Kostas Papadakis Bronze member
Μηνύματα : 24 Ημερ/νία εγγραφής : 01/08/2013 Ηλικία : 32 Τόπος : Χανιά | Θέμα: Αμφίβιο όχημα στην 1:35 FORD DUNK {απλό Παρ 02 Αυγ 2013, 18:19 | |
| |
|
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: Αμφίβιο όχημα στην 1:35 FORD DUNK {απλό Παρ 02 Αυγ 2013, 22:50 | |
| Πολύ ωραίο οχηματάκι! Και φθαρμένο και ταλαιπωρημένο και λερωμένο.... Κάνε άν θές ένα γουωσάκι στα κασόνια να τονιστεί λίγο η "ξύλινη" υφή τους, και βύθισε λίγο τους τροχούς ανάμεσα στα χαλίκια για πιό ρεαλιστικό πάτημα του οχήματος στην βάση του. |
|
Μηνύματα : 24 Ημερ/νία εγγραφής : 01/08/2013 Ηλικία : 32 Τόπος : Χανιά | Θέμα: Απ: Αμφίβιο όχημα στην 1:35 FORD DUNK {απλό Σαβ 03 Αυγ 2013, 00:02 | |
| Το ειχα στα υποψιν μου να το περασω ενα χερι αλλα οσο για να το βυθισω μαλλον πως οχι γιατι δε το θελω και τοσο πολυ.Θελω να φαίνεται καθαρα Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια |
|
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: Αμφίβιο όχημα στην 1:35 FORD DUNK {απλό Σαβ 03 Αυγ 2013, 09:32 | |
| - Kostas Papadakis έγραψε:
- ......οσο για να το βυθισω μαλλον πως οχι γιατι δε το θελω και τοσο πολυ.Θελω να φαίνεται καθαρα
Καταλαβαίνω τί λές, αλλά έτσι δείχνει λίγο σαν να έπεσε στην θέση που βρίσκεται από τον ουρανό, και σαν να μήν έχει βάρος. Φαντάσου ένα τζιπάκι σε μιά παραλία με βότσαλα. (Από παραλίες στην Κρήτη, άλλο τίποτα!) Δεν βουλιάζουν οι τροχοί στα βότσαλα; Ε αυτό σε ένα διόραμα πρέπει να το δείξεις. Εάν ο σκοπός σου δεν είναι να κάνεις διόραμα αλλά μιά εικαστική παρουσίαση σε μια ιδιαίτερη βάση, τότε θα πρότεινα την τοποθέτησή του πάνω σε μιά επίπεδη "άγρια" πέτρα με φυσικά γήινα χρώματα, ή πάνω σε μιά λεπτή στρώση άμμου στην οποία αν θέλεις, μπορείς να αφήσεις και ίχνη από τις ρόδες, χωρίς άλλα διοραματικά στοιχεία. Όλα αυτά βέβαια, είναι υποκειμενικές σκέψεις και απόψεις , κάνε αυτό που αρέσει σε εσένα, λαμβάνοντάς τα λίγο ή και καθόλου υπόψιν.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Prop-early στις Παρ 25 Μαρ 2016, 00:06, 1 φορά |
|
Μηνύματα : 24 Ημερ/νία εγγραφής : 01/08/2013 Ηλικία : 32 Τόπος : Χανιά | Θέμα: Απ: Αμφίβιο όχημα στην 1:35 FORD DUNK {απλό Σαβ 03 Αυγ 2013, 16:47 | |
| Εισαι 100% σωστός σε ό,τι είπες....Δεν αντιλέγω σε κανένα απο αυτά.Απλά προς το παρόν δεν έχω το χρόνο να ασχοληθώ μαζί του καθώς επίσης έχω στα σκαριά ένα άλλο διόραμα και προσπαθώ να το αποτελειώσω.Μόλι ς τελειώσει αυτό θα πάω και στο μικρό μου DUNK ! Σε ευχαριστω για τις ομορφες αποψεις σου ! |
|