Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: Leopard 2A4, ΕΣ, Italeri 1/35 Δευ 02 Δεκ 2013, 10:28 | |
| Δεν ακούει, το παλιόπαιδο!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Prop-early στις Σαβ 19 Μαρ 2016, 17:06, 1 φορά |
|
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Leopard 2A4, ΕΣ, Italeri 1/35 Δευ 02 Δεκ 2013, 15:43 | |
| - georgosk έγραψε:
- Πολύ ωραίο και το σκόνισμα έχει κάτσει πολύ καλά.
Μερικές βελτιώσεις μόνο. Στην κάννη κάνε και εκεί λίγο σκόνισμα φαίνεται πολύ καθαρή σε σχέση με το υπόλοιπα άρμα. Επίσης το έδαφος μοιάζει λίγο σεληνιακό. Θα σου πρότεινα να πάρεις αποξηραμένα βρύα να τα ψιλοκόψεις με ένα ψαλίδι και να κολλήσεις μερικά δεξιά και αριστερά, νομίζω θα δείξει πιο αληθινό. Τέλος (αν και εδώ μπορεί να με ξεγελάει η φωτογραφία) νομίζω ότι η ερπύστρια θέλει λίγο τέντωμα, σαν χαλαρή μου φαίνεται μπροστά. Δε έκανα τίποτα στην κάνη γιατί σε φωτογραφίες που έχω η κάνη είναι πεντακάθαρη, αλλά και ο πύργος επίσης σε μερικά. Και αυτό γιατί το ύψος του άρματος είναι 3 μέτρα, ενώ το υδάτινο κώλυμα που μπορεί να διαβεί χωρίς σνόρκελ είναι μόλις 1,20! Άρα, έχω παρασκονίσει ακόμα και τον πύργο, με το σκεπτικό ότι το άρμα μπήκε στις νερολακούβες με ταχύτητα και τα λασπόνερα εκτοξεύθηκαν πάνω στον πύργο. Αν και έχω φωτό με ένα 2Α4 το οποίο κινείται με ταχύτητα σε λασπωμένο χώμα και όλη η μετωπική επιφάνεια του πύργου είναι καφέ, δεν φαίνεται η παραλλαγή και η κάνη δεν έχει την παραμικρή ποσότητα λάσπης! Όσο για το τοπίο, είναι απλά μια περιοχή μόνο με χώμα, όντως. Όταν επιστρέψει από τη έκθεση θα κοιτάξω να βρω κάτι. Δεν ξέρω αν κάνουν αυτά τα μικροσκοπικά χορταράκια που έχω σε μια σακούλα. Τα χρησιμοποιούν οι τρενάδες στις μακέτες τους. Νομίζω είναι της Noch. Αν δεν κάνουν, θα επισκεφτώ το οικόπεδο απέναντι! Τώρα που παρατηρώ κι εγώ τη φωτογραφία, η ερπύστρια φαίνεται σαν να θέλει λίγο τέντωμα. Δείτε το από κοντά και πείτε μου, γιατί δεν το είχα παρατηρήσει! Ίσως να φταίει το ότι η κάθε ερπύστρια είναι σε δύο κομμάτια, και η ένωση που την έκρυψα πίσω από τις φούστες έχει ξεκολλήσει. |
|