Χρήστος V.I.P member
Μηνύματα : 854 Ημερ/νία εγγραφής : 14/03/2012 | Θέμα: Απ: Private, 93rd Highlanders, Crimea 1854 Πεμ 23 Ιουλ 2015, 00:56 | |
| Πολύ ωραία προοδεύει η φιγούρα. Ήθελα να σε ρωτήσω, το κόκκινο χρώμα όταν θέλεις να το ξανοιξεις τι χρώμα προσθέτεις; |
|
Sag997 V.I.P member
Μηνύματα : 506 Ημερ/νία εγγραφής : 08/03/2012 Ηλικία : 34 Τόπος : Αθήνα | Θέμα: Απ: Private, 93rd Highlanders, Crimea 1854 Πεμ 23 Ιουλ 2015, 10:10 | |
| - Prop-early έγραψε:
- Τέλειωσε Σαγγυ;
Είναι πολύ ωραία, καιρός για μιά μερακλίδικη φωτογράφιση! Εχεις δίκο πρόπ αλλα δεν πρόλαβα.. Τις εβγαλα για ολες τις φιγούρες πολυ στα μπαμ! απο Σεπτεμβρη.. - Χρήστος έγραψε:
- Πολύ ωραία προοδεύει η φιγούρα. Ήθελα να σε ρωτήσω, το κόκκινο χρώμα όταν θέλεις να το ξανοιξεις τι χρώμα προσθέτεις;
Θα σου πω! Η γενικη φιλοσοφία ειναι οτι ξεκινάς με πολυ σκούρο και αρχίζεις και ανοίγεις.. Δήλαδη έγω τα φώτισματα τα έκανα με Vermillion [ στο συγκεκριμένο εβαλα και ισα ισα λιγο Scarlet γιατι ήθελα να πορτοκαλίσει..] Το βασικο μου όμως ήταν Dark Vermillion, Violet, Black και πολυ λιγο Vermillion επειδη θα φώτιζα με αυτο.. Δεν ξερω αν ειναι σωστη λογική αλλα έγω οταν φτίαχνω βασικο βάζω απο όλα τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσω.. ακομα και αν η βάση ειναι πολύ σκουρα και το φώτισμα πολυ ανοικτο.. [τοτε βαζω πολυ λιγο] εχω την εντύπωση οτι οι διαβαθμίσεις ειναι πίο γλυκές μετα... το ξαναέω, δικία μου λογική μπορεί και λαθος.. |
|
ΜΟΥΡΓΑ V.I.P member
Μηνύματα : 2564 Ημερ/νία εγγραφής : 11/03/2012 Ηλικία : 48 Τόπος : ΛΕΜΜΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ | Θέμα: Απ: Private, 93rd Highlanders, Crimea 1854 Πεμ 23 Ιουλ 2015, 10:52 | |
| Πολυ ωραια τωρα τι λεει ο Καμι εγκο ντεν ξερει................ |
|