| Παρακολουθείτε το θέμα:Harrier...εεε...οχι και ολοκληρο!!! | |
|
|
| georgosk V.I.P member
Μηνύματα : 669 Ημερ/νία εγγραφής : 18/03/2012 Ηλικία : 47 | Θέμα: Απ: Harrier...εεε...οχι και ολοκληρο!!! Παρ 11 Απρ 2014, 14:22 | |
| Από ότι βλέπω στην τελευταία φωτογραφία παίζεις με την φωτιά πάλι .... Με τα κομμάτια που περίσσεψαν από το κιτ μπορείς να φτιάξεις και άλλα κατεστραμμένα έτσι με ένα κιτ κάνεις 3 - 4 διοράματα Πέρα από την πλάκα μου αρέσει, ίσως περισσότερο γιατί με πηγαίνει νοερά στον πόλεμο των Φώκλαντ.... |
|
| |
Χρήστος V.I.P member
Μηνύματα : 854 Ημερ/νία εγγραφής : 14/03/2012 | Θέμα: Απ: Harrier...εεε...οχι και ολοκληρο!!! Παρ 11 Απρ 2014, 17:14 | |
| Από κοντά που το είδα το θαύμασα (και ας μην είχε φτάσει ο σκύλος), το τμήμα ποιοτικού ελέγχου (Όζι) εγκρίνει, οι προδιαγραφές κατασκευής είναι εφάμιλλες του ονόματος Ζαρκ, νομίζω πως άνετα μπορείς να γύρεις πίσω την καρέκλα σου, να ανάψεις ένα τσιγαράκι και να καμαρώσεις άλλη μία από τις κατασκευές σου. |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Harrier...εεε...οχι και ολοκληρο!!! Παρ 11 Απρ 2014, 17:46 | |
| Πολύ ωραίο το σκηνικό! Πραγματικά πολύ ωραίο! - Σπόιλερ:
Όζι: -Μα καλά, μαύρο δεν ήταν το αεροσκάφος; Και τεράστιο; Πως έγινε πρασινογκρί και μικρούτσικο; Τι έγινε; Άλλα καταρρίπτω, άλλα κάνει διόραμα αυτός; Εκτός αν γέρασα και με επισκέφτηκε η αχρωματοψία;
|
|
| |
Sag997 V.I.P member
Μηνύματα : 506 Ημερ/νία εγγραφής : 08/03/2012 Ηλικία : 34 Τόπος : Αθήνα | Θέμα: Απ: Harrier...εεε...οχι και ολοκληρο!!! Παρ 11 Απρ 2014, 17:52 | |
| Πολυ ωραιο φιλε! Μου αρεσει που τς θεματα σου ειναι ετσι ξεχωριστα! Το μονο που θελω να σου πω, ειναι οτι σαν στελιος δεν μου αρεσει οταν στο πανω μερος της βασης φαινεται η βαση, δηλαδη θα μου αρεσε αν το χωμα επιανε ολη την βαση, αυτο! Ειναι καθαρα οπτικο , ολη η αλλη δουλεια ειναι super!! |
|
| |
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: Harrier...εεε...οχι και ολοκληρο!!! Παρ 11 Απρ 2014, 18:08 | |
| Το διόραμα είναι πολύ όμορφο: α) Είναι αφαιρετικό. β) Λέει μια μικρή ιστοριούλα. γ) Εμπεριέχει την έννοια της αντίθεσης. δ) Έχει πολύ ενδιαφέρον η ράθυμη στάση της φιγούρας, που πολύ καλώς μπήκε στο σκηνικό, δίνοντάς του ζωή, μαζύ με την χαριτωμένη προσθήκη του σκυλάκου. Όμως ρώτα τον Sagg να σου πεί τι να κάνεις στα μάτια της φιγούρας, και στο σκυλάκι, διότι έχουν πολύ εκφραστικά χαρακτηριστικά, που μπορείς να δουλέψεις, για να γίνει τέλειο. Μετά θέλω μια φωτογραφία σε φώς ημέρας με φόντο ουρανό! |
|
| |
Sag997 V.I.P member
Μηνύματα : 506 Ημερ/νία εγγραφής : 08/03/2012 Ηλικία : 34 Τόπος : Αθήνα | Θέμα: Απ: Harrier...εεε...οχι και ολοκληρο!!! Παρ 11 Απρ 2014, 18:17 | |
| Και εμενα μου αρεσουν αυτα που ειπε ο prop! Καλα εσυ propelako θες να το ζεισεις στην κυριολεξια και θες και τον ουρανο backround! |
|
| |
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: Harrier...εεε...οχι και ολοκληρο!!! Παρ 11 Απρ 2014, 19:46 | |
| - Sag997 έγραψε:
- Και εμένα μου αρέσουν αυτά που είπε ο prop!
Καλά, εσύ propelako θες να το ζήσεις στην κυριολεξία και θες και τον ουρανό backround! Ω ναι! Και φωτογραφημένο στο ύψος του ματιού! Αλλά για πές μας μάγε, τί μπορούμε να κάνουμε με τα μάτια των "ζωντανών" στοιχείων στην 1/48, (κάπου γύρω στα 35-40mm) διότι είναι και δική μου απορία.... |
|
| |
ΜΟΥΡΓΑ V.I.P member
Μηνύματα : 2564 Ημερ/νία εγγραφής : 11/03/2012 Ηλικία : 48 Τόπος : ΛΕΜΜΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ | Θέμα: Απ: Harrier...εεε...οχι και ολοκληρο!!! Παρ 11 Απρ 2014, 20:32 | |
| Απο καλλητεχνικης αποψης ειναι πολυ καλο και μπραβο απο μοντελιστικης αποψεις δεν εκφερω αποψη ως ενδειξη διαμαρτυριας για την κακοποιηση του κιτ!!!!!!!! |
|
| |
vagelis207 Diamond member
Μηνύματα : 325 Ημερ/νία εγγραφής : 08/03/2012 Ηλικία : 50 Τόπος : Πατρα | Θέμα: Απ: Harrier...εεε...οχι και ολοκληρο!!! Παρ 11 Απρ 2014, 21:01 | |
| Παιδια επειδη το ειδα απο κοντα σας λεω οτι δεν παιζεται!!!! Και που να δειτε κατι τρελες λεπτομερειες στο εσωτερικο απο τα συντριμια! Τακη εδωσες ρεστα φιλε!! Πολυ ατμοσφαιρικο σκηνικο!! |
|
| |
Sag997 V.I.P member
Μηνύματα : 506 Ημερ/νία εγγραφής : 08/03/2012 Ηλικία : 34 Τόπος : Αθήνα | Θέμα: Απ: Harrier...εεε...οχι και ολοκληρο!!! Παρ 11 Απρ 2014, 21:44 | |
| - Prop-early έγραψε:
- Sag997 έγραψε:
- Και εμένα μου αρέσουν αυτά που είπε ο prop!
Καλά, εσύ propelako θες να το ζήσεις στην κυριολεξία και θες και τον ουρανό backround! Ω ναι! Και φωτογραφημένο στο ύψος του ματιού! Αλλά για πές μας μάγε, τί μπορούμε να κάνουμε με τα μάτια των "ζωντανών" στοιχείων στην 1/48, (κάπου γύρω στα 35-40mm) διότι είναι και δική μου απορία.... Ειναι κατι που δυστυχως δεν λεγετε απο εδω αν δεν πιασεις πινελο δεν γινεται...στην νεα μου προςπαθεια δεν εχω ασχοληθει με μικρες κλιμακες, κανω μπουστα για να υπαρχει επιφανεια και να μαθω και κατα την γνωμη μου οποιος θελει να μαθει να φτιαχνει προσωπα αυτο πρεπει να κανει.. |
|
| |
Παρόμοια θέματα | |
|
|