| Παρακολουθείτε το θέμα:Meanwhile...somewhere in Russia... | |
|
|
| zark -
Μηνύματα : 1853 Ημερ/νία εγγραφής : 08/03/2012 Ηλικία : 57 Τόπος : ΠΑΤΡΑ | Θέμα: Απ: Meanwhile...somewhere in Russia... Δευ 18 Νοε 2013, 16:56 | |
| |
|
| |
ΜΟΥΡΓΑ V.I.P member
Μηνύματα : 2564 Ημερ/νία εγγραφής : 11/03/2012 Ηλικία : 48 Τόπος : ΛΕΜΜΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ | Θέμα: Απ: Meanwhile...somewhere in Russia... Δευ 18 Νοε 2013, 23:10 | |
| Συμφωνω με αυτα που λες Γιωργη αλλα βαλτα κατω αριθμιτικη ξερεις να ψαχνεις ξερεις συγκρινε αφου θες την προηπυρεσιακη ζωη των δυο αεροσκαφων και βγαλε τα συμπερασματα σου και μετα αν θες κοινοποιησετα μας! |
|
| |
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: Meanwhile...somewhere in Russia... Τρι 19 Νοε 2013, 10:58 | |
| Έλα παιδιά....Μονομαχία στο Ελ Πάσσο για τα παλιοσίδερα....Μακάρι ποτέ να μην μάθουμε ποιό είναι καλύτερο στ'αλήθεια.... (Αν και ειλικρινά έχει ενδιαφέρον η κουβέντα, δεν χρείαζεται να το παίρνουμε προσωπικά....) Αλλιώς θα σας βάλουμε τιμωρία: Ο Μούργας να φτιάξει 5 "Δυτικά" F-X, όπου χ>16, και ο ΓιώργοςΚ 5 Ρώσικα Mig-x και Su-x όπου χ>29. Και για να μήν λέτε, θα φτιάξω και εγώ τον Πολύκαρπο με την Σβετλάνα καβάλα....! (Όπου Πολύκαρπος=Po-2,μην παρεξηγούμαστε) |
|
| |
ΜΟΥΡΓΑ V.I.P member
Μηνύματα : 2564 Ημερ/νία εγγραφής : 11/03/2012 Ηλικία : 48 Τόπος : ΛΕΜΜΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ | Θέμα: Απ: Meanwhile...somewhere in Russia... Τρι 19 Νοε 2013, 21:20 | |
| - Prop-early έγραψε:
- δεν χρείαζεται να το παίρνουμε προσωπικά....)
Δεν υπαρχει τιποτα προσωπικο αλιμονο απλα παραθετουμε ο καθενας τα επιχηρηματα του και εδω που τα λεμε με τοσα που εχουμε πει επρεπε να μας προσλαβουν οι εταιριες για προωθηση των προιοντων τους να βγαλουμε και εμεις κανενα φραγκακι! |
|
| |
zark -
Μηνύματα : 1853 Ημερ/νία εγγραφής : 08/03/2012 Ηλικία : 57 Τόπος : ΠΑΤΡΑ | Θέμα: Απ: Meanwhile...somewhere in Russia... Σαβ 05 Ιουλ 2014, 15:18 | |
| H αλλαγη του τιτλου τα λεει όλα..."ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ"!!!! ...η συνεχεια από το διόραμα του F-22,...εεεε...του Su-30 ηθελα να πω...μπερδευτικα, πρωτη φορα μου ξανασυμβαινει! upload images freepost image online...παραλαγη και πρωτες φθορες... |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Meanwhile...somewhere in Russia... Σαβ 05 Ιουλ 2014, 18:07 | |
| Το βάψιμο δείχνει πολύ καλό! Ποια χρώματα έβαλες; Από περιέργεια, τι σήματα θα του βάλεις; |
|
| |
georgosk V.I.P member
Μηνύματα : 669 Ημερ/νία εγγραφής : 18/03/2012 Ηλικία : 47 | Θέμα: Απ: Meanwhile...somewhere in Russia... Σαβ 05 Ιουλ 2014, 22:08 | |
| Ανάλογα με το παρελθόν του κάθε μοντελιστή και οι προσδοκίες μας Νομίζω ότι σε κάποια σημεία βιάστηκες και δεν τους έδωσες την πρέπουσα φροντίδα. Κάποια στοκαρίσματα και τριψίματα νομίζω πρέπει να τα ξαναδείς. |
|
| |
zark -
Μηνύματα : 1853 Ημερ/νία εγγραφής : 08/03/2012 Ηλικία : 57 Τόπος : ΠΑΤΡΑ | Θέμα: Απ: Meanwhile...somewhere in Russia... Κυρ 06 Ιουλ 2014, 19:17 | |
| Tazman...τα χρωματα είναι "αναμειξεις" δικες μου μιας και δεν ειχα τα οριτζιναλ από την Ακαν...νομιζω, περιπου μοιαζουν!
Γιωργο...εχει να γινει πολύ δουλεια ακομα και τις "ατελειες" που παρουσιαζει λογο του "αισχρου" κιτ θα τις εκμεταλευτω/καλυψω αναλογα...μην ανυσηχεις...θα δεις! |
|
| |
georgosk V.I.P member
Μηνύματα : 669 Ημερ/νία εγγραφής : 18/03/2012 Ηλικία : 47 | Θέμα: Απ: Meanwhile...somewhere in Russia... Δευ 07 Ιουλ 2014, 10:57 | |
| Καλά είμαι σίγουρος στο τέλος κάτι μαγικό θα κάνεις και θα μείνουμε πάλι έτσι: |
|
| |
zark -
Μηνύματα : 1853 Ημερ/νία εγγραφής : 08/03/2012 Ηλικία : 57 Τόπος : ΠΑΤΡΑ | Θέμα: Απ: Meanwhile...somewhere in Russia... Δευ 07 Ιουλ 2014, 19:50 | |
| |
|
| |
Χρήστος V.I.P member
Μηνύματα : 854 Ημερ/νία εγγραφής : 14/03/2012 | Θέμα: Απ: Meanwhile...somewhere in Russia... Δευ 07 Ιουλ 2014, 22:23 | |
| Παναγιώτη το πέθανες. Αν το σφάξεις λίγο περισσότερο θα το πουλάνε με το κιλό στα χασάπικα. Εσύ ένα κολλάς, δύο κόβεις. Ωραίο βγαίνει! |
|
| |
Sag997 V.I.P member
Μηνύματα : 506 Ημερ/νία εγγραφής : 08/03/2012 Ηλικία : 34 Τόπος : Αθήνα | Θέμα: Απ: Meanwhile...somewhere in Russia... Τετ 09 Ιουλ 2014, 11:21 | |
| Είχα καιρό να μπω και δεν είχα παρατηρήσει τι γινόταν! είδα κάποιες φώτος και μου άρεσε πολυ! καλή συνέχεια! Υ.Γ. το μεσημέρι που θα έχω χρόνο θα μπω να διαβάσω όλες τις σελίδες και μπορεί να ξαναpostarω! |
|
| |
zark -
Μηνύματα : 1853 Ημερ/νία εγγραφής : 08/03/2012 Ηλικία : 57 Τόπος : ΠΑΤΡΑ | Θέμα: Απ: Meanwhile...somewhere in Russia... Τετ 09 Ιουλ 2014, 22:20 | |
| Τωρα...η "ιδεα" που μου εχει μπει είναι..."χιονι"...χχμμμ...για να δουμε... |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Meanwhile...somewhere in Russia... Πεμ 10 Ιουλ 2014, 00:31 | |
| - zark έγραψε:
- Τωρα...η "ιδεα" που μου εχει μπει είναι..."χιονι"...χχμμμ...για να δουμε...
|
|
| |
Χρήστος V.I.P member
Μηνύματα : 854 Ημερ/νία εγγραφής : 14/03/2012 | Θέμα: Απ: Meanwhile...somewhere in Russia... Πεμ 10 Ιουλ 2014, 08:03 | |
| Να βάλεις παιδί μου να βάλεις. |
|
| |
kami V.I.P member
Μηνύματα : 1301 Ημερ/νία εγγραφής : 09/03/2012 Τόπος : πατρα | Θέμα: Απ: Meanwhile...somewhere in Russia... Παρ 11 Ιουλ 2014, 00:46 | |
| - Σπόιλερ:
...χιόνι..θα έρθει & ο έλληνας διασώστης με τα κοντομάνικα του Χρήστου;
ωραία "ρημαδοποίηση" ζαρκ! |
|
| |
ΜΟΥΡΓΑ V.I.P member
Μηνύματα : 2564 Ημερ/νία εγγραφής : 11/03/2012 Ηλικία : 48 Τόπος : ΛΕΜΜΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ | Θέμα: Απ: Meanwhile...somewhere in Russia... Παρ 11 Ιουλ 2014, 00:54 | |
| Mην το κανεις χειμωνα φιλαρακι ειναι κριμα εξαλλου χειμωνα τα Ραπτορ δεν πετανε........παγωνει το συστημα οξυγονου......! |
|
| |
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: Meanwhile...somewhere in Russia... Παρ 11 Ιουλ 2014, 10:47 | |
| - kami έγραψε:
- Σπόιλερ:
...χιόνι..θα έρθει & ο έλληνας διασώστης με τα κοντομάνικα του Χρήστου; ωραία "ρημαδοποίηση" ζαρκ! - Σπόιλερ:
Για τον διασώστη δεν ξέρω, αλλά ένα-δυό γερμανοί αρματιστές με χάρτες και μπουκάλια κρασί, είναι στο δρόμο...
|
|
| |
zark -
Μηνύματα : 1853 Ημερ/νία εγγραφής : 08/03/2012 Ηλικία : 57 Τόπος : ΠΑΤΡΑ | Θέμα: Απ: Meanwhile...somewhere in Russia... Παρ 11 Ιουλ 2014, 19:32 | |
| |
|
| |
zark -
Μηνύματα : 1853 Ημερ/νία εγγραφής : 08/03/2012 Ηλικία : 57 Τόπος : ΠΑΤΡΑ | Θέμα: Απ: Meanwhile...somewhere in Russia... Δευ 14 Ιουλ 2014, 19:17 | |
| Το "μοντελο"..."φινι"...!!!
Τωρα...τη βοηθεια σας πως "Φτιαχνουμε" χιονισμενο τοπιο χρησιμοποιοντας "σοδα"...ακουω... |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Meanwhile...somewhere in Russia... Δευ 14 Ιουλ 2014, 20:29 | |
| - zark έγραψε:
- Το "μοντελο"..."φινι"...!!!
Τωρα...τη βοηθεια σας πως "Φτιαχνουμε" χιονισμενο τοπιο χρησιμοποιοντας "σοδα"...ακουω... Για πάνε άρχοντα της καταστροφής στην ενότητα ( ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ) σου έχω μια έκπληξη εκεί. άπλα εγώ έβαλα μέσα στο μιγμα που έκανα απο την MIG FIXER & λίγο απο αυτο & το έχω σχεδόν πέντε χρονιά & ειναι άσπρο σαν γάλα προσοχή άσπρη παρκετίνη θα βαλεις όχι την κίτρινη γιατί θα κιτρινισει.... click image uploadκαλή συνεχεια |
|
| |
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: Meanwhile...somewhere in Russia... Δευ 14 Ιουλ 2014, 23:16 | |
| - Σπόιλερ:
Προς τον φίλο Στάμκο, ερώτημα βασικόν και κύριον: Ποιά είναι η άσπρη παρκετίνη που λές; Πές μου μάρκα, διότι ψάχνω κι εγώ να βρώ!
Ζάρκ το χιόνι μπαίνει πάνω από λάκ για τα μαλλιά που δεν έχει προλάβει να στεγνώσει. Μετά ξαναβάζεις λάκ, και ξαναβάζεις κι άλλο χιόνι αν θές, και ούτω καθεξής. Όταν φτάσεις στο επίπεδο που θές, τελειώνεις με λάκ. |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Meanwhile...somewhere in Russia... Τρι 15 Ιουλ 2014, 21:23 | |
| Στο δικό μου διόραμα είχα αραιώσει πολύ την ατλακόλ με νερό. Η αραίωση την έκανε σαν γάλα. Έριξα τη σόδα μέσα στο δοχείο με το μείγμα. Έπειτα, βούτηξα ένα πινέλο στο μίγμα της ατλακόλ και της σόδας και άπλωσα το μίγμα όπου ήθελα με κινήσεις σχεδόν σαν να βάφω, αλλά προς μία κατεύθυνση μόνο. Ή, κάποιες φορές απλά ακουμπούσα το πινέλο στο σημείο που ήθελα. Αφού στέγνωσε, υπήρχαν κάποια σημεία στα οποία εμφανίστηκαν ρωγμές ή μικρούλες τρύπες. Εκεί, άπλωσα πρώτα τη σόδα και μετά έριξα ελάχιστο μείγμα αραιωμένης ατλακόλ με νερό. (Όχι σόδα στο δεύτερο μείγμα.)
Μπορείς ακόμα και να αδειάσεις το μείγμα πάνω στη βάση σου και να το απλώσεις με κάποια σπάτουλα για να το διαμορφώσεις όπως θες. Αν θα βάλεις πάνω στο μοντέλο, τότε βάλε με πινελάκι. |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Meanwhile...somewhere in Russia... Τρι 15 Ιουλ 2014, 22:23 | |
| |
|
| |
zark -
Μηνύματα : 1853 Ημερ/νία εγγραφής : 08/03/2012 Ηλικία : 57 Τόπος : ΠΑΤΡΑ | Θέμα: Απ: Meanwhile...somewhere in Russia... Τρι 15 Ιουλ 2014, 22:41 | |
| Σας ευχαριστω πολύ για τη βοηθεια...
Στο μυαλο μου εχω δυο επιλογες, ή λακ (ειδα τα βιντεο στο τιουμπ...εντυπωσιακα!!!), ή θα απλωσω αραιωμενη ατλακολ με πινελο στα σημεια που θελω και θα πασπαλισω, όπως με τη λακ, τη σοδα...δεν εχω αποφασισει ακομα... |
|
| |
Παρόμοια θέματα | |
|
|