Μετά απο μεγάλο χρονικό διάστημα..ξαναπιάσαμε δουλειά
Κολλήθηκαν ολα τα επιμερους κομματια..και εγιναν καποιες προσθηκες.. όπως η παρεμβαση στα εργαλεια στην δεξια πλευρα ..με προσθηκη ιμαντων και αλλαγες στα εργαλεια.. με φωτα μπροστα...τζαμι μισανοιχτο αριστερης πορτας...καθρεπτης με αλλαγη του εσωτερικου.. εξτρα καλωδιωση τροχων... μπροστινο συστημα-αριστερη πλευρα -μπουλουνοβιδες-απο το μηδεν διοτι δεν θα υπαρχει τροχος.... Οι υαλοκαθαριστηρες μαλλον θα αλλαχθουν...
Αυτά και πριν πλακωσω λαδια -ξυδια- σκονες και τα συναφη.... ωστε να αμβλυνθουν οι αντιθεσεις απο χρωματισμους και φθορες Ζητω προκαταβολικα συγνωμη για την κακη ποιότητα των φωτο...και υποσχομαι καλυτερες παιδια
Το επόμενο σταδιο...το διοραμα.. Αλλαγη πλευσης...Ιταλια αντι Γαλλιας...Θα χρησιμοποιησω αυτο το σετακι..σε φαση επισκευης... και μεχρι στιγμης εχει γινει αυτο.. κεραμιδι-πινακιδα-τοιχοχτιστο ..παραγωγης μας...και μερος του σπιτιου βαμμενο με χρωμα που επαιζε εκεινη την περιοδο.. αφου πηρα της πληροφοριες μου απο καποιους Ιταλους φιλοξενουμενους εδω.
πολύ ωραίο το "συντομευμένο" σκηνικό Κώστα-ωραία η ώχρα για ιταλικό τοίχο εποχής!Μονο η πινακίδα με παραξενεύει κάπως & ο χρωματισμός της Να έβαζες κάποια ακόμη που να προσδιορίζει τον τόπο; Ωραία δουλειά & στον άξονα που "κατέβασες" τον τροχό.Μήπως να περιόριζες το "wash" γύρω απο τάπα ψυγείου & σε 1-2 σημεία ακόμη στο καπό;...λεω ίσως γιατί όταν το είχα δει απο κοντά δεν τα είχα προσέξει...μπορεί να φταίει η φωτογράφιση. Βασικά είναι ωραία δουλειά & τα παραπάνω μπορεί να'ναι απ'την ζήλεια μου
Κοίτα να δεις πως το σκέφτηκα Νίκο... Μου φαινόταν τελείως "ξερός" ο τοίχος του σπιτιού και είπα να κοτσάρω κάτι... Η ιδέα μου ήρθε από ένα σετάκι.. της..Model Victoria.. που αναφέρεται την περίοδο του Βππ (Ιταλία,Αλβανία, Λιβυή )και επέλεξα το συγκεκριμένο σήμα... (που πιστεύω ότι σημαίνει ''Οδηγήστε με προσοχή"...) από εδω: Rare 1940's Post WWII Military Paper with International Road Signs Μάλλον στις Ιταλικες πινακίδες (σύμφωνα με την Model Victoria) ο χρωματισμός ήταν αυτός... (είναι και Ιταλική εταιρεία πανάθεμά την.. ) Ποιά είναι η γνώμη σου Νίκο; Να την αφήσω έτσι...να την αλλάξω με κάτι άλλο...ή..να την βγάλω τελείως;
άστην κάτι περισσότερο θα ξέρουν οι φρατέλοι!βάλε κάτι ακόμα που να λεει τόπο ή συνεργειο στα ιταλικά(προτάσεις ε!,εσύ έχεις το έλεγχο της χώρου ,αν το σηκώνει η βάση του διοράματος)