Κι αν νομιζε κανεις οτι στις διακοπες δεν μοντελαρουμε,με περασε για αλλον
Φυσικα και μοντελαρουμε και μαλιστα περισσοτερο.
Ετσι και φετος ειχα παρει μαζι μου 2-3 ελικοπτερακια (τα αλλα δυο ηταν ενα Tiger PAH-2 το οποιο θα παρουσιαστει προσεχως κι ενα Gazelle το οποιο εγκαταλειφθηκε προς χαριν του Ινδιανου)
Το κιτ ειναι της Academy ,το MSIP αλλα με αρκετες αλλαγες και προσθηκες.
Το MSIP δινει ενα ακομα πλαισιο σε σχεση με το απλο Απατσι το οποιο περιλαμμβανει ,εκτος απο το ρανταρ Longbow και τους Στινγκερ ,και τους κοφτες που φερουν πλεον ολα τα Απατσια και φυσικα ΚΑΙ τα Ελληνικα καθως και το "καγκελο" του πυροβολου και αλλα τινα.
Αυτα που αλλαχθηκαν ηταν τα ατρακτιδια των κινητηρων τα οποια μου φανηκαν πιο στενα απότι επρεπε (σε συγκριση με το αντιστοιχο ρητινενιο που δινοταν μαζι με τον κινητηρα,αλλα και με τα της Μονογκραμ και της Ιταλερι)Ετσι αντικατασταθηκαν με αυτα της Μονογκραμ-Ρεβελλ τα οποια κριθηκαν πιο πλουσια σε λεπτομερεια (φαντασου χαλι τα αλλα).Επισης η γονδολα στην κοιλια της ατρακτου ηταν ακυρου σχηματος (παντα σε σχεση με των ελληνικων) ετσι σφαγιαστηκε και αντικαταστηθηκε με την αντιστοιχη της Μονογκραμ (η οποια επισης σφαγιαστηκε προσεχτικα)
Οπως καταλαβαινετε αυτα ειχαν εντοπιστει απο την Αθηνα και ειχε κουβαληθει μαζι ΚΑΙ το στοκ ανταλλακτικων (οχι η γυναικα μου δε με χωριζει ...ακομα)
Στις αντικαταστασεις χρεωνεται και ο πισω πινακας καθως και τα καθισματα (επισης Μονογκραμ)
Θα πει κανεις,γιατι δεν επαιρνες κατευθειαν το Μονογκραμ-Ρεβελλ να τελειωνεις;
Πολυ σωστα,αλλα αυτο μου εκατσε σε τραμπα μαζι με τον ρητινενιο κινητηρα,με αυτο πορευομαι.Ειναι πολυ καλυτερο κιτ απο το ρεβελλομονογκραμ σε θεμα εφαρμογης (ασχετο αν του πεταξα τα ματια εξω εγω και το εκανα χειροτερο)απλα για Ελληνικο δεν κανει ως εχει και ΔΕΝ το συστηνω εκτος κι αν υπαρχει σε ανταλλακτικα ενα Ρεβελλομονογκραμ.
Αυα με τις αλλαγες.Στις προσθηκες τωρα.
Κοπηκε και ανοιχτηκε η μπροστα αριστερη θυριδα ηλεκτρονικων,η πισω δεξια κατω και πισω απο τον κινητηρα αντιστοιχη,ο δεξιος κινητηρας τον οποιο ειχα ρητινενιο.Στις θυριδες τοποθετηθηκαν κουτια ηλεκτρονικων απο περισευματα,και καποια καλωδιακια.Ομοιως στον κινητηρα μπηκαν καποιες σωληνωσεις.Αυτα δεν φαινονται στις φωτο γιατι απλα δεν ειχαν μπει ακομα.
Τελος απο το σετ της Eduard για το D που βρεθηκε στα χερια μου χαριν στο Προπερλιυ (ευχαριστω ξανα φιλε) αξιοποιηθηκαν αρκετα κομματια (σχαρες ,ζωνες,ταπες, δομικες ενισχυσεις στο ρυγχος ειδικα καθως και τα μπρος πισω των ρουκετων)
Ενα στοκοτριψιμο εγινε εδω στην εξοχη,θα γινει αλλο ενα στην Αθηνα και θα βαφτει με το 66 της Humbrol.
Σηματα θα μπουν απο την καρτελλα του καλφαξ