπως θα έλεγε και το τραγούδι |
|
| |
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: "προσωρινό καταφύγιο" γερμανική Luftwaffe wwii junkers ju 87 stuka Δευ 04 Νοε 2013, 21:12 | |
| - stamkos έγραψε:
- Σε ευχαριστώ Prop για τις συμβουλες σου, τώρα θα τις εφαρμόσω σε αυτο το διόραμα γιατί δεν θέλω να κάνω αλχημείες άλλες.
Τελικά το στουκας ξανά επιστρεφει στην βιτρίνα του μισοφτιαγμενο κ την θέση του θα πάρει ένα messerschmitt 109e4 γιατί μου μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά με αυτο που μου είπε κι ο Ζαρκ λίγο πιο πάνω σε μήνυμα. όπως θα έλεγε και το τραγούδι Δεν ξέρω πόσο σωστό ή λάθος είναι το σέλτερ αυτό για το Στούκα...Το μόνο που μπορώ εγώ να συμβουλεύσω σχετικά με τα διοράματα, είναι ότι συνήθως η έμπνευση ξεκινά από το κεντρικό μοντέλο-θέμα σε συνδυασμό με την φωτογραφική και ιστορική έρευνα. Φυσικά δεν μας απαγορεύει κανείς να αυτοσχεδιάσουμε σε κάποια σκηνή, αρκεί να την εντάσσουμε σωστά στο ιστορικό της πλαίσιο...Αν πάλι νοιώθει κανείς τα ιστορικά πλαίσια να περιορίζουν την δημιουργικότητά του, μπορεί να φτιάξει κάτι εντελώς φανταστικό-υποθετικό, κάνοντας ευθύς εξ αρχής τις παραδοχές του! |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: "προσωρινό καταφύγιο" γερμανική Luftwaffe wwii junkers ju 87 stuka Κυρ 24 Νοε 2013, 22:14 | |
| |
|
| |
zark -
Μηνύματα : 1853 Ημερ/νία εγγραφής : 08/03/2012 Ηλικία : 57 Τόπος : ΠΑΤΡΑ | Θέμα: Απ: "προσωρινό καταφύγιο" γερμανική Luftwaffe wwii junkers ju 87 stuka Κυρ 24 Νοε 2013, 22:32 | |
| Με τοσο πισμα που το εχεις βαλει...σιγουρα θα βγει κατι παραπανω από καλο από τα χερια σου! |
|
| |
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: "προσωρινό καταφύγιο" γερμανική Luftwaffe wwii junkers ju 87 stuka Κυρ 24 Νοε 2013, 23:58 | |
| Ιεεεεεπ! Το Stuka πού πήγε;;; Για το Stuka μιά χαρά δεν ήταν; Γιά να επανέλθει ο πρωταγωνιστής παρακαλώ....Ο κύριος Messerschmitt να περιμένει την σειρά του.... - Σπόιλερ:
Κάπου εκεί στο βάθος, βλέπω κάτι χαλκομανίες από Swordfish;;;Ή κάνω λάθος....;
|
|
| |
zark -
Μηνύματα : 1853 Ημερ/νία εγγραφής : 08/03/2012 Ηλικία : 57 Τόπος : ΠΑΤΡΑ | Θέμα: Απ: "προσωρινό καταφύγιο" γερμανική Luftwaffe wwii junkers ju 87 stuka Δευ 25 Νοε 2013, 03:13 | |
| καλα ρε προπ...το παιδι εχει ξεσκιστεί και το δικο σου ματι επεσε στα σηματα πισω...α να χαθεις!!!! |
|
| |
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: "προσωρινό καταφύγιο" γερμανική Luftwaffe wwii junkers ju 87 stuka Δευ 25 Νοε 2013, 09:33 | |
| Εγώ φταίω;;;; Αυτός φταίει που εμφανίζει δημόσια ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα....! |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: "προσωρινό καταφύγιο" γερμανική Luftwaffe wwii junkers ju 87 stuka Κυρ 08 Δεκ 2013, 12:14 | |
| |
|
| |
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: "προσωρινό καταφύγιο" γερμανική Luftwaffe wwii junkers ju 87 stuka Κυρ 08 Δεκ 2013, 16:43 | |
| |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: "προσωρινό καταφύγιο" γερμανική Luftwaffe wwii junkers ju 87 stuka Κυρ 08 Δεκ 2013, 20:30 | |
| - Prop-early έγραψε:
- Α φίλε, εδώ θα τα χαλάσουμε.....Βάλε έστω μασκούλα νοσοκόμας και γυαλιά! Είσαι και φρεσκοπαντρεμένος! Θα μας φάει η κυρία Στάμκου!
Είναι στο προγραμμα φίλε prop,Τα Χριστούγεννα να αγοράσω μια μάσκα κ ένα ζευγάρι γυαλιά ... γιατί εκ η που εργαζομε,δεν παλεύετε (στο υπογειο). Έχω βέλη ένα ανεμιστηρακι για να τραβάει την καπνίλα του τσιγάρου,άλλα δεν τραβάει της αναθυμίασης απο την κολλά ?><?.) |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: "προσωρινό καταφύγιο" γερμανική Luftwaffe wwii junkers ju 87 stuka Τρι 10 Δεκ 2013, 21:35 | |
| Εκτακτη είδηση απ΄το BBCεχθές το βραδύ γύρο στης 9 η ώρα το βράδυ δυο καταδιωκτικά της βρετανικής αεροπορία (RAF), εντοπισαν ένα προσωρινό καταφύγιο & το κατέστρεψαν. η πυλωτή της RAF ηταν η δυο Ελληνες πυλωτή ο Ιωάννης Αγοραστός Πλαγής & ο δεύτερος ηταν Γιώργος Beurling & η δυο αξιοι πυλωτή... καλά τέρμα η πλάκα όπως καταλάβατε πάμε για την τρίτη προσπαθεια του προσωρινό καταφύγιο |
|
| |
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: "προσωρινό καταφύγιο" γερμανική Luftwaffe wwii junkers ju 87 stuka Τρι 10 Δεκ 2013, 22:49 | |
| - stamkos έγραψε:
- Εκτακτη είδηση απ΄το BBC
εχθές το βραδύ γύρω στης 9 η ώρα το βράδυ δυο καταδιωκτικά της βρετανικής αεροπορίας (RAF), εντοπισαν ένα προσωρινό καταφύγιο & το κατέστρεψαν. Οι πιλότοι της RAF ηταν η δυο Ελληνες πιλότοι ο Ιωάννης Αγοραστός Πλαγής & ο δεύτερος ηταν ο Γιώργος Beurling & οι δυο αξιοι πιλότοι...
καλά τέρμα η πλάκα όπως καταλάβατε πάμε για την τρίτη προσπαθεια του προσωρινό καταφύγιο ....Παρεξήγησις! Ο κύριος Beurling δεν ήταν Έλληνας, Καναδός ήταν ο άνθρωπος....Γιατί βρέ παιδί μου τα χάλασες τα ωραία shelter σου; Τί δεν σ'άρεσε; Εκτός αν επενέβη "ξένος δάκτυλος" οπότε....πάω πάσο.... |
|
| |
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: "προσωρινό καταφύγιο" γερμανική Luftwaffe wwii junkers ju 87 stuka Σαβ 25 Ιαν 2014, 14:38 | |
| Τί έγινε βρέ φίλε; Πάγωσε το θέμα; Ή το τελείωσες και το κρύβεις από την εχθρική αεροπορία; |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: "προσωρινό καταφύγιο" γερμανική Luftwaffe wwii junkers ju 87 stuka Σαβ 25 Ιαν 2014, 20:38 | |
| |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: "προσωρινό καταφύγιο" γερμανική Luftwaffe wwii junkers ju 87 stuka Σαβ 25 Ιαν 2014, 21:49 | |
| Εκπληκτικά αυτά τα φωτοέτσια!! Πες μου πως το BRL72034 βγαίνει και σε 48άρι! '' Μόνο αυτό πες μου, τίποτα άλλο! Τέλος!'' Από περιέργεια και μόνο το ρωτάω... ( Ναι καλά, εντάξει! ) |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: "προσωρινό καταφύγιο" γερμανική Luftwaffe wwii junkers ju 87 stuka Κυρ 26 Ιαν 2014, 21:03 | |
| - Tazman έγραψε:
- Εκπληκτικά αυτά τα φωτοέτσια!!
Πες μου πως το BRL72034 βγαίνει και σε 48άρι! ''Μόνο αυτό πες μου, τίποτα άλλο! Τέλος!'' Από περιέργεια και μόνο το ρωτάω... (Ναι καλά, εντάξει! ) Φίλε tazman όπως καταλαβες δεν μου ηρθαν ακόμη...έκανα μια μικρή ερευνά κ δεν βρήκα τίποτα σε 1/48,το μονο που βρηκα ειναι σε 1/35 το παρακάτω απο verlinden αυτο που σκεφτομαι για έμενα ειναι να το κάνω με μήκη πλαστικού άπλα θέλω να πάρω τα μέτρα για να το κάνω μόνος μου,τώρα θα μου πης καλά ρε φίλε το αγοράζεις κ θα το κανίς με μήκη πλαστικού,θα ειναι για κάποιο άλω διόραμα που θα κάνω & αυτή ειναι η τρελά μου να μπορέσω να τα κάνω ότι χρειαζετε μόνος μου Αυτό που βλέπω μου φαίνεται εύκολο να το κανίς κ εσύ μόνο σου ειναι εύκολο αφού εισαι κ στην αθηνα κ έχετε ποιο πολα μοντελαδικα εκεί απο εδώ στην θεσσαλονικη για τον γαντζο & τον τροχαλία μπορις να πας σε ένα μαγαζί με ήδη για καράβια είχα βρει ένα στην αθηνα,έψαχνα για μια προπέλα για ένα καράβι & έπεσα επάνω του μπορη να έχει κ αλά πραγματουδια. Αύριο θα κατεβω στο υπογειο να δω πως λέγαν το μαγαζί κ θα σου στύλο μήνυμα το προσπέκτους το έβγαλα φωτοτυπίες για να τον έχω... |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: "προσωρινό καταφύγιο" γερμανική Luftwaffe wwii junkers ju 87 stuka Κυρ 26 Ιαν 2014, 22:05 | |
| Ωραία θεματάκια! Πολύ ωραία! - Σπόιλερ:
|
|
| |
kami V.I.P member
Μηνύματα : 1301 Ημερ/νία εγγραφής : 09/03/2012 Τόπος : πατρα | Θέμα: Απ: "προσωρινό καταφύγιο" γερμανική Luftwaffe wwii junkers ju 87 stuka Δευ 27 Ιαν 2014, 19:51 | |
| - Σπόιλερ:
taz άνετα φτιάχνεται με μήκη πλαστικού !
|
|
| |
Παρόμοια θέματα | |
|
|