Θέμα: Απ: ...καπως ετσι αρχισαν ολα...Su-27 και τα μυαλα στα καγκελα... Τρι 13 Ιαν 2015, 15:27
Τα Σουκοι είναι "γκαβα" για αυτό μπορουν!!!
...Μουργα καλη η ιδεα σου...το σκεφτηκα...αλλά για να "παρουσιασω" 27SM...χχμμ...το ξερεις πολύ δουλεια και στην ουρα και στο κοκπιτ και..και..και...οποτε ειπα να παρουσιασω ένα "απλο" 27αρη...αντε ...το επομενο είναι το 35...(αλλα όχι σουκοι...μπου χα χα χα!!!)
ΜΟΥΡΓΑ V.I.P member
Μηνύματα : 2564 Ημερ/νία εγγραφής : 11/03/2012 Ηλικία : 48 Τόπος : ΛΕΜΜΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ
Θέμα: Απ: ...καπως ετσι αρχισαν ολα...Su-27 και τα μυαλα στα καγκελα... Τρι 13 Ιαν 2015, 16:09
Eμαθα οτι οι αμερικανοι εφτιαξαν ενα υπερσυχρονο λαστιχο με ανθρακονηματα για σοβρακοκιλοτες και με αυτα θα εξοπλισουν τιε σφεντονες που θα εχουν τα 35αρια μεχρι να λυθει το προβλημα το 2018 με το πυροβολο .....
Θέμα: Απ: ...καπως ετσι αρχισαν ολα...Su-27 και τα μυαλα στα καγκελα... Σαβ 24 Ιαν 2015, 18:52
Tazman έγραψε:
Οι σκάλες και οι εξέδρες είναι ιδιοκατασκευή; Τελείωσες με αυτές ή έχεις κι άλλο ακόμα;
Όχι, δεν τελείωσε! Του έχω δώσει μιά παραγγελία για οκτώ τσουλήθρες, τέσσερεις κούνιες, δεκατρία "γύρω-γύρω-όλοι", και δυό πολύζυγα, για ισάριθμα διοράματα με παιδικές χαρές και σχολεία...... Ζάρκ απίθανος! Απλά.....
phantomakias V.I.P member
Μηνύματα : 530 Ημερ/νία εγγραφής : 11/09/2012 Ηλικία : 52 Τόπος : Αθήνα
Θέμα: Απ: ...καπως ετσι αρχισαν ολα...Su-27 και τα μυαλα στα καγκελα... Σαβ 24 Ιαν 2015, 19:28
Σε βλεπω τοσο καιρο κι εδω κι αλλου και τελικα δεν περιγραφεσαι ρε φιλε! Αλλα εχω να πω ενα πραγμα μονο! ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΑΜΕ ΡΕ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΣΑΚΙΖΕΙΣ ΤΟ ΗΘΙΚΟ!!!!!!!!!!!!! Φιλε εχεις περασει σε αλλα επιπεδα και διαστασεις,πλεον και τιμη μας που καιμε τα ματια μας με αυτα που κανεις. Παω τωρα κι εγω πισω στα πλαστικα κομματακια μου. Α!!!!!! Και καλη συνεχεια φυσικα στο .....πως το παμε; F-sukhoi (οπως λεμε F-zin )