Τελευταία Ανάρτηση
Ημερ/νία και ώρα
Από
ΜΑΧΗ ΚΡΗΤΗΣ Γαλατάς Χανίων Μάιος 1941
VICKERS mk VIb του Roy Farran Κρήτη 1941
PROKHOROVKA 1943 τελευταίο ταξί απο κόλαση.
Πεζικό κατά αρμάτων(JSU 152)
Βόλγας αν.όχθη, Νοέμβριος 1942.
OPERATION market garden
CH-53 Super Stallion Academy 1/48
ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΗ μέρος 3ο "η απελευθέρωση"
Μοσον Ουγγαρία 2019
Tamiya German 3ton 4x2 Cargo Truck (Opel Blitz) με 20mm Flak 38 της Tristar
Σαβ 03 Απρ 2021, 21:11
Τρι 25 Φεβ 2020, 12:40
Παρ 04 Οκτ 2019, 00:17
Τετ 02 Οκτ 2019, 23:12
Τετ 02 Οκτ 2019, 19:33
Παρ 09 Αυγ 2019, 14:07
Πεμ 25 Ιουλ 2019, 10:12
Δευ 01 Ιουλ 2019, 11:09
Παρ 03 Μάης 2019, 11:42
Δευ 01 Απρ 2019, 00:11

Παρακολουθείτε το θέμα:Ραφείο (στην 1/35)

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Χρήστος

Χρήστος
V.I.P member
V.I.P member

Ημερ/νία εγγραφής : 14/03/2012
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Ραφείο (στην 1/35) - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 22 Ιαν 2015, 20:25

Καλησπέρα στην παρέα,

Μικρή πρόοδος  εργασιών. Η κατασκευή προχώρησε με το κτήριο που θα στεγάσει το ραφείο. Μία πρώτη δοκιμή έγινε με μακετόχαρτο. Για να πετύχω ένα σχετικά αντιπροσωπευτικό πάχος για ¨πέτρινο¨ σπίτι, έκανα σάντουιτς με μακετόχαρτο. Το Εσωτερικό δεν το είχα ξεφλουδίσει, ενώ στο εξωτερικό στρώμα αφαίρεσα το χαρτί που είναι στην έξω μεριά. Το σκεπτικό ήταν, στην συνέχεια αυτό να τριφτεί και να σκαλιστεί προκειμένου να αποδοθεί η όψη της πέτρας. Έτσι είχα φτάσει εδώ…
Ραφείο (στην 1/35) - Σελίδα 3 2ur8m52
Επειδή όμως το αποτέλεσμα δεν με ικανοποίησε ιδιαίτερα δοκίμασα και την μπάλσα και το κτήριο έγινε πλέον ¨νεοκλασικό¨ (τουλάχιστον προσπάθησα). Η λογική της δομικής της κατασκευής σχετικά η ίδια. Για το εσωτερικό χρησιμοποίησα ενιαία κομμάτια μπάλσα στην οποία αφού δημιούργησα το παραλληλόγραμμο που ήθελα έφτιαξα τα ανοίγματα στα επιθυμητά σημεία. Κατόπιν με μικρότερα κομμάτια έχτισα το εξωτερικό στρώμα. Τέλος με ενιαία κομμάτια, λεπτής μπάλσας αυτή την φορά, έντυσα των εξωτερικό τοίχο στην τεχνοτροπία που ήθελα (με κάποια κενά κάτω από τα παράθυρα). Τέλος με κομμάτια από μπάλσα, δημιούργησα τα αρχιτεκτονικά σχέδια στο γείσο και τις γωνίες του κτηρίου….
Ραφείο (στην 1/35) - Σελίδα 3 2wof9leΡαφείο (στην 1/35) - Σελίδα 3 NegeufΡαφείο (στην 1/35) - Σελίδα 3 2hn2bghΡαφείο (στην 1/35) - Σελίδα 3 29ohlvqΡαφείο (στην 1/35) - Σελίδα 3 2pz06ly
Αυτά για την ώρα. Έχει αρκετή δουλειά ακόμα. Οι όποιες παρατηρήσεις πάντα ευπρόσδεκτες.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Anonymous

Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Ραφείο (στην 1/35) - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 22 Ιαν 2015, 20:44

τα λόγια ειναι περιττα δώσε χρηστο δώσε.
καλα το πας, ειδικά ή γωνιές ειναι κάτσε καλα JHGFDT cheers
Ανθιμος

Ανθιμος
Gold Member
Gold Member

Ημερ/νία εγγραφής : 11/04/2012
Τόπος : ΠΑΤΡΑ
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Ραφείο (στην 1/35) - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 22 Ιαν 2015, 20:50

παρα πολύ καλό προχώρα και γοήτευε!!!!!!!!!!!
Χρήστος

Χρήστος
V.I.P member
V.I.P member

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Ραφείο (στην 1/35) - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 22 Ιαν 2015, 20:53

Ευχαριστώ πολύ παίδες. Χαίρομαι που σας αρέσει.
Prop-early

Prop-early
Συντονιστής
Συντονιστής

Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012
Τόπος : Ενθάδε...
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Ραφείο (στην 1/35) - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 22 Ιαν 2015, 22:30

Πάει πολύ ωραία Χρήστο! Πολλές φορές στα σπίτια της εποχής εκείνης, πιθανόν να δημιουργόταν ένα διαφορετικό επίπεδο στον τοίχο από το ύψος του παραθύρου και κάτω δίνοντας έτσι δυνατότητα και για μεγαλύτερο περβάζι, ή καμμιά φορά υπήρχε ένα σοβατεπί ύψους 15-20 εκατοστών στο κάτω μέρος.
Πολλές φορές μάλιστα, αυτά βάφονταν και με διαφορετικό χρώμα, πράγμα που γινόταν επίσης και στις κολώνες και τα επιστήλια. Ευτυχώς σώζονται ακόμη αρκετά τέτοια κτήρια στο κέντρο, και σίγουρα έχεις και εσύ εικόνες!
Anonymous

Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Ραφείο (στην 1/35) - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 22 Ιαν 2015, 22:37

Μου αρέσει πολύ ο διάκοσμος στις γωνίες. Πολύ πετυχημένο! JHGFDT
zark

zark
-
-

Ημερ/νία εγγραφής : 08/03/2012
Τόπος : ΠΑΤΡΑ
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Ραφείο (στην 1/35) - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 23 Ιαν 2015, 00:04

...φφφφφστ Μποινκ !!!!
2
Χρήστος

Χρήστος
V.I.P member
V.I.P member

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Ραφείο (στην 1/35) - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 23 Ιαν 2015, 00:34

Ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια .
Προπ ξεκίνησα από τις γωνίες και το γείσο που την τα πιο δύσκολα . Για το κάτω μέρος το έχω προσέξει και πολύ πιθανόν να το κάνω. Θα προσθέσει και λίγη ισορροπία με το φορτωμένο πάνω μέρος. Απλά θα μου προσθέσει και λίγα χιλιοστά περιμετρικά που ίσως τα χρειαστώ και θα ήθελα να το δω πιο καλά. Επειδή όμως δεν ήταν κανόνας, ίσως και να μην το φτιάξω.
Sag997

Sag997
V.I.P member
V.I.P member

Τόπος : Αθήνα
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Ραφείο (στην 1/35) - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 23 Ιαν 2015, 02:32

Tώρα πήρα χαμπάρι την πρόοδο!! Πολυ κάλο! Μπραβο σου!! Μου αρεσει που έχεις υπομονή!!!

Αντε προχώρα προχώρα!!
keep modeling
Prop-early

Prop-early
Συντονιστής
Συντονιστής

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Ραφείο (στην 1/35) - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 23 Ιαν 2015, 11:07

Για να έχει τρείς πλευρές ελεύθερες, μάλλον θα υπάρχει και στενή αυλίτσα με γεράνια, μαρμάρινη σκάλα, σιδερένιο πορτόνι και τα σχετικά....; Και καμμιά γατούλα ξαπλωμένη στον ήλιο; Και καμμιά λεμονιά ίσως; Και μαντεμένιο τραπεζάκι με μάρμαρο; Και-και-και......
Χρήστος

Χρήστος
V.I.P member
V.I.P member

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Ραφείο (στην 1/35) - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 23 Ιαν 2015, 11:17

Σε ευχαριστώ Στέλιο.
Προπ ακριβώς έτσι. Εκεί που η πόρτα είναι με καμάρα, θα μπει άλλο ένα δωματιάκι με προθάλαμο και δοκιμαστήριο και από εκεί θα βγαίνει και μία πόρτα προς την αυλή.Για την αυλή προοριζόταν και η καρέκλα του σκηνοθέτη, πλάι σε τραπεζάκι με βάση από παλιά ραπτομηχανή.
kami

kami
V.I.P member
V.I.P member

Ημερ/νία εγγραφής : 09/03/2012
Τόπος : πατρα
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Ραφείο (στην 1/35) - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 23 Ιαν 2015, 22:36

δώσε Χρήστο!πάνω που ετοιμαζόμουνα να "δέσω" τον Προπ,είδα ότι "συντονίζεται".& πάλι oooohj
Χρήστος

Χρήστος
V.I.P member
V.I.P member

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Ραφείο (στην 1/35) - Σελίδα 3 EmptyΤετ 28 Ιαν 2015, 20:35

Καλησπέρα στην παρέα.

Μικρή πρόοδος των εργασιών. Προχώρησα με το πίσω δωματιάκι που βγάζει και πόρτα στην αυλή. Για το άνοιγμα αυτό σκέφτηκα πως δεβ υπάρχει λόγος να ξεχωρίσω την πόρτα από τον τοίχο. Πρόβλημα θα μου δημιουργούσε κάτι τέτοιο παρά θα με βοηθούσε. Έτσι πήρα δύο κομμάτια μπλάσα, τα έκοψα μαζί (σαν σάντουιτς) στις διαστάσεις και τα ανοίγματα που επιθυμούσα και στην συνέχεια παρέμβαλα ανάμεσά τους ένα λεπτό κομμάτι μπάλσα πάνω στο οποίο ¨έχτισα¨  την πόρτα. Άφησα λίγο ύψος στο κάτω μέρος για να μπει το πάτωμα. Προστέθηκε και ο πλαϊνός τοίχος (ο οποίος και θέλει τρίψιμο στην γωνία) και μπήκε και το τοιχάκι της μάντρας. Το πάτωμα θα ήθελα να το κάνω καρό ασπρόμαυρο. Πιστεύω μία απλή εκτύπωση να φτάνει.
Ραφείο (στην 1/35) - Σελίδα 3 Wa107sΡαφείο (στην 1/35) - Σελίδα 3 WvswtzΡαφείο (στην 1/35) - Σελίδα 3 Zlxb3l
Προπ όσο και να το μετρούσα δεν περισσεύει  χώρος για πορτόνι. Για να μπει θα πρέπει να φτιάξω διάδρομο να οδηγεί στην πίσω πόρτα και γενικά θα ήθελα να αφήσω λίγη πρασιά.

Ερώτηση τώρα. Στην μπάλσα που αναπαριστά τοίχο να περάσω ένα αστάρι από μακριά (για να κλείσει τους πόρους) και από πάνω να βάψω ή να περάσω ακρυλικό στόκο και μετά να βάψω;

Γενικότερα σχόλια και κριτικές ευπρόσδεκτα.
Prop-early

Prop-early
Συντονιστής
Συντονιστής

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Ραφείο (στην 1/35) - Σελίδα 3 EmptyΤετ 28 Ιαν 2015, 22:38

Αναλόγως με τί χρώματα έχεις σκοπό να βάψεις....Εγώ θα το σπατουλάριζα με ακρυλικό στόκο και θα το έβαφα νωπό ακόμα, με ακρυλικά χρώματα, ώστε χρώμα και στόκος να στεγνώσουν μαζύ.
Εξαιρετική ιδέα το ασπρόμαυρο μαρμάρινο δάπεδο. Να κάνεις λίγα "νερά" λευκά στο μαύρο, και μαύρα στο λευκο για να αποδώσεις το μάρμαρο, και μετά σατινέ βερνικάκι...., φαντάζομαι....
Χρήστος

Χρήστος
V.I.P member
V.I.P member

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Ραφείο (στην 1/35) - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 29 Ιαν 2015, 18:20

Προπ με το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να φτιάξω ¨νερά¨ και κατά πόσο θα είναι αληθοφανή.

Τώρα όσο αφορά το βερνίκι, έλεγα την εκτύπωση κοιτάξω μήπως βρω και την κάνω σε γυαλιστερό χαρτί. Το βερνίκι πάνω στο χαρτί το φοβάμαι λίγο.

Για το χρώμα μάλλον θα κινηθώ σε ανοιχτές γεώδεις αποχρώσεις ή ίσως και απαλό ροζ, δεν το έχω σκεφτεί ακόμα. Ωραία η ιδέα του να στεγνώσει ο στόκος μαζί με το χρώμα. Ομολογώ πως δεν έχω καταλήξει όμως ακόμα για το αν θα μπει στόκος ή αστέρι. Ίσως συνδυασμός και από τα δύο. Δεν έχω ιδέα και εγώ ψάχνομαι.
Anonymous

Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Ραφείο (στην 1/35) - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 29 Ιαν 2015, 18:36

Εγώ θα σου έλεγα χρηστο να πάρεις ένα μικρο κομματι μπαλσα & να δοκιμάσεις & τους τρις τρόπους που σκεφτεσαι & οποιος σου αρεση εσένα στο μάτι ποιο πωλεί αυτο θα κανίς.............JHGFDT

πάντως να ξες ότι με έχεις αφηση άφωνο \\\\\\\\\\ με της ξυλουργικές εργασίες σου προχώρα ακάθεκτα.
Χρήστος

Χρήστος
V.I.P member
V.I.P member

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Ραφείο (στην 1/35) - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 30 Ιαν 2015, 12:45

Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα.
Μάλλον θα το δοκιμάσω κάπως έτσι.
Sag997

Sag997
V.I.P member
V.I.P member

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Ραφείο (στην 1/35) - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 31 Ιαν 2015, 12:15

Χρήστο πολύ ωραία ώς εδω! που αρέσει πολυ όλη η κατασκευή! και η πόρτα σου ειναι πολυ ωραία! μπραβο!

Μου αρέσει και η ιδέα για τα πλακάκια αλλα η εκτυπωση να σου πω την αληθεια μου δεν μου αρεσει πολυ.. ειναι πολύ καθαρη και θα χτυπάει ασχημα.. πρέπει να λερώσεις λιγο το ασπρο.. αν θές στειλε μου το αρχειο που εχεις για να προσπαθήσω να στο κάνω λιγο πιο φυσικο μαρμαρο.. Δεν ειμαι πολυ καλος σε αυτα αλλα δεν χάνεις κατι...
Χρήστος

Χρήστος
V.I.P member
V.I.P member

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Ραφείο (στην 1/35) - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 31 Ιαν 2015, 18:18

Σε ευχαριστώ Στέλιο για τα καλά σου λόγια. Από Δευτέρα θα κοιτάξω μήπως βρω κάποια ρύθμιση στο AutoCAD να φτιάξω νερά στο λευκό.
Χωρίς να είμαι σίγουρος έχω την εντύπωση πως κάτι υπάρχει. Αν δεν βρω κάτι, ίσως συνδράμεις.
Να υποθέσω τόνοι του γκρι και το μπλε είναι καλοί για αυτή την δουλειά;

Για να είμαι ειλικρινής για το νεοκλασικό στο μυαλό μου είχα την εικόνα ενός ανακαινισμένου
και έτσι αυτό που μου λέτε σαν μαρμάρινο δάπεδο το σκεφτόμουν περισσότερο σαν πλακάκι που μέλλον δεν έχει τόσους μπελάδες με ¨νερά¨.
Δεν βαριέσαι, θα δω τι μπορώ να κάνω για να αναπαραστήσω μάρμαρο και βλέπουμε από εκεί και πέρα.
Χρήστος

Χρήστος
V.I.P member
V.I.P member

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Ραφείο (στην 1/35) - Σελίδα 3 EmptyΔευ 02 Φεβ 2015, 17:37

Πατώματος συνέχεια.
Πήρα φωτογραφίες από λευκό και μαύρο μάρμαρο τις οποίες βρήκα στο διαδίκτυο και αφού τις έκανα τετράγωνες τις πρόσθεσα στην αντίστοιχη θέση τους. Το λευκό δεν φαίνεται και πολύ καλά στις φωτογραφίες, το μαύρο ίσως είναι πιο εμφανές. Για να υπάρχει μία σχετική ποικιλία κάθε τετράγωνο το περιέστρεφα κατά 90ο τέσσερεις φορές ούτως ώστε να έχω 4 ¨διαφορετικά¨ πλακάκια. Τελικά όμως χρησιμοποίησα όσα είχαν παράλληλα μεταξύ τους νερά. Κάποια μαύρα τετράγωνα τα άφησα σκέτα μαύρα για να μην επαναλαμβάνονται τα μοτίβα. Αν προχωρήσω με αυτή την επιλογή ίσως τα συγκεκριμένα αυτά που δεν έχουν νερά, αποκτήσουν μία πιο γκρι απόχρωση. Θα κοιτάξω να φέρω την εκτύπωση να την δούμε από κοντά.
Ραφείο (στην 1/35) - Σελίδα 3 2qv5bgwΡαφείο (στην 1/35) - Σελίδα 3 Sb4jdyΡαφείο (στην 1/35) - Σελίδα 3 Jpvuh2Ραφείο (στην 1/35) - Σελίδα 3 10pvono
Prop-early

Prop-early
Συντονιστής
Συντονιστής

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Ραφείο (στην 1/35) - Σελίδα 3 EmptyΔευ 02 Φεβ 2015, 23:09

Ναί, τα ολόμαυρα καλό θα ήταν να τα θαμπώσεις λίγο! Φανταστικό το σύνολο εξαιρετική δουλειά! oooohj oooohj
Sag997

Sag997
V.I.P member
V.I.P member

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Ραφείο (στην 1/35) - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 06 Φεβ 2015, 17:45

Prop-early έγραψε:
Ναί, τα ολόμαυρα καλό θα ήταν να τα θαμπώσεις λίγο! Φανταστικό το σύνολο εξαιρετική δουλειά! oooohj oooohj

+1
Χρήστος

Χρήστος
V.I.P member
V.I.P member

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Ραφείο (στην 1/35) - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 08 Φεβ 2015, 17:56

Καλησπερίζω την παρέα,
Το κατάμαυρο μαύρο, ξάνοιξε λίγο τελικά. Κάποιες διορθώσεις και θα πάει (αργότερα) για εκτύπωση σε λίγο πιο γυαλιστερό χαρτί.
Το κτήριο τοποθετήθηκε στην βάση. Πριν όμως από αυτό, στα παράθυρα είχαν τοποθετηθεί κομμάτια μπάλσα προκειμένου να γίνουν οι κατάλληλες διορθώσεις και να πάρουν το τελικό οργανικό σχήμα, κάτι το  οποίο δεν είχα πετύχει ιδιαίτερα με το αρχικό λιμάρισμα.
Έπειτα περάστηκε εξωτερικά με λίγο ακριλικό στόκο χωρίς ιδιαίτερη μέριμνα στο να είναι απόλυτα λείο και ομοιογενές το αποτέλεσμα.
Με λίγη  περισσότερη προσοχή περάστηκε ακριλικός και στα πεζοδρόμια όπου λειάνθηκε (και θα περαστεί εκ νέου και θα λειανθεί και πάλι) όπου και θα χαραχθούν οι πλάκες.
Τέλος για τον δρόμο δεν πρωτοτύπησα. Ακριλικός και βλέπω για τις λεπτομέρειες ,τύπου μπαλώματα και τα σχετικά.
Για τον κάθετο δρόμο στην πίσω μεριά ονειρεύομαι έναν πεζόδρομο με κυβόλιθους. Για τον λόγο αυτό έχει μείνει προς το παρόν έτσι.
Ραφείο (στην 1/35) - Σελίδα 3 2hwo4rdΡαφείο (στην 1/35) - Σελίδα 3 2hnrgj7Ραφείο (στην 1/35) - Σελίδα 3 2s156dgΡαφείο (στην 1/35) - Σελίδα 3 2zsp5zq
Prop-early

Prop-early
Συντονιστής
Συντονιστής

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Ραφείο (στην 1/35) - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 08 Φεβ 2015, 22:04

Αλήθεια.., για το δρόμο τί θα έλεγες για πέτρινο καλντερίμι; Ιδίως στην ανηφορική πλευρά θα μπορούσες να το κάνεις κλιμακωτό, με πλατιά σκαλοπάτια με μικρή υψομετρική διαφορά το ένα με το άλλο....
Χρήστος

Χρήστος
V.I.P member
V.I.P member

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Ραφείο (στην 1/35) - Σελίδα 3 EmptyΔευ 09 Φεβ 2015, 12:28

Σε ευχαριστώ Προπ για την σκέψη. Είχε περάσει και από το δικό μου μυαλό, αλλά να σου πω την αλήθεια ήθελα οι δρόμοι να διαφοροποιούνται τόσο μεταξύ τους όσο και με το κτήριο. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος δεν ήθελα κτήριο και δρόμοι να είναι από πέτρα (άλλος ένας λόγος που το κτήριο από πέτρινο έγινε νεοκλασικό). Επίσης δεν ήθελα οι δρόμοι μεταξύ τους να είναι ίδιοι είτε σαν δρόμοι είτε σαν πεζόδρομοι. Για το λόγο αυτό, το πίσω πεζοδρόμιο έγινε πιο μικρό και το εμπρός θα γίνει πεζοδρόμιο-δρόμος και το πίσω πεζόδρομος. Μου άρεσε και η σκέψη του αναβαθμού μόνο στα σκαλοπάτια και ο δρόμος να παραμείνει ως έχει, αλλά μου έκανε λίγο πιο περίπλοκη την γεωμετρία και τις μετρήσεις. Έτσι προκρίθηκε το τελικό στήσιμο που βλέπεις. Για να μην πω πως μέχρι τελευταία στιγμή η σκέψη ήταν να υπάρχει μόνο ο εμπρός δρόμος. Αυτά.

Μοιραστείτε αυτό το θέμα

Σελίδα 3 από 4
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Παρόμοια θέματα

-
» Ραφείο (στην 1/35)
PASYFIMON :: ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ  :: ΔΙΟΡΑΜΑΤΑ-