Τα αγαπημένα μου αεροσκάφη είναι τα F-16, έτσι είπα να φτιάξω ένα D της 335 μοίρας. Το kit της Kinetic έκανε 26 ευρω και προσωπικά θεωρώ αυτή τη τιμή μεγάλη όταν ένα academy C σε ίδια κλίμακα έχει την ίδια τιμή και είναι σαφώς καλύτερο. Από ελληνόφωνο video που είδα στο youtube έμαθα για το faiding και το wash και όσο αφορά το faiding δεν είχα το αποτέλεσμα που ήθελα (θέλω ακόμα εξάσκηση). Επίσης προσπάθησα να κάνω κάποιες "βρωμιές" στο kit με τη χρήση μολυβοσκονης αλλα και πάλι δεν μου αρέσει το αποτέλεσμα. Ακόμα δεν έχω ολοκληρώσει το kit, οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από κινητό και η ποιότητα δεν είναι και η καλύτερη. Χρησιμοποίησα ακριλικά της Gunze (56 ανοιγμένο με άσπρο, 305 και 324).
Φιλε μου καλωςηρθες στην παρεα μας...και το "θεμα" το μετεφερα, ντοντ γουορι!!! Δεν ειμαι "γνωστης" του 16αριου αλλά μου αρεσει. Ελα στη παρεα μας να σου πουμε ολα τα σεα και τα μεα για fading...shading...wash...αλατια ...ξυδια...μυδια...οτι θελεις. Συναντιωμαστε καθε Κυριακη πρωι 11.30 με 1.30 στο "νεον" στην Τριων Ναυαρχων...ελα να τα πουμε και απο κοντα!