το έφτιαξα για ενα φίλο,αν και δεν κάνει για ελληνικό είναι το Α αλλά αφού επέμενε να το κάνει Ζευς ξεκίνησα από το μηδέν να φτιάξω της χαλκομανιες γιατί σε 1/72 δεν υπάρχουν μόνο σε 1/48 της πείρα απο την πρώτη φώτο και της μετέφερα στο μοντέλο όσο μπορούσα καλύτερα,φυσικά με την βοήθεια του fotoshop....και το αποτέλεσμα είναι αυτό στην 2η φώτο,στην συνέχεια προσθεσα φώτα στα όργανα του cockpit,και τα εξωτερικά ,και εδώ όσα μπορούσα,και τέλος έβαλα και στην τουρμπίνα όπως δείχνει το βίντεο.... screen capture freeware" /> images upload" />
Ναι αλλα δεν μας λες πως έκανες την καλωδίωση στο πιλοτήριο κ στον κινητήρα...... ουτε κ μας δείχνεις με παλιες φωτο.απλα μας πέταξες τα Decals που ειναι σχετικά καλες.....
Ναι αλλα δεν μας λες πως έκανες την καλωδίωση στο πιλοτήριο κ στον κινητήρα...... ουτε κ μας δείχνεις με παλιες φωτο.απλα μας πέταξες τα Decals που ειναι σχετικά καλες.....
Ε αυτός κάνει το αντίθετο από σένα....Εσύ δείχνεις όλα τα ενδιάμεσα και μας κόβεις το τέλος!!!! Μην το μαλώνεις ρέ το παιδί, με την άλλη θα τα δείξει όλα!
Modelakia, ωραία η προσπάθεια με τις χαλκομανίες, εύκολα θα συμπληρωθούν τυχόν κενά με προσεκτικό βάψιμο!!!
το ξέρω δεν είναι και τόσο επιτυχία αλλά για φανταστείτε μια φώτο και από εκεί να προσπαθήσεις να τραβήξεις σήματα? π.χ. εγω της πείρα από εδώ....
photo hosting πιστέψτε με έκανα ότι μπορούσα..ολη μέρα ήμουνα πάνω σε ένα fotoshop... image url upload σας υποσχομαι στο επομενο θα ριξω αναληση του κιτ,εδω δεν ειπα και πολλα γιατι ειμαι προς το τελος....
Όχι τί λές! Ίσα-ίσα νομίζω πως είναι πολύ καλή η δουλεια με τις χαλκομανίες που έβγαλες. Μικρές αποκλείσεις, όταν ξεκινάς από φωτογραφία είναι αναμενόμενες! Καλά τελειώματα, με το καλό να δούμε το τελικό στήσιμο!
το ξέρω δεν είναι και τόσο επιτυχία αλλά για φανταστείτε μια φώτο και από εκεί να προσπαθήσεις να τραβήξεις σήματα? π.χ. εγω της πείρα από εδώ....
photo hosting πιστέψτε με έκανα ότι μπορούσα..ολη μέρα ήμουνα πάνω σε ένα fotoshop... image url upload σας υποσχομαι στο επομενο θα ριξω αναληση του κιτ,εδω δεν ειπα και πολλα γιατι ειμαι προς το τελος....
ξαις πόσες μέρες είμαι πάνω σε ένα autocad & μετά δοκιμές & πάλη δοκιμές για να βγάλω ένα εργαλείο μας, τα γνωρίζω πολύ καλά.... καλή συνέχεια
Σου βγαζω το καπελο για τη "δουλεια" που τραβηξες να βγαλεις τις χαλκομανίες...Μπραβο και παλι!!!
Τωρα αφου εσενα δεν σε ενοχλεί που δεν εχει τις ασυμορφες και του προσθετεις και οπλισμο...εμενα δεν με ενοχλεί καθολου...το πας "τραινο"...Ωραιος!!!
Με τα "φωτα"...με εστειλες αδιαβαστο...Μπραβο!!!...πεσε μας και τη διαδικασια...μπαταριες / μπριζες / φωτακια / καλωδια...είναι ακρως εντυπωσιακο....!!!
οπως αναφερα ποιο πανω αυτο το f-16 ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για ελληνικό είναι το Α usaf ,αλλά αφου ο φιλος το ηθελε ετσι....τι να κανω...εγω του το ειπα θα κλαψει και ο καθε πικραμενος...αλλα επεμενε...οποτε...οκ οσο αφορα τα φωτακια του ειναι πολυ απλα...ουτε πλακετες ουτε τιποτα...θα κανω το σχεδιο αυριο να δεις ποσο απλο ειναι....σε ευχαριστω!!!