Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: μπομπος Κυρ 30 Νοε 2014, 15:28 | |
| Είναι πάρα πολύ ωραίο, και στο βάψιμο θα δείξει ακόμη καλύτερο! Φτιάξε πιό φαρδιά την βάση στο τραπεζάκι, αν ήταν αληθινό θα αναποδογύριζε εύκολα. Κατά τα άλλα δείχνει πανέμορφο! Επίσης ήθελα να σου προτείνω, να φτιάξεις καί τον τοίχο από την πλευρά του τζακιού, μαζύ με την αρχή της καπνοδόχου επάνω σε αυτόν. Θα δείξει πολύ ωραίο, και είναι σχετικά απλό. Πολύ όμορφη δουλειά φίλε, συνέχισε όμορφα όπως ξεκίνησες! |
|
Sag997 V.I.P member
Μηνύματα : 506 Ημερ/νία εγγραφής : 08/03/2012 Ηλικία : 34 Τόπος : Αθήνα | Θέμα: Απ: μπομπος Κυρ 30 Νοε 2014, 15:47 | |
| Φιλε ειναι πολύ ωραιο! Απλα να σου πω την αληθεια μου, εχεις κανει πολυ καλη δουλεια σε ολες τις κατασκευές και με αληθοφάνεια.. το δεντρακι με χαλαει λιγο γιατι ειναι το μονο που κανει μπαμ οτι ειναι πλαστικο.. Δεν εχεις κατι αλλο για δεντρο? |
|
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: μπομπος Κυρ 30 Νοε 2014, 17:46 | |
| Κ. προ μαλών θα μου ντελιβερισης κάνα δυο πραγματουδια δεν βρήκα
πάω να διορθώσω το τραπεζακη |
|
Prop-early Συντονιστής
Μηνύματα : 2836 Ημερ/νία εγγραφής : 10/03/2012 Τόπος : Ενθάδε... | Θέμα: Απ: μπομπος Κυρ 30 Νοε 2014, 17:56 | |
| Βεβαίως! Μόνο να μου πείς τί θα προτιμούσες, και πόσα κομμάτια. Στείλε διεύθυνση με προσωπικό μύνημα! |
|