| Παρακολουθείτε το θέμα:THE BEST CAT EVER................ | |
|
|
| georgosk V.I.P member
Μηνύματα : 669 Ημερ/νία εγγραφής : 18/03/2012 Ηλικία : 47 | Θέμα: Απ: THE BEST CAT EVER................ Δευ 11 Αυγ 2014, 09:50 | |
| Ωραία δουλειά και ειδικά το χρώμα και η φθορά του έχει αποδοθεί πολύ καλά. Όσων αφορά τις πτέρυγες καλύτερα να τις έχεις σε ανοικτή θέση γιατί σε σύμπτυξη μαζεύουν υπερβολικά. Κανονικά σε αυτή την θέση (σύμπτυξης) δεν πρέπει να βρίσκονται πάνω από το ουραία πτερύγια καθότι έτσι θα εμπόδιζαν την κίνηση τους |
|
| |
ΜΟΥΡΓΑ V.I.P member
Μηνύματα : 2564 Ημερ/νία εγγραφής : 11/03/2012 Ηλικία : 48 Τόπος : ΛΕΜΜΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ | Θέμα: Απ: THE BEST CAT EVER................ Δευ 11 Αυγ 2014, 10:38 | |
| |
|
| |
ΜΟΥΡΓΑ V.I.P member
Μηνύματα : 2564 Ημερ/νία εγγραφής : 11/03/2012 Ηλικία : 48 Τόπος : ΛΕΜΜΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ | Θέμα: Απ: THE BEST CAT EVER................ Δευ 11 Αυγ 2014, 10:42 | |
| - georgosk έγραψε:
Όσων αφορά τις πτέρυγες καλύτερα να τις έχεις σε ανοικτή θέση γιατί σε σύμπτυξη μαζεύουν υπερβολικά. Κανονικά σε αυτή την θέση (σύμπτυξης) δεν πρέπει να βρίσκονται πάνω από το ουραία πτερύγια καθότι έτσι θα εμπόδιζαν την κίνηση τους Γιωργο εχεις δικιο ο μηχανισμος που εχει το κιτ και το μονο μελανο σημειο που εγω βρηκα δεν εχει καμια αντισταση σε κανενα σημειο με αποτελεσμα να ειναι ή υπερβολικα μπροστα ή υπερβολικα πισω ασε που πηδαει συνεχεια δοντια και βλεπεις την μια πτερυγα ανοιχτη την αλλη κλειστη......να πω την αμαρτια μου παντως λογω χωρου με βολευει αλλα στην φωτογραφηση δεν το εδωσα ιδιαιτερη προσοχη σε εκθεση θα ειναι προσεκτικα τοποθετημενες οι πτερυγες!!!!!! |
|
| |
zark -
Μηνύματα : 1853 Ημερ/νία εγγραφής : 08/03/2012 Ηλικία : 57 Τόπος : ΠΑΤΡΑ | Θέμα: Απ: THE BEST CAT EVER................ Δευ 11 Αυγ 2014, 14:47 | |
| Μουργα...ποοοοολυ καλο!!!...φθορες, καμο, ολπισμος...δεν παιζεται, από τα καλυτερα που εχω δει, ανυπομονω να το δω και "ζωντανο"! |
|
| |
georgosk V.I.P member
Μηνύματα : 669 Ημερ/νία εγγραφής : 18/03/2012 Ηλικία : 47 | Θέμα: Απ: THE BEST CAT EVER................ Δευ 11 Αυγ 2014, 14:55 | |
| Ρε συ τώρα το είδα, τις τρύπες στο κάτω μέρος της ατράκτου για τις διαφορετικές επιλογές οπλισμού γιατί τις άφησες έτσι ανοικτές; Βάλε λίγο ξυλόστοκο γκρί, καθάρισε ότι μείνει με ένα βρεγμένο πινελάκι λίγο χρώμα από πάνω και είσαι έτοιμος, χωρίς πολλά - πολλά. |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: THE BEST CAT EVER................ Δευ 11 Αυγ 2014, 19:21 | |
| Δεν ήξερα ότι μπορεί να έχει τέτοια διαμόρφωση οπλισμού. Τις τρύπες στην κοιλιά δεν τις είχα δει. Αν δεν σε παίρνει να κάνει αυτό που είμαι ο georgosk, τότε ξεκόλλησε προσεκτικά τον Sparrow και βάλε τους άλλους δύο πυλώνες για τους Φοίνικες. Το βάψιμο είναι πολύ καλό, το fading επίσης, οι χαλκομανίες έκατσαν τέλεια! Το μόνο που δεν γνωρίζω, μιας και δεν έχω φτάσει ακόμα εκεί στο δικό μου 48άρι, είναι η ένωση στην οροφή των αεραγωγών. Φαίνεται σαν να κάνει ένα μικρούλι κενό με το ταβάνι. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια. |
|
| |
ΜΟΥΡΓΑ V.I.P member
Μηνύματα : 2564 Ημερ/νία εγγραφής : 11/03/2012 Ηλικία : 48 Τόπος : ΛΕΜΜΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ | Θέμα: Απ: THE BEST CAT EVER................ Τρι 12 Αυγ 2014, 07:53 | |
| - georgosk έγραψε:
- Ρε συ τώρα το είδα, τις τρύπες στο κάτω μέρος της ατράκτου για τις διαφορετικές επιλογές οπλισμού γιατί τις άφησες έτσι ανοικτές; Βάλε λίγο ξυλόστοκο γκρί, καθάρισε ότι μείνει με ένα βρεγμένο πινελάκι λίγο χρώμα από πάνω και είσαι έτοιμος, χωρίς πολλά - πολλά.
Παντα κατι αφηνω.......παντως ρε φιλε αυτος ο ξυλοστοκος τον δοκιμασα αφου σε ειδα προσφατα και τον ανεφερες ειναι μεγιστη πατεντα σχεδον αντικατεστησα τον απλο! |
|
| |
ΜΟΥΡΓΑ V.I.P member
Μηνύματα : 2564 Ημερ/νία εγγραφής : 11/03/2012 Ηλικία : 48 Τόπος : ΛΕΜΜΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ | Θέμα: Απ: THE BEST CAT EVER................ Τρι 12 Αυγ 2014, 07:55 | |
| Ευχαριστω Ζαρκ και που να δεις το F-22 που θα φτιαξω |
|
| |
ΜΟΥΡΓΑ V.I.P member
Μηνύματα : 2564 Ημερ/νία εγγραφής : 11/03/2012 Ηλικία : 48 Τόπος : ΛΕΜΜΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ | Θέμα: Απ: THE BEST CAT EVER................ Τρι 12 Αυγ 2014, 07:57 | |
| Ταζ μαν διωρθοθηκε ευχαριστω.................... |
|
| |
|