| Παρακολουθείτε το θέμα:ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ what if επιχειρησιακο! | |
|
|
| ΜΟΥΡΓΑ V.I.P member
Μηνύματα : 2564 Ημερ/νία εγγραφής : 11/03/2012 Ηλικία : 48 Τόπος : ΛΕΜΜΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ | Θέμα: Απ: ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ what if επιχειρησιακο! Παρ 12 Φεβ 2016, 20:59 | |
| - Prop-early έγραψε:
- ΜΟΥΡΓΑ έγραψε:
- Prop-early έγραψε:
*Νομίζω πως κάτι μπορώ να βρώ σε Χινομάρου στο στόκ μου, αλλά θα λείπω την Κυριακή... Φιλε κατι βρηκα στο στοκ μου απο τζαπαν αλλα θα ηθελα να μου δειξεις μια φωτο τι εννοεις με το χινομαρου γιατι κατι σε βλαχικο σεξιστικο εμενα μου ακουγεται.......... Βρέ παλιάθρωπα, Χινομάρου (日の丸) σημαίνει "κυκλος του ήλιου" και έτσι ονομάζεται ο κόκκινος δίσκος που υπάρχει στην Ιαπωνική σημαία και στο εθνόσημο.... Ντααααξ για κοιτα απ αφτουνο γιατι παιζει τα παλια χασεφκαβα που βρηκα να διαλυονται.... |
|
| |
ΜΟΥΡΓΑ V.I.P member
Μηνύματα : 2564 Ημερ/νία εγγραφής : 11/03/2012 Ηλικία : 48 Τόπος : ΛΕΜΜΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ | Θέμα: Απ: ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ what if επιχειρησιακο! Παρ 12 Φεβ 2016, 21:01 | |
| - georgosk έγραψε:
- ωραία επιλογή η γιαπωνέζικη παραλλαγή , εντυπωσιακό
Άρα έχουμε F-23AJ. Θα του βάλεις και εξωτερικό οπλισμό? καλοοοοοοο εισαι ο νουνος λοιπον ελεγα να του βαλω αλλα απο την αλλη θα χαλασω το σχημα ή ποσο χαλια θα ειναι με συμμορφα αμρααμ αλλα φαντομ??????? |
|
| |
ΜΟΥΡΓΑ V.I.P member
Μηνύματα : 2564 Ημερ/νία εγγραφής : 11/03/2012 Ηλικία : 48 Τόπος : ΛΕΜΜΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ | Θέμα: Απ: ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ what if επιχειρησιακο! Κυρ 14 Φεβ 2016, 20:42 | |
| Το μοντελακι σταθηκε τελικα στα ποδια του,η αποθηκη εμεινε κλειστη δεν μαρεσε χαλαγε το σχημα ,μερικες λεπτομερειες προστεθηκε θα προστεθουν κι αλλα γιατι οσοσ ψαχνω βρισκω κι αλλες!!!! Μενει να ψακασουμε τα πρωτα βερνυκια για να συνεχισουμε μετα χινομαρου Οτιδηποτε προταση εχετε ριχτε την στο τραπεζι! |
|
| |
panmetal Silver member
Μηνύματα : 51 Ημερ/νία εγγραφής : 04/05/2012 | Θέμα: Απ: ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ what if επιχειρησιακο! Κυρ 14 Φεβ 2016, 22:10 | |
| Πολύ καλό το αποτέλεσμα Γιώργο.Άντε βάλε σήματα.Όταν έρθω Πάτρα θα με πας στο εργαστήριο σου πολύ χρώμα βλέπω.
|
|
| |
ΜΟΥΡΓΑ V.I.P member
Μηνύματα : 2564 Ημερ/νία εγγραφής : 11/03/2012 Ηλικία : 48 Τόπος : ΛΕΜΜΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ | Θέμα: Απ: ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ what if επιχειρησιακο! Πεμ 18 Φεβ 2016, 17:29 | |
| |
|
| |
ΜΟΥΡΓΑ V.I.P member
Μηνύματα : 2564 Ημερ/νία εγγραφής : 11/03/2012 Ηλικία : 48 Τόπος : ΛΕΜΜΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ | Θέμα: Απ: ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ what if επιχειρησιακο! Πεμ 18 Φεβ 2016, 18:08 | |
| |
|
| |
ΜΟΥΡΓΑ V.I.P member
Μηνύματα : 2564 Ημερ/νία εγγραφής : 11/03/2012 Ηλικία : 48 Τόπος : ΛΕΜΜΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ | Θέμα: Απ: ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ what if επιχειρησιακο! Πεμ 18 Φεβ 2016, 18:17 | |
| |
|
| |
phantomakias V.I.P member
Μηνύματα : 530 Ημερ/νία εγγραφής : 11/09/2012 Ηλικία : 52 Τόπος : Αθήνα | Θέμα: Απ: ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ what if επιχειρησιακο! Πεμ 18 Φεβ 2016, 21:28 | |
| Τελικα εισαι αξιος γουατιφας (και προφιλ και ανφας κι αν δε φας ) Πολυ ωραιο το 23ρι και σαν θεμα οπως εφτασε και σαν εκτελεση. Σαφως πολυ πιο ενδιαφερον απο ενα ακομα αμερικανικο. |
|
| |
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ what if επιχειρησιακο! Παρ 19 Φεβ 2016, 09:50 | |
| [quote="ΜΟΥΡΓΑ"] - ΜΟΥΡΓΑ έγραψε:
- Ρε παιδια μια ερωτηση τι γινεται με τις καλυπτρες γιατι θολωνουν αλλαξα την λογκο με κληαρ της χαμπρολ και αυτο με ατλακολ και παλι βρισκω μολις ξεμασκαρω αποτυπωματα στο εσωτερικο και μπ.......λο καλυπτρα,βοηθατε λίγο
Κατ'αρχήν πιπέρι καγιέν στο στόμα για τα κακά λογάκια.... Όπως το βλέπω, τα σημάδια πρέπει να είναι απ'έξω, διότι μέσα το δάκτυλο δεν χωράει. Τρίψε λίγο την καλύπτρα με μπατονέττα νοτισμένη με οινόπνευμα, και μετά με το πινελάκι θα περάσεις παρκετίνη. Αν είσαι και λίγο τυχερός, θα δουλέψει! Πολύ ωραίο αποτέλεσμα πάντως, και τα εθνόσημα κάνουν ωραία αντίθεση πάνω του! - Σπόιλερ:
Ώστε χάλια τα χασεγκαβοσήματα ε....;
|
|
| |
ΜΟΥΡΓΑ V.I.P member
Μηνύματα : 2564 Ημερ/νία εγγραφής : 11/03/2012 Ηλικία : 48 Τόπος : ΛΕΜΜΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ | Θέμα: Απ: ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ what if επιχειρησιακο! Παρ 19 Φεβ 2016, 11:41 | |
| - Prop-early έγραψε:
- ΜΟΥΡΓΑ έγραψε:
- ΜΟΥΡΓΑ έγραψε:
- Ρε παιδια μια ερωτηση τι γινεται με τις καλυπτρες γιατι θολωνουν αλλαξα την λογκο με κληαρ της χαμπρολ και αυτο με ατλακολ και παλι βρισκω μολις ξεμασκαρω αποτυπωματα στο εσωτερικο και μπ.......λο καλυπτρα,βοηθατε λίγο
Κατ'αρχήν πιπέρι καγιέν στο στόμα για τα κακά λογάκια.... Όπως το βλέπω, τα σημάδια πρέπει να είναι απ'έξω, διότι μέσα το δάκτυλο δεν χωράει. Τρίψε λίγο την καλύπτρα με μπατονέττα νοτισμένη με οινόπνευμα, και μετά με το πινελάκι θα περάσεις παρκετίνη. Αν είσαι και λίγο τυχερός, θα δουλέψει! Πολύ ωραίο αποτέλεσμα πάντως, και τα εθνόσημα κάνουν ωραία αντίθεση πάνω του!
- Σπόιλερ:
Ώστε χάλια τα χασεγκαβοσήματα ε....;
Νταξ φιλαρακι για εσενα οικος ανοχης.......υποψην δεν ειναι κακη λεξη αυτη ουτε ο οικος ειναι κακος ...αλλη ιστορια αυτη.Τα σημαδια ειναι απο μεσα και οχι απο εξω και τα ειδα αφου ξεμασκαρα αν δοκιμασω να την ξεκολλησω θα κανω ζημεια οποτε το παρατησα οπως ειναι.Τα σηματα απο τα μεντορ που μου εδωσες δεν ξεκολλανε με τιποτα απο το χαρτι και οταν γινει αυτο σπανε ευκολα. |
|
| |
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ what if επιχειρησιακο! Παρ 19 Φεβ 2016, 13:44 | |
| - ΜΟΥΡΓΑ έγραψε:
- .......Τα σηματα απο τα μεντορ που μου εδωσες δεν ξεκολλανε με τιποτα απο το χαρτι και οταν γινει αυτο σπανε ευκολα.
Τα άλλα δούλεψαν; |
|
| |
ΜΟΥΡΓΑ V.I.P member
Μηνύματα : 2564 Ημερ/νία εγγραφής : 11/03/2012 Ηλικία : 48 Τόπος : ΛΕΜΜΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ | Θέμα: Απ: ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ what if επιχειρησιακο! Σαβ 20 Φεβ 2016, 10:28 | |
| - Prop-early έγραψε:
- ΜΟΥΡΓΑ έγραψε:
- .......Τα σηματα απο τα μεντορ που μου εδωσες δεν ξεκολλανε με τιποτα απο το χαρτι και οταν γινει αυτο σπανε ευκολα.
Τα άλλα δούλεψαν;
ναι τα εβαλα εκτος απο κανα δυο που εσπασαν |
|
| |
Χρήστος V.I.P member
Μηνύματα : 854 Ημερ/νία εγγραφής : 14/03/2012 | Θέμα: Απ: ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ what if επιχειρησιακο! Σαβ 20 Φεβ 2016, 22:38 | |
| Πολύ ενδιαφέρουσα παραλλαγή και ωραίο αποτέλεσμα. Ατυχία με την καλύπτρα! Θα έχει και κάποια φορτώματα; |
|
| |
ΜΟΥΡΓΑ V.I.P member
Μηνύματα : 2564 Ημερ/νία εγγραφής : 11/03/2012 Ηλικία : 48 Τόπος : ΛΕΜΜΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ | Θέμα: Απ: ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ what if επιχειρησιακο! Σαβ 20 Φεβ 2016, 23:30 | |
| - Χρήστος έγραψε:
- Πολύ ενδιαφέρουσα παραλλαγή και ωραίο αποτέλεσμα. Ατυχία με την καλύπτρα! Θα έχει και κάποια φορτώματα;
Ευχαρηστω Χρηστο υποτιθεται οτι εχει εσωτερικα φορτια δοκιμασα να τα κανω ανοιχτα αλλα δεν μου αρεσε,δοκιμασα και καποιες δεξαμενες αλλα και παλι δεν μου πηγαινε οποτε το αφηνω ετσι. |
|
| |
Χρήστος V.I.P member
Μηνύματα : 854 Ημερ/νία εγγραφής : 14/03/2012 | Θέμα: Απ: ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ what if επιχειρησιακο! Κυρ 21 Φεβ 2016, 23:44 | |
| Λογικό. Αυτά τα στελθοειδή δεν σου αφήνουν και πολλά περιθώρια για υπερβολές. |
|
| |
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ what if επιχειρησιακο! Κυρ 15 Μάης 2016, 23:07 | |
| |
|
| |
ΜΟΥΡΓΑ V.I.P member
Μηνύματα : 2564 Ημερ/νία εγγραφής : 11/03/2012 Ηλικία : 48 Τόπος : ΛΕΜΜΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ | Θέμα: Απ: ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ what if επιχειρησιακο! Δευ 16 Μάης 2016, 01:14 | |
| Τι εγινε ρε παιδια ανατροπη ????ευχαριστω οσους ψηφισαν ειλικρινα δεν το περιμενα! |
|
| |
|