Όσο κι αν φαίνεται παράξενο....ίσως να είναι καλύτερο να ξεκινήσει από το μπεζάκι.... Αφού βεβαίως ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ, βάψει το κίτρινο και το άσπρο! (Φτού ξορκισμένα στον απήγανο και τα δύο)!!!
Όσο κι αν φαίνεται παράξενο....ίσως να είναι καλύτερο να ξεκινήσει από το μπεζάκι.... Αφού βεβαίως ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ, βάψει το κίτρινο και το άσπρο! (Φτού ξορκισμένα στον απήγανο και τα δύο)!!!
Σωστος, γιατι το ανοιχτοχρωμο πανω απο το σκουροχρωμο καθεται πολυ δυσκολα...
To μοντελακι σχεδον τελειωσε και η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να αποσυρθη απο την αγορα και να μπει σε μουσειο μοντελισμου!Παναραχαια καλουπια πολυ μαλακο πλαστικο χοντροκομμενες λεπτομερειες αλλα παρολα αυτα σημπαθητικο μοντελακι ενος αεροπλανου που οπως ειπαμε εχει αδικηθει! Το μοντελακι βαφτηκε με Ακρυλικα της Gunze αν και τελικα δεν καταφεραμε να αποδοσουμε 100% την πανεμορφη παραλλαγη του!Εδω να επισημανω την αποτυχια του υπερτιμημενου για εμενα παταφιξ να κανω τις βουλες και η λυση ηρθε με την χρηση μασκολ! Εξαιρετικα μικρο μοντελο που σε ξεγελαει τελικα για το μεγεθος του οταν ειναι ασυναρμολογητο!Μικρες βελτιωσεις σε καθισμα και κοκπιτ που τελικα δεν φαινονται λογω καλυπτρας! Οι χακομανιες χαλια μαυρα χρειαστηκαν περασμα με υγρο φιλμ και γενναιες δοσεις βελτιωτικου για να κολλησουν!
Απομενει μονο ενα γοουσακι και να βαφτουν καποιες λεπτομερειες και ενα ματ βερνικι για να τελειωσει! Δεν ξερω αν τα αλλα κιτ ειναι καλυτερα που υπαρχουν νομιζω ειναι χασεγκαβα?? Αυτος παντως περα απο την καλη του εφαρμογη ειναι χαλια!!!!
Πολύ ζόρι το camo αλλά το βρίσκω μια χαρά!Ίσως αν προσπαθούσες να κάνεις τις καφέ βούλες με πινέλο να είχες παιδευτεί λιγότερο αλλά και πάλι μια χαρά το βρίσκω.
ΜΟΥΡΓΑ V.I.P member
Μηνύματα : 2564 Ημερ/νία εγγραφής : 11/03/2012 Ηλικία : 48 Τόπος : ΛΕΜΜΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ
Πολύ ζόρι το camo αλλά το βρίσκω μια χαρά!Ίσως αν προσπαθούσες να κάνεις τις καφέ βούλες με πινέλο να είχες παιδευτεί λιγότερο αλλά και πάλι μια χαρά το βρίσκω.
Αυτο σκεφτηκα και εγωεκ των υστερων ρε συ Λαμπρο αλλα καμια φορα ο ενθουσιασμος της προκλησης δεν σε αφηνει!
Το αεροπλάνο δεν μου αρέσει σαν σχέδιο, αλλά μου αρέσει που προσπάθησες με την παραλλαγή. Κι εγώ υγρό μασκαρίσματος θα έβαζα για να μασκάρω. Μόνο που θέλει προσοχή να μην κάνει ''λόφο'' το χρώμα γύρω από το στεγνωμένο υγρό. Ωραίος ο ''Ιταλός''! Πολύ καλό αποτέλεσμα, αν σκεφτώ και την κλίμακα.
Τον κώνο της έλικας θα τον κάνεις κίτρινο; Κάνε και λίγες καπνιές με παστέλ κι είσαι έτοιμος!
Πολύ-πολύ δύσκολη παραλλαγή, σε πολύ-πολύ δύσκολη κλίμακα....Όμως νομίζω (χωρίς να είμαι απόλυτα βέβαιος) πως και στο πραγματικό αεροπλάνο, τόσο οι κυλίδες όσο και το πράσινο, δεν εφαρμόζονταν παντοτε με τον άψογο τρόπο που υπαγορεύει το προφίλ, άρα το τελικό σου αποτέλεσμα ίσως να μην είναι καθόλου μακρυά από την πραγματικότητα. Μπράβο φίλε! Πάμε για το επόμενο!