Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: SAXON - Strangers in the night Πεμ 20 Φεβ 2014, 22:36 | |
| |
|
Admin Διαχειριστής
Μηνύματα : 340 Ημερ/νία εγγραφής : 04/03/2012 Ηλικία : 54 Τόπος : ΠΑΤΡΑ | Θέμα: Απ: SAXON - Strangers in the night Παρ 21 Φεβ 2014, 01:58 | |
| |
|
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: SAXON - Strangers in the night Παρ 21 Φεβ 2014, 17:14 | |
| |
|
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: SAXON - Strangers in the night Σαβ 22 Φεβ 2014, 18:33 | |
| |
|
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: SAXON - Strangers in the night Σαβ 22 Φεβ 2014, 18:34 | |
| |
|
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: SAXON - Strangers in the night Δευ 14 Απρ 2014, 21:17 | |
| Με παίδεψαν πάρα πολύ τα καθίσματα στο βάψιμο. Μόνο με πινέλο τα έβαψα, φυσικά. Και μάλιστα, δεν θα διορθώσω κανένα λάθος. Γιατί μετά από κάμποση ώρα βαψίματος ένιωθα έντονους πόνους στη μέση, στους ώμους και στα γόνατα! Ό,τι λάθη βλέπετε, αυτά είναι. Καλοφάγωτα! Το τιρκουάζ στην Α' θέση είναι τις Γουάιτ Ενσάιν, για τα πιλοτήρια των Ρώσικων αεροσκαφών. Αφού ήθελε παρόμοιο χρώμα η Ρέβελ, αυτό είχα. Το σκούρο γκρι είναι το...δεν θυμάμαι τώρα, το μπλε είναι το FS 15050 της Γκούνζε. Δεν έδωσα και πολύ σημασία, γιατί στις οδηγίες δεν αναγράφει τι κωδικούς θέλει. Οπότε αυτοσχεδίασα. Έχει πολύ ακόμα... - Σπόιλερ:
|
|
vagelis207 Diamond member
Μηνύματα : 325 Ημερ/νία εγγραφής : 08/03/2012 Ηλικία : 50 Τόπος : Πατρα | Θέμα: Απ: SAXON - Strangers in the night Δευ 14 Απρ 2014, 23:05 | |
| Ωραια βγηκαν!! Χαρα στο κουραγιο σου! |
|
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: SAXON - Strangers in the night Τρι 06 Μάης 2014, 20:15 | |
| Ευχαριστώ Βαγγέλη! Προχώρησα λίγο. Έβαλα και τις αεροσυνοδούς, τρομάρα μου... Βάψιμο όπως-όπως, εννοείται... Έχασα τα διάφανα κομμάτια για τα τζάμια του πιλοτηρίου και τα φώτα στις πτέρυγες. Να δω τι θα κάνω τώρα... Έχω λεπτό διάφανο φύλλο πλαστικού και μάλλον θα το φτιάξω με αυτό. Έτσι λέω δηλαδή... Με σπρέι άσπρο της Χάμπρολ έβαψα τα κομμάτια της ατράκτου πριν τα κολλήσω, γιατί το μασκάρισμα μετά θα ήταν επώδυνο και πιθανώς να ξαναθυμόμουν τα...γαλλικά μου. Οπότε, αφού τα έβαψα, τα κόλλησα και έτριψα την ένωσή τους. Μετά θα έχω να βάψω μόνο την ένωση και όχι όλη την άτρακτο. edit: Ξέχασα να βάλω κομματάκι! Κομματάρα δηλαδή! Ορίστε: https://www.youtube.com/watch?v=LyHFq1RJXh0 |
|