panmetal Silver member
Μηνύματα : 51 Ημερ/νία εγγραφής : 04/05/2012 | Θέμα: Απ: F-5...ναι F-5 αλλά πως????? Τρι 05 Φεβ 2013, 22:49 | |
| Άστα Βαγγέλη το χέρι ολόκληρο έπρεπε να κόψεις και να το κάνουμε αυτό διόραμα.Όσο για το διόραμα Πάνο τι να πω.Απλά φανταστικό.Η επιτυχία είναι δεδομένη.Μου αρέσει πάρα πολύ και σε αυτό το διόραμα όπως και στου Βαγγέλη στο MIG η απόδοση του εδάφους.Μπράβο ρε Πάνο θέτεις πάντα τον πήχη και εσύ και ο Βαγγέλης ποιο ψηλά. |
|
phantomakias V.I.P member
Μηνύματα : 530 Ημερ/νία εγγραφής : 11/09/2012 Ηλικία : 52 Τόπος : Αθήνα | Θέμα: Απ: F-5...ναι F-5 αλλά πως????? Τετ 06 Φεβ 2013, 09:55 | |
| Θα μας ριξεις στα βαρια ρε Πανο με αυτα που φτιαχνεις. Δεν εχω λογια..............................απλα ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!! |
|
RIGO Bronze member
Μηνύματα : 32 Ημερ/νία εγγραφής : 05/11/2012 Ηλικία : 55 Τόπος : PATRA | Θέμα: Απ: F-5...ναι F-5 αλλά πως????? Δευ 22 Απρ 2013, 00:20 | |
| - ΜΟΥΡΓΑ έγραψε:
- __*(: Δεν πειθεις!!!!!!!!!!!!!!!!Αν σκορπαγες καμια σπασμενη καλυπτρα κανενα λαστιχο ακομα κανενα σωληνα κανενα στραπατσαρισμενο φλαπ θα χουφτωνες την τελειοτητα τωρα απλα την αγγιζεις!!!!!
Τααααακη ααααααα ολα κι ολα εδω εχει δικιο ο Μουργος εεεεε ο Μουργας πρεπει να βαλεις παιδι μου γυρω γυρω καμοια λαμαρινα απο τα καπακια της ατρακτου ,φτερουγας,εεεμμμ κανα λαστιχακι ,ζαντουλα,σωληνααααακια,κουτακια απο πεταμενα λυπαντικα,εεεεεεχχχχμμμμ κανα τεχνικο κατω απο το φτερο που λουφαρει και καλα οτι πηγε να παρει ανταλλακτικο ,βαλε και μια σαυρο που λιαζετε ..........λεω εγω τωρα. Αλλαααααα και ετσι να το αφησεις ειναι απλα [email=.......Γ@Μ@ΤΟ].......Γ@Μ@ΤΟ[/email] |
|
Sag997 V.I.P member
Μηνύματα : 506 Ημερ/νία εγγραφής : 08/03/2012 Ηλικία : 34 Τόπος : Αθήνα | Θέμα: Απ: F-5...ναι F-5 αλλά πως????? Δευ 22 Απρ 2013, 11:48 | |
| |
|
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: F-5...ναι F-5 αλλά πως????? Παρ 25 Οκτ 2013, 22:40 | |
| Καλά, καληνύχτα... Στην κυριολεξία, τέτοια ώρα που το είδα! Το είχα ξεχάσει. Νόμιζα πως κάπου κόλλησε και δεν το είχε τελειώσει ακόμα και σήμερα μπήκα να δω τι γίνεται και... Για μια στιγμή πίστεψα πως ήταν φωτογραφίες από τη νέα ταινία: ''Αγάπη μου συρρίκνωσα το αεροσκάφος''!!!!Εξαιρετικό! Θα το έχω σημείο αναφοράς για το δικό μου F-5B! |
|
zark -
Μηνύματα : 1853 Ημερ/νία εγγραφής : 08/03/2012 Ηλικία : 57 Τόπος : ΠΑΤΡΑ | Θέμα: Απ: F-5...ναι F-5 αλλά πως????? Κυρ 27 Οκτ 2013, 17:39 | |
| Ευχαριστω ρε φιλε...να'σαι καλα! Θα χαρω να σε δω στην εκθεση μας το δεκεμβρη, να το δεις και απο κοντα, να τα πουμε και απο κοντα!!!! |
|