| Παρακολουθείτε το θέμα:Ραφείο (στην 1/35) | |
|
|
| Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Δευ 27 Οκτ 2014, 23:16 | |
| Χρήστο, όταν βρεις χρόνο θα ήθελα να μου πεις από ποιό σετ είναι η ραπτομηχανή και το ραδιοφωνάκι. |
|
| |
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Δευ 27 Οκτ 2014, 23:57 | |
| Η κασσέττα είναι λάθος! Αυτή που έχεις φτιάξει παίζει Στέλλα Κονιτοπούλου ενώ όλοι ξέρουμε πως η μοδίστρα άκουγε Μητροπάνο...Και το κασσετόφωνο είναι λάθος, δεν έχεις βάλει μπάντα βραχέων, και έχεις βάλει τις μπαταρίες ανάποδα....! Άσε μας ρε Χρήστο κι εσύ βραδιάτικα.... |
|
| |
Χρήστος V.I.P member
Μηνύματα : 854 Ημερ/νία εγγραφής : 14/03/2012 | Θέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Τρι 28 Οκτ 2014, 01:15 | |
| Βαγγέλη σε ευχαριστώ πολύ. Ταζμαν η ραπτομηχανή είναι από την Plus models #168. Το κασετόφωνο δεν ξέρω εγώ τον ταχυδρόμο κάνω για να το παραδώσω στον Γιώργο. Νομίζω πως είναι Dragon αλλά δεν γνωρίζω από ποιο σετ. Προπ έλεγα να βάλω κάτι σε κουλτούρα να παίζει αλλά ό,τι θέλει ο πελάτης. |
|
| |
Sag997 V.I.P member
Μηνύματα : 506 Ημερ/νία εγγραφής : 08/03/2012 Ηλικία : 34 Τόπος : Αθήνα | Θέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Τρι 28 Οκτ 2014, 08:54 | |
| Χρηστο ειχα καιρο να μπω και τωρα ειδα την προοδο σου! Πολυ καλο!! Μου αρεσει πολυ!! Μπράβο σου!! |
|
| |
kami V.I.P member
Μηνύματα : 1301 Ημερ/νία εγγραφής : 09/03/2012 Τόπος : πατρα | Θέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Τρι 28 Οκτ 2014, 19:27 | |
| - Χρήστος έγραψε:
- Το κασετόφωνο δεν ξέρω εγώ τον ταχυδρόμο κάνω για να το παραδώσω στον Γιώργο.
παλιό σετάκι της academy με αξεσουάρ για άρματα! |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Τρι 28 Οκτ 2014, 21:13 | |
| - kami έγραψε:
- Χρήστος έγραψε:
- Το κασετόφωνο δεν ξέρω εγώ τον ταχυδρόμο κάνω για να το παραδώσω στον Γιώργο.
παλιό σετάκι της academy με αξεσουάρ για άρματα! Αχάααα... |
|
| |
Χρήστος V.I.P member
Μηνύματα : 854 Ημερ/νία εγγραφής : 14/03/2012 | Θέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Κυρ 02 Νοε 2014, 17:21 | |
| Και ένας φως γραφείου. Θα γίνουν αλλαγές στην λάμπα. |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Κυρ 02 Νοε 2014, 18:20 | |
| εεεεε!!!!! άντε τώρα μην τα πάρω θα μας τρελάνεις. άντε! πλαιξε & κανένα πουλοβεράκι & θα μας στήλης αδιάβαστους στο τελος..... τέλος η πλάκα ένταξη με έχεις αφήσει ά φ ω ν ο ..... προχώρα δυναμικά και ωραία καλή συνεχεια |
|
| |
kami V.I.P member
Μηνύματα : 1301 Ημερ/νία εγγραφής : 09/03/2012 Τόπος : πατρα | Θέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Κυρ 02 Νοε 2014, 21:00 | |
| |
|
| |
vagelis207 Diamond member
Μηνύματα : 325 Ημερ/νία εγγραφής : 08/03/2012 Ηλικία : 50 Τόπος : Πατρα | Θέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Δευ 03 Νοε 2014, 01:26 | |
| Μπραβο Χρησταρα!!! Φοβερος!! |
|
| |
georgosk V.I.P member
Μηνύματα : 669 Ημερ/νία εγγραφής : 18/03/2012 Ηλικία : 47 | Θέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Δευ 03 Νοε 2014, 09:26 | |
| |
|
| |
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Δευ 03 Νοε 2014, 10:27 | |
| Γιατί το κάνεις αυτό; Εεεεε; |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Δευ 03 Νοε 2014, 10:30 | |
| Ναι, βάλε και ρεύμα και τελείωσέ μας κι εσύ! |
|
| |
Sag997 V.I.P member
Μηνύματα : 506 Ημερ/νία εγγραφής : 08/03/2012 Ηλικία : 34 Τόπος : Αθήνα | Θέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Δευ 03 Νοε 2014, 18:03 | |
| |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Δευ 03 Νοε 2014, 19:56 | |
| χρηστο για δες & εδώ, ξέρω ότι ειναι για κουκλόσπιτο & καμιά σχέση ή κλίμακα. Μονάχα να πάρεις ιδεες http://1inchminisbykris.blogspot.gr/αφού μας έχεις τρελάνει με αυτα που φτιάχνεις. έχει να κανίς & πουλοβεράκι |
|
| |
Χρήστος V.I.P member
Μηνύματα : 854 Ημερ/νία εγγραφής : 14/03/2012 | Θέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Δευ 03 Νοε 2014, 20:43 | |
| Παίδες ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ. Γνωρίζοντας πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, πραγματικά χαίρομαι που αρέσουν οι κατασκευές μου και αυτό αποτελεί και ένα ακόμα κίνητρο για περεταίρω εξέλιξη (ελπίζω). Βέβαια στην κατασκευή των ενδυμάτων και στο βάψιμο είναι που θα ζοριστώ αρκετά αλλά οψόμεθα.
Sag Οι διορθώσεις στην λάμπα έχουν να κάνουν με το λευκό πλαστικό που είναι πάνω από το διάφανο και θα ήθελα να το αντικαταστήσω με κάτι λίγο καμπύλο σαν σκίαστρο ένα πράγμα. Άσε που πρέπει να βάλω και το καλώδιο το ρεύματος.
Stamko σε ευχαριστώ. Πολύ ενδιαφέρον το site. Πιστεύω πως θα μου φανεί πάρα πολύ χρήσιμο. |
|
| |
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Τρι 04 Νοε 2014, 09:33 | |
| - Χρήστος έγραψε:
- Sag Οι διορθώσεις στην λάμπα....
Βασικά δεν ήθελα να σου το πώ από ευγένεια, αλλά ήτανε πολύ λάθος..... Όμως το είδες μόνος σου πως τα Βαττ δεν είναι σωστά, θα ρίχνει τις ασφάλειες και δεν θα φωτίζει καλά. Αλλά και πάλι, βλέπω πως δεν κάνει καλή επαφή στο ντουΐ, και δεν είναι νέας οικολογικής τεχνολογίας. Επίσης, αυτό με το καλώδιο που λές, είναι πάρα πολύ δύσκολο, και πρέπει να το κάνεις με κατεβασμένο τον γενικό. Βασικά, αυτά που έκανες μέχρι τώρα ήτανε παιχνιδάκι μπροστά στο καλώδιο....Δεν νομίζω πως πρέπει να το κάνεις τελικά... Είναι πολύ πέρα από τις ικανότητές σου, και δεν είναι και σωστό για την ηλικία σου.... Έλα ρέ παιδιά....Πείτε του κι εσείς.....ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ;;;;;; |
|
| |
Χρήστος V.I.P member
Μηνύματα : 854 Ημερ/νία εγγραφής : 14/03/2012 | Θέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Τετ 05 Νοε 2014, 18:09 | |
| Προπ… ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΣΑΙ! Μερικά ακόμα αντικείμενα για εμπλουτισμό του σκηνικού. Δύο κουτιά για αντικείμενα ραπτικής. Και καλά κουτσά, στραβά τα έφτιαξα αυτά, το ραπτικά να δω πώς θα φτιάξω. Ένα διαφημιστικό ρολόι, με πλάτη από φύλλο πλαστικού πάνω κολλημένο χαρτί με την φίρμα κλωστών (DMC), δείκτες από ζτπ και τέλος το διάφανο από ταμπλέτα φαρμάκου. Ασύρματο τηλέφωνο. Έχουν γίνει κάποιες προσπάθειες να χαραχτούν λίγα πράγματα. Αν το wash δεν αποδώσει ίσως να γίνει εκ νέου. Τέλος από διάφορες διατομές σύρματος ένα ζευγάρι γυαλιά (ο σκελετός τουλάχιστον, για τα τζάμια θα δούμε) και μία κρεμάστρα (εδώ έχει ψωμί η δουλειά). Αυτά για την ώρα. |
|
| |
Ανθιμος Gold Member
Μηνύματα : 157 Ημερ/νία εγγραφής : 11/04/2012 Ηλικία : 40 Τόπος : ΠΑΤΡΑ | Θέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Τετ 05 Νοε 2014, 18:28 | |
| μπράβο αγόρι μου και πάλι μπράβο, πας για μάστερ στη χρήση φύλου πλαστικού!!!!!!! scratch build για δυνατούς λύτες |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Τετ 05 Νοε 2014, 19:29 | |
| Εγώ θέλω να φτιάξεις και το σωστό πάχος των φακών στα γυαλιά. Στο αριστερό μάτι έχει μυωπία 1 βαθμό και στο δεξί 1,25... Τι λέω απογευματιάτικα... |
|
| |
kami V.I.P member
Μηνύματα : 1301 Ημερ/νία εγγραφής : 09/03/2012 Τόπος : πατρα | Θέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Τετ 05 Νοε 2014, 20:20 | |
| ...αν λέω αν τα γυαλιά ήταν με ολόκληρο σκελετό;...μπράβο Χρήστο ,μην απαντάς απο τη ζήλεια μου τα λέω! |
|
| |
Χρήστος V.I.P member
Μηνύματα : 854 Ημερ/νία εγγραφής : 14/03/2012 | Θέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Τετ 05 Νοε 2014, 21:34 | |
| Ευχαριστώ Άνθιμε αν και πιστεύω πως ακόμα μπουσουλάω. Ρε Ταζ πρεσβυωπίας είναι… μπουαχαχαχ. Δεν βλέπω να μπαίνουν καν φακοί. Θα δείξει. Ευχαριστώ Kami. Αν εσύ λες αυτά από ζήλεια να δεις τι έχω να σου σούρω εγώ! Σαν γυαλιά πρεσβυωπίας υπάρχουν μερικοί μισοί σκελετοί. Έτσι το βόλεψα το θέμα. Και με καθυστέρηση να εξηγήσω το πώς προέκυψαν τα συρμάτινα γυαλιά και η κρεμάστρα από τις οποίες θα χρειαστώ αρκετές ακόμα. Δούλεψα σχεδιαστικό πρόγραμμα. Την κάτω αριστερά την έφτιαξα σχεδόν ολόκληρη όπως την ήθελα. Για την μισή την κρεμάστρα που βάζουμε παντελόνια όπως επίσης και για τα γυαλιά έφτιαξα το ¨αρνητικό¨ τους. Ο κυρ Stamko ανέλαβε την κοπή των ελασμάτων. Το σκεπτικό ήταν βάζοντας ανάμεσα από τα ελάσματα μήκη σύρματος να αποδίδουν σχεδόν έτυμο αυτό που ήθελα. Βέβαια ο σχεδιασμός μου χωλαίνει λίγο (η κατασκευή ήταν ΑΨΟΓΗ) αφού δεν άφησα αρκετό περιθώριο για το σύρμα όταν αυτό πρεσάρετε ανάμεσα από τα ελάσματα αλλά κάτι γίνεται. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ STAMKO. |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Τετ 05 Νοε 2014, 22:29 | |
| - Χρήστος έγραψε:
- Ευχαριστώ Άνθιμε αν και πιστεύω πως ακόμα μπουσουλάω.
Ρε Ταζ πρεσβυωπίας είναι… μπουαχαχαχ. Δεν βλέπω να μπαίνουν καν φακοί. Θα δείξει. Ευχαριστώ Kami. Αν εσύ λες αυτά από ζήλεια να δεις τι έχω να σου σούρω εγώ! Σαν γυαλιά πρεσβυωπίας υπάρχουν μερικοί μισοί σκελετοί. Έτσι το βόλεψα το θέμα.
Και με καθυστέρηση να εξηγήσω το πώς προέκυψαν τα συρμάτινα γυαλιά και η κρεμάστρα από τις οποίες θα χρειαστώ αρκετές ακόμα.
Δούλεψα σχεδιαστικό πρόγραμμα. Την κάτω αριστερά την έφτιαξα σχεδόν ολόκληρη όπως την ήθελα. Για την μισή την κρεμάστρα που βάζουμε παντελόνια όπως επίσης και για τα γυαλιά έφτιαξα το ¨αρνητικό¨ τους. Ο κυρ Stamko ανέλαβε την κοπή των ελασμάτων. Το σκεπτικό ήταν βάζοντας ανάμεσα από τα ελάσματα μήκη σύρματος να αποδίδουν σχεδόν έτυμο αυτό που ήθελα. Βέβαια ο σχεδιασμός μου χωλαίνει λίγο (η κατασκευή ήταν ΑΨΟΓΗ) αφού δεν άφησα αρκετό περιθώριο για το σύρμα όταν αυτό πρεσάρετε ανάμεσα από τα ελάσματα αλλά κάτι γίνεται. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ STAMKO. Μην με ευχάριστης καθολου, εδώ είμαστε για να βοηθάμε ο ένας τον αλλον.... εγώ έκανα την τεμπέλικη δουλεια τα είχα ολα αίτημα γιαυτό συνέχισε αυτο που κανίς σε παρακολουθω στενά.... |
|
| |
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Πεμ 06 Νοε 2014, 00:33 | |
| |
|
| |
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: Ραφείο (στην 1/35) Πεμ 06 Νοε 2014, 13:51 | |
| Πάντως φακούς για τα γυαλιά μπορούμε να βρούμε....Φινιστρίνια από καραβάκια, ή ακόμη και από διαφανές φύλλο πλαστικού κομμένο με τρυπητήρι για δέρματα....Φυσικά θα τους κολλήσεις με κόλλα για διαφανή...Μπορώ να βοηθήσω! |
|
| |
Παρόμοια θέματα | |
|
|