| Παρακολουθείτε το θέμα:P-40 WARHAWK HELLS ANGELS 1/72 AIRFIX ΤΟ ΔΙΟΡΑΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ (ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟ) | |
|
|
| Χρύσα Silver member
Μηνύματα : 54 Ημερ/νία εγγραφής : 29/05/2012 Ηλικία : 42 Τόπος : ΚΑΤΩ ΑΧΑ'Ι'Α | Θέμα: Απ: P-40 WARHAWK HELLS ANGELS 1/72 AIRFIX ΤΟ ΔΙΟΡΑΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ (ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟ) Παρ 27 Ιουλ 2012, 01:15 | |
| Kαλησπερα σας μετα κοπων βασανων και ατυχηματων τελειωσε το πρωτο μου μοντελακι -διοραματακι!Λιγα λογια για την κατασκευη ετσι οπως θα την δειτε! Επελεξα το αεροπλανακι που ειδατε το p-40 γιατι ειναι ευκολο(ετσι νομιζα),βαφτηκε με Ακρυλικα Η303,Η310,Η311!Δυστυχως ενα ατυχημα την τελευταια στιγμη μου το κατεστρεψε αλλα ηρθε βοηθεια και ετσι το ψιλοσημαζεψαμε οσο γινοταν χωρις να ξεβαψουμε να ξαναβαψουμε κλπ ισως καποιοι παρατηριτικοι να το προσεξετε! Τελος επρεπε λεει να το λερωσω και επιμενανε....χρησιμοποιησα παστελ και να το αποτελεσμα! Η βαση τωρα καδρακι απο γνωστο πολυκαταστημα, ατλακολ και αμμος που μαζεψα απο την παραλια γρασιδι για μακετες και ενα κομματι απο το την καλυβα της airfix καθως και τα ανθρωπακια ειναι της ιδιας εταιριας!!Το τζιπ ειναι της Academy και δεν περιμενα ενα τοσο δα πραγματακι να εχει τοση δουλεια για να το φτιαξεις και γενικα ανακαλυψα τον κοπο που θελει ενα μοντελο να φτιαχτει!(παιδια αυτα δεν τα ξερω τα τεχνικα και τα ονοματα μου τα λενε !!!!!!....) Με καλη διαθεση γκρινιαρα παρεα,υπομονη και επιμονη καθως και πολλες ερωτησεις βγηκε αυτο που βλεπετε και ουτε εγω το πιστευω χαχχαχαχα να ειστε καλα ευχαριστω για το βημα που μου δωσατε! |
|
| |
ΜΟΥΡΓΑ V.I.P member
Μηνύματα : 2564 Ημερ/νία εγγραφής : 11/03/2012 Ηλικία : 48 Τόπος : ΛΕΜΜΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ | Θέμα: Απ: P-40 WARHAWK HELLS ANGELS 1/72 AIRFIX ΤΟ ΔΙΟΡΑΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ (ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟ) Παρ 27 Ιουλ 2012, 01:18 | |
| Γκρινιαρα παρεα????????πες οτι τα τσουζες συνεχεια και δεν μπορουσες να ξεκολλησεις τα δαχτυλα σου με την λογκο....η φωτο τα δειχνουν ολα! |
|
| |
Χρύσα Silver member
Μηνύματα : 54 Ημερ/νία εγγραφής : 29/05/2012 Ηλικία : 42 Τόπος : ΚΑΤΩ ΑΧΑ'Ι'Α | Θέμα: Απ: P-40 WARHAWK HELLS ANGELS 1/72 AIRFIX ΤΟ ΔΙΟΡΑΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ (ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟ) Παρ 27 Ιουλ 2012, 01:26 | |
| |
|
| |
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: P-40 WARHAWK HELLS ANGELS 1/72 AIRFIX ΤΟ ΔΙΟΡΑΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ (ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟ) Παρ 27 Ιουλ 2012, 09:12 | |
| Μάλιστα! Ο αδελφός Ιάκωβος Δανιήλ βλέπω, παρακολουθεί διακριτικά την σκηνή και παραστέκεται...Ο Μούργας μας για να γκρινιάζει κάποια ματσολιά του έκανες! Για την ταμπακιέρα τώρα... Λοιπόν έχουμε ένα όμορφο και καλοστημένο διόραμα, και με όσες φιγούρες χρειάζεται... Αφού ταλαιπώρησες το αεροπλανάκι με μουντζούρες και φθορές (και καλά έκανες) θα έπρεπε να σκονίσεις λίγο και τα λάστιχά του. Στο επόμενό σου θα προσέξεις λίγο παραπάνω και την συμμετρία (συστημα προσγείωσης-ουρά),αν και νομίζω πως αυτό οφείλεται στο ατύχημα που είχατε. Ειναι δύσκολο αυτό, διότι καμμιά φορά φταίνε και κατασκευαστικά λάθη της εταιρείας του κίτ, αλλά είναι σημαντικό να γίνεται ώστε να στέκεται σωστά το αεροπλανάκι. Πάντως μου αρέσει πολύ διότι είναι ισορροπημένο (παρά την παρουσία του Ιάκωβου Δανιήλ )και χρωματικά, και όσον αφορά το στήσιμό του, ενώ τα συμπληρωματικά στοιχεία (τζιπάκι-στέγαστρο) προσθέτουν ενδιαφέρον στην σκηνή. Ελπίζω το αποτέλεσμα να σε ευχαρίστησε παρά τις γκρίνιες, και να έχουμε συνέχεια
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Prop-early στις Πεμ 24 Μαρ 2016, 00:46, 1 φορά |
|
| |
zark -
Μηνύματα : 1853 Ημερ/νία εγγραφής : 08/03/2012 Ηλικία : 57 Τόπος : ΠΑΤΡΑ | Θέμα: Απ: P-40 WARHAWK HELLS ANGELS 1/72 AIRFIX ΤΟ ΔΙΟΡΑΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ (ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟ) Παρ 27 Ιουλ 2012, 09:22 | |
| Ωχ...ωχ...ωχ...νιωθω να "απειλουμαι" στα αεροπορικα διοραματα! Αν η πρωτη σου προσπαθεια εχει αυτο το επιπεδο, φανταζομαι...οχι δεν θελω... τι εχουμε να δουμε στο μελλον απο τα χερακια σου! Υποθετω οτι καταλαβες που "παιρνεις" βελτιωση αλλά και που πηγες "τραινο". Η μονη μου παρατηρηση ειναι η "αμμος", ισως και λεω "ισως", εγω προσωπικα θα επαιζα με πιο πολλα χρωματα για να σπασει η "μονοτονια" και "ισως" εγω δεν θα χρησιμοποιουσα αμμο αλλά χωμα...Ολα αυτα δεν μειωνουν καθολου τη δουλεια σου που ειναι αξιολογη και δυστηχως για σενα θα περιμενουμε ακομα καλυτερα διοραματα απο τα χερακια σου, απεδειξες οτι το μπορεις! |
|
| |
georgosk V.I.P member
Μηνύματα : 669 Ημερ/νία εγγραφής : 18/03/2012 Ηλικία : 47 | Θέμα: Απ: P-40 WARHAWK HELLS ANGELS 1/72 AIRFIX ΤΟ ΔΙΟΡΑΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ (ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟ) Παρ 27 Ιουλ 2012, 13:48 | |
| Πολύ ωραίο |
|
| |
Νικολά Bronze member
Μηνύματα : 5 Ημερ/νία εγγραφής : 26/07/2012 | Θέμα: Modeling with burbon? Σαβ 28 Ιουλ 2012, 13:56 | |
| Παρατήρησα ότι στο φόντο μίας φωτογραφίας υπάρχει ένα Jack Daniels. Σε τι ακριβώς χρησιμεύει; Για διαλυτικό χρωμάτων ή κάτι άλλο; |
|
| |
ΜΟΥΡΓΑ V.I.P member
Μηνύματα : 2564 Ημερ/νία εγγραφής : 11/03/2012 Ηλικία : 48 Τόπος : ΛΕΜΜΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ | Θέμα: Απ: P-40 WARHAWK HELLS ANGELS 1/72 AIRFIX ΤΟ ΔΙΟΡΑΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ (ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟ) Σαβ 28 Ιουλ 2012, 15:16 | |
| Οχι τα ετσουζε......οπως στο λεω χαχαχαχχαχα!Περα απο την πλακα οχι διαφημιστικο ποτηρακι ειναι που ειχε τον αναγκαιο φραπε! |
|
| |
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: P-40 WARHAWK HELLS ANGELS 1/72 AIRFIX ΤΟ ΔΙΟΡΑΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ (ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟ) Σαβ 28 Ιουλ 2012, 15:33 | |
| Μούφα δηλαδή ο Ιάκωβος Δανιήλ....Ε πάει...Τώρα χάλασες όλη την ατμόσφαιρα.... |
|
| |
ΜΟΥΡΓΑ V.I.P member
Μηνύματα : 2564 Ημερ/νία εγγραφής : 11/03/2012 Ηλικία : 48 Τόπος : ΛΕΜΜΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ | Θέμα: Απ: P-40 WARHAWK HELLS ANGELS 1/72 AIRFIX ΤΟ ΔΙΟΡΑΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ (ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟ) Κυρ 29 Ιουλ 2012, 02:58 | |
| - Prop-early έγραψε:
- Μούφα δηλαδή ο Ιάκωβος Δανιήλ....Ε πάει...Τώρα χάλασες όλη την ατμόσφαιρα....
Oχι φιλε ο Ιακωβος αναλαμβανει δραση τις κρυες νυχτες του χειμωνα!!!! |
|
| |
Χρύσα Silver member
Μηνύματα : 54 Ημερ/νία εγγραφής : 29/05/2012 Ηλικία : 42 Τόπος : ΚΑΤΩ ΑΧΑ'Ι'Α | Θέμα: Απ: P-40 WARHAWK HELLS ANGELS 1/72 AIRFIX ΤΟ ΔΙΟΡΑΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ (ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟ) Δευ 10 Σεπ 2012, 03:05 | |
| Σας ευχαριστω ολους για τις παρατηρησεις τα σχολια και τις πρωτροπες σας σε ενα χωρο παντελως αγνωστο σε εμενα ευχαριστω πολυ! |
|
| |
Sag997 V.I.P member
Μηνύματα : 506 Ημερ/νία εγγραφής : 08/03/2012 Ηλικία : 34 Τόπος : Αθήνα | Θέμα: Απ: P-40 WARHAWK HELLS ANGELS 1/72 AIRFIX ΤΟ ΔΙΟΡΑΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ (ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟ) Δευ 10 Σεπ 2012, 11:44 | |
| Ένα μεγάλο μπράβο και απο μένα!! Πάρα πολύ ωραίο! Και ωραία τοποθετημένα στον χώρο!! Το αεροπλάνο σου μου αρέσει πάρα πολυ!!! |
|
| |
Χρύσα Silver member
Μηνύματα : 54 Ημερ/νία εγγραφής : 29/05/2012 Ηλικία : 42 Τόπος : ΚΑΤΩ ΑΧΑ'Ι'Α | Θέμα: Απ: P-40 WARHAWK HELLS ANGELS 1/72 AIRFIX ΤΟ ΔΙΟΡΑΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ (ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟ) Τρι 11 Σεπ 2012, 01:27 | |
| |
|
| |
Παρόμοια θέματα | |
|
|